Labas mamytes ir
Mane pykino iki 3 men. Su draugu tualetu "draugavau" gal kokis 5 kartus. O siaip pirmus men "nedraugavau" su zalia mesa nes pastoviai jauciau sleikstuliuka. Bet taip pat nelaikiau tuscio skranduko ir gerdavau laaaaaabai daug skysciu. Aisq ir dabar nemazai
Laikykites, kurias vis dar pykina. Praeina tas pykinimas ir po to galesite vien tik dziaugtis
QUOTE(lina.k @ 2011 02 19, 13:01)
Dekui uz patarimus. As pastebejau uzvakar, kad kol kramtau kazka, tol gerai, bet jei burna be darbo... is karto bloga
Prašau
Sveiki
mane nuo pykinimo gelbedavo tik rugscios sultys apelsinu, vysniu 100proc., ir citrina kaip obuoli valgydavau, po trecio men praejo visi pykinimai
mane nuo pykinimo gelbedavo tik rugscios sultys apelsinu, vysniu 100proc., ir citrina kaip obuoli valgydavau, po trecio men praejo visi pykinimai
Mane nieks negelbėdavo nuo pykinimo, siaubas tikras, kankino pykinimas ir vėmimas iki 15 sav. kažkur, o dabar jau ačiū dėvui viskas ok
Mane nestumo metu pykino pirmus tris menesius.
Nuo 3 sav. prasidėjo ir vėmiau iki pat 14 sav. ne tik ryte, bet būdavo ir dažniau
Sveikos
O man pykinimas prasidėjo lygiai 7 nėštumo savaitę, o baigėsi šią savaitę (prasidėjus 15-ai), t. y. pykino lygiai 8 savaites. Dabar atrodo nedaug, bet pykinimo pradžioj neįsivaizdavau, kaip pavyks tiek ilgai ištverti Nors ir nevemdavau labai dažnai - kartą ar du per savaitę, bet blogulys kamuodavo nuolat - tik atsikėlus iš lovos ir praeidavo naktį užmigus. Beje, suintensyvėjo pykinimas prieš pat pabaigą - 11-12 savaitę, buvau net išsigandusi, kad nebepraeis visai...Bet praėjo!!!!
Laikykitės ir kantriai laukit visos, kurios bloguojat
O man pykinimas prasidėjo lygiai 7 nėštumo savaitę, o baigėsi šią savaitę (prasidėjus 15-ai), t. y. pykino lygiai 8 savaites. Dabar atrodo nedaug, bet pykinimo pradžioj neįsivaizdavau, kaip pavyks tiek ilgai ištverti Nors ir nevemdavau labai dažnai - kartą ar du per savaitę, bet blogulys kamuodavo nuolat - tik atsikėlus iš lovos ir praeidavo naktį užmigus. Beje, suintensyvėjo pykinimas prieš pat pabaigą - 11-12 savaitę, buvau net išsigandusi, kad nebepraeis visai...Bet praėjo!!!!
Laikykitės ir kantriai laukit visos, kurios bloguojat
O mane siek tiek papykindavo antra ir trecia menesi,nevemiau ne karto, bet kai kuris maistas ir kvapas sleikstuli keldavo. Po to aprimo,pradejau galet beveik viska valgyt tai apsidziaugiau bet neilgam, nes kazko dabar skrandis sudurniavo,rytais is vis nevirskina,remuo beveik kasdien kankina,nors nieko baisaus nevalgau nuo ko turetu.Ir manau nieko cia nepadarysi,teks susitaikyt
Prisijungiu ir as Pykina nuo 7 savaites, ryte vakare, diena nakti... Kosmaras kazkoks. Keisciausia, kad laukiantis pirmojo, pykino tik rytais, bet ir tai dar sugebedavau papusryciaut, o diena kramsnodavau surius krekerius. Ir visai neblgai. Na bet dabar, jau neimanoma... Eina dar tik antra pykinimo savaite, o kai pagalvoju, kiek dar reikes prakest...
mane tai pykino dvi savaites, ne daugiau. Siaubinai jaučiausi, lyg sirgčiau kokiu gripu, jėgų nebuvo visai, skrandis nedirbo, nevirškino net košyčių.. Visi blogumai pasireiškė,kai buvau beveik dviejų mėnesių
Mane pykina nuo to moneto kai tik pastojau, buvo tokių dienų pradžioje, kad iš wc neišeidavau, pasikalbėjus su GN nusprendė, kad reikia daryt ką nors nes labai daug skysčių išvemdavau. Tad palašino lašalines ir vaistukų, šiek tiek apmažėjo vėmimas ir pykinimas. Dabar mums jau 14sav ir vis karts nuo karto apsilankau pas "draugą" wc ir papykina, bet tai sutvarkoma-kontroliuojama. Pykina tik ryte išlipus iš lovos, kol tusčias skrandis, užvalgau greit ką nors ir viskas čiki būną. Dienos metu irgi pykina, bet vis karts nuo karto ką nors pakramsnoju ir puse bėdos.
Laikykitės būsimos mamytės , kurias pykina, juk tai vardant mūsų angeliukų
Laikykitės būsimos mamytės , kurias pykina, juk tai vardant mūsų angeliukų