Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Sulig 12savaite lyg ranka nuėmė visus blogumus 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau astuoniolikta savaite, bet mane vis dar pykina. Beje, pykint pradejo nuo dvyliktos savaites, kai maniau ,kad jau praslydau ax.gif
Atsakyti
Labutis
O mane pradejo pykint nuo 5 savaites, 8 kazkaip aprimo,bet vel pasirode tas rytinis pykinimas,bet biski lengvesnis bigsmile.gif
Tikiuos greit praeis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manęs per visą nėštumą nepykino smile.gif To linkiu ir visoms besilaukiančioms mamytėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums echoskopas skaiciuoja 13sav. ir pagaliau manes nebepykina.Vemti nevemdavau,bet mazai betrukdavo.Is prigimties esu zmogiukas,kuris vertina ne tik aplinkos svara,bet ipatingai-maisto.Jai neduok die,randu maiste koki kiausinio luksta,zemes,plauka ar t.t.,tai man koma,galiu atpilti vietoje.Nestumo metu,visa tai dar labiau isiaudrina,tad pykinimas,net be priezasties,is ties veda is kantrybes.Na,bet regis visa tai jau praeityje.Stiprybes toms,kurios dar su tuo kovoja smile.gif Daugumai,antrojo trimestro metu,pykinimas praeina,prasideda zydejimo metas flirt.gif
Atsakyti
man jau septinta sawaite iki septintos sawaites mane pykino bet nebuvau vemusi ce tikriausei man nuskilo bet dabar jauciu nezmoniska alki bijau kad nesusireguliuosiu savo mitybos doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas pasidalintumet, kam kokie produktai padejo, kad atsikratyti/sumazinti pykinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.k: 08 vasario 2011 - 19:42
As po pirmojo nestum onezinau kada pasirysiu antram,vemiau tris menesius be iseiginiu,diena is dienos,kazkas baisaus... doh.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif
Mane irgi nuo 6sav pykina visa para,kelis kartus vemiau,kai skrandis visai nebevirskino. Labai laukiu pagerejimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2011 02 08, 19:41)
sveiki, gal kas pasidalintumet, kam kokie produktai padejo, kad atsikratyti/sumazinti pykinimo.

Niekada nelaikyti tuščio skrandžio. Valgyti mažomis porcijomis. Lengvai virškinamas maistas turi būti. Yra nuo pykinimo homeopatiniai vaistukai Nux Vomica.
Jei pykinimą iššaukia skrandžio bėdos - gerai ant tuščio skrandžio šaukštą graikinių riešutų ar šaltalankių aliejaus. Jei rūgštingumas didelis po valgio šiek tiek medaus (jei prieš valgį - kels rūgštingumą). Daug kam padeda Boržomi mineralinis (man asmeniškai geriau Vytautas, nes nesmirda blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 02 17, 09:41)
Niekada nelaikyti tuščio skrandžio. Valgyti mažomis porcijomis. Lengvai virškinamas maistas turi būti. Yra nuo pykinimo homeopatiniai vaistukai Nux Vomica.
Jei pykinimą iššaukia skrandžio bėdos - gerai ant tuščio skrandžio šaukštą graikinių riešutų ar šaltalankių aliejaus. Jei rūgštingumas didelis po valgio šiek tiek medaus (jei prieš valgį - kels rūgštingumą). Daug kam padeda Boržomi mineralinis (man asmeniškai geriau Vytautas, nes nesmirda  blush2.gif ).

Dekui uz patarimus. As pastebejau uzvakar, kad kol kramtau kazka, tol gerai, bet jei burna be darbo... is karto bloga blink.gif
Atsakyti
Iki 14 sav., nors ir 3 trimestre būna blogumų dar doh.gif

gelbėdavo Borjomi, mėtinės pastilės. Nuolat teko vis pakramsnoti kažko, nes tuščiu skrandžiu pykindavo iš karto doh.gif
Atsakyti