as jau ipusejau ketvirta menesi, bet vemimu tik padaugejo su pirmu istisa vemiau visus devynis menesius
QUOTE(Alegro @ 2011 01 19, 18:54)
as jau ipusejau ketvirta menesi, bet vemimu tik padaugejo su pirmu istisa vemiau visus devynis menesius
Uzjauciu... Ar zinai, kad tokiais atvejais gali padeti ligoninej sulasinta laseline su fiziologiniu skysciu? Man atrodo, kad net neguldo i ligonine, tiesiog atvaziuoji, susilasini ir viskas. Reiketu tik siuntima is ginekologes gauti.
Nuo to istisinio vemimo gali trukti skysciu organizme ir tada dar labiau pykina. Pasidomek
QUOTE(Alegro @ 2011 01 19, 17:54)
Oho, turėtų būti labai sunku, užjaučiu. Mane paprastai pykina iki 20 savitės, bet dabar man 21-a savaitė ir vis dar bloga. Mane su kiekvienu nėštumu vis labiau ir ilgiau pykina, na bet labai tikiuosi taip nebus iki nėštumo galo, neįsivaizduoju kaip reikėtų ištverti.
o mums apie 4 sawaitikes, ir jau 2 diena, kaip pajauciau nestumo "smagumus" =[[[ nepadeda, jei kazka uzkrimsi lowoj, pries atsikelima... bet pykina tik is pat ryto... tikiuos greitai sitie "malonumai" baigsis...
Mum kaiptik siomis dienomis sueina 12 sav. ir jau pora dienu kaip galiu pasidziaugti praejusiu pykinimu Bijau tik kad neprisikalbeciau...
as turbut busiu wiena is nedaugelio kuri ne kartelio neweme, ir ne kartelio nesupykino , zinoma tam tikro maisto nesinorejo walgyti, bet db walgau wiska
Mane pykino nuo 2men iki 3,5men. Paskui buvo geriausias periodas. Dabar, lygiai nuo 30savaites vel prasidejo, negaliu rytais dantu issivalyti ir siaip, vos apie ka nors slykstaus pagalvojusi, galiu apsiv....Gydytoja sake,kad treciam trimestre irgi taip buna kai kuriom, bet retoki atvejai. kazkur skaiciau, kad 10proc moteru patiria toki nemalonuma.
Tai va, tikrai kaip sako, 2trimestras smagiausias.
Tai va, tikrai kaip sako, 2trimestras smagiausias.
iki 12, paskui tik kartais
mane jau antra diena pykina ir vemiu vakare,visa diena jauciuosi gerai,ne pykina, o vakare prasideda smagumelis...visa nestuma neko nebuvo,o daba pries gala se tau....
dabar 12 savaitė, tačiau pykina iki šiol ir labiausiai vakarais, po 14 val. nieko valgyt negaliu tik vandenį gert, tikiuosi baigsis neužilgo