Sveikos, likimo draugės
Kaip jus visas užjaučiu, pati irgi žiauriai nuo šitos toksikozės kankinuos
Iki 5 sav. tiesiog nebuvo apetito, o nuo 5 sav. kai pradėjo pykint
Be vėmimo, bet siaubinga savijauta, apskritą parą bloooooga ir šleikštulys... Po savaitėlės tokio džiaugsmo priguliau į ligoninę, šlapimo tyrimas rodė ketonus 2+.
Paleidus iš ligoninės dar kokią savaitę buvo nelabai kas, paskui kaip ir pasitaisė, nebebloga, tik be apetito, bet bent jau galėjau valgyt. Aišku, šita laimė tęsėsi tik apie 10 dienų - maždaug 11 sav. vėl pradėjo pykint, tik šįkart jau daug smarkiau, vakarais ėmiau vemt, nors skrandy nieko nėr, ir tas vėmimas be palengvėjimo po to, naktim miegot sunku, žodžiu, nors nusišauk
O dar gyvenu viena, tai nei apsitvarkyt, nei vandens nusipirkt, nei nieko - paskutinius du mėn. lovoj ir guliu, per juos apie 10 kg. numečiau.
Pykina nuo bet ko - nuo katino (kurio taaaaaaip norėjau iki nėštumo), nuo bet kokių kvapų, nuo kalbėjimo, net nuo minčių apie MB
Juokas per ašaras
Šiandien pasidariau privačiai šlapimo tyrimą ir lašelinę, tai ketonų net 3+, gavau siuntimą į ligoninę.. Atrodo, žinau, kur Naujus sutikt teks
Bandau prisiverst kasdien kažką pakramsnot, kad visai neišsunkčiau savo pilvinio, tai galiu tik mandarinus arba kokį obuolį sukramtyt. Jokie imbierai, valgymai gulint ir kitos gudrybės nepadeda - išbandyta...
QUOTE(Alegro @ 2010 11 28, 17:36)
aš besilaukdama dukrytes vemiau istisai ir po kelis kartus visus devynis menesiu ir per gimdymą
Ojei ojei, kaip užjaučiu...
Čia mano didžiausias siaubas - pykinimas visą nėštumą. Kai man taip sekas, greičiausiai taip ir bus
Kol kas man 12 nėštumo savaitė, o darosi tik blogiau.