Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 19, 22:59)
As tikriausiai esu laimingoji blush2.gif  manes ne karto nei pykino,nei vemiau,nei kvapai erzino,apsoliuciai nieko tik va mmm dingo.As net negalejau patiket ,kad buna ir taip smile.gif

Man tas pats, ne karto nesupykino, ne karto nevemiau, ne karto "mirtinai" neuzsimaniau kazko ypatingo. Tik pilvas uzaugo ir viskas. Labai uzjauciu tas, kurios taip kankinasi.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 12 20, 10:51)
Man tas pats, ne karto nesupykino, ne karto nevemiau, ne karto "mirtinai" neuzsimaniau kazko ypatingo. Tik pilvas uzaugo ir viskas. Labai uzjauciu tas, kurios taip kankinasi.

As ir tikrai uzjauciu nes mano puskei viskas priesingai tai gaila i ja ziuret,bet va mano leliukas ir pilveli ramus,manes net judesiai nevargina ir neskauda..sitas tai maneneramina nes tikrai labai ramu..
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 12 19, 22:59)
As tikriausiai esu laimingoji blush2.gif  manes ne karto nei pykino,nei vemiau,nei kvapai erzino,apsoliuciai nieko tik va mmm dingo.As net negalejau patiket ,kad buna ir taip smile.gif

Tas pats,tik kvapai kai kurie erzino ax.gif
Atsakyti
kaip pavydziu toms, kuriu nepykino... o mane - istisai: ryte, diena, vakare, net nakti galiu miegoti tik ant vieno sono, ant kurio gulint kiek maziau pykina... labai laukiu perkopiant i II trimestra, gal tada viskas aprims...
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės 4u.gif

Kaip jus visas užjaučiu, pati irgi žiauriai nuo šitos toksikozės kankinuos unsure.gif Iki 5 sav. tiesiog nebuvo apetito, o nuo 5 sav. kai pradėjo pykint doh.gif Be vėmimo, bet siaubinga savijauta, apskritą parą bloooooga ir šleikštulys... Po savaitėlės tokio džiaugsmo priguliau į ligoninę, šlapimo tyrimas rodė ketonus 2+.

Paleidus iš ligoninės dar kokią savaitę buvo nelabai kas, paskui kaip ir pasitaisė, nebebloga, tik be apetito, bet bent jau galėjau valgyt. Aišku, šita laimė tęsėsi tik apie 10 dienų - maždaug 11 sav. vėl pradėjo pykint, tik šįkart jau daug smarkiau, vakarais ėmiau vemt, nors skrandy nieko nėr, ir tas vėmimas be palengvėjimo po to, naktim miegot sunku, žodžiu, nors nusišauk doh.gif
O dar gyvenu viena, tai nei apsitvarkyt, nei vandens nusipirkt, nei nieko - paskutinius du mėn. lovoj ir guliu, per juos apie 10 kg. numečiau.
Pykina nuo bet ko - nuo katino (kurio taaaaaaip norėjau iki nėštumo), nuo bet kokių kvapų, nuo kalbėjimo, net nuo minčių apie MB doh.gif Juokas per ašaras biggrin.gif

Šiandien pasidariau privačiai šlapimo tyrimą ir lašelinę, tai ketonų net 3+, gavau siuntimą į ligoninę.. Atrodo, žinau, kur Naujus sutikt teks verysad.gif

Bandau prisiverst kasdien kažką pakramsnot, kad visai neišsunkčiau savo pilvinio, tai galiu tik mandarinus arba kokį obuolį sukramtyt. Jokie imbierai, valgymai gulint ir kitos gudrybės nepadeda - išbandyta...

QUOTE(Alegro @ 2010 11 28, 17:36)
aš besilaukdama dukrytes vemiau istisai ir po kelis kartus visus devynis menesiu ir per gimdymą

Ojei ojei, kaip užjaučiu... 4u.gif Čia mano didžiausias siaubas - pykinimas visą nėštumą. Kai man taip sekas, greičiausiai taip ir bus doh.gif Kol kas man 12 nėštumo savaitė, o darosi tik blogiau.
Atsakyti
Sveikos, man dabar 8-9 savaites kazkur.. pykina siaubas.. vemimas. Buna dienu kai jauciuosi geriau, vemimo ner ir net valgau kazka, o buna siaubas.. blogiausiai kad dirbt negaliu sad.gif( dabar savaite namie pragulejau su nedarbingumu, o kaip bus toliau nezinau.. siandien vel vemimas pykinimas.. norisi tik miego.. Kraujas kol kas geras, slapimas irgi tik rodo jog skysciu truksta.. Erzina ir kvapai, ir savijauta apskritai.. o ryt darban.. nezinau kaip iskest sad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 27, 11:32)
kaip pavydziu toms, kuriu nepykino... o mane - istisai: ryte, diena, vakare, net nakti galiu miegoti tik ant vieno sono, ant kurio gulint kiek maziau pykina... labai laukiu perkopiant i II trimestra, gal tada viskas aprims...

As taip pat lauki nesulaukiu antro trimestro.. gal palengves.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Nusprendziau ir as prisijungti prie jusu. Laukiuosi dvynuku, mums jau 10savaiciu. Esu cia ne siaip sau. Kaip ir dauguma siame forume mane stipriai pykina, ir beveik nuo pat pradziu. Vemiu po 4-5 kartus per para. Esu labai susirupinus del savo maziuku, numeciau daug svorio ir bijau kad jie man nenustotu vystytis. Isbandziau viska, bet niekas nepadejo tik viskas dar labiau pablogejo. Jau kuris laikas gyvenu uk o cia sunku paskubinti vizitus pas daktarus. Susitikima turiu tik sausio 11dienai. Nezinau ko griebtis, emergency skyriuose nepriima del tokiu menkniekiu siuo metu kai daug serganciu.
Atsakyti
Sveikutes, as irgi jungiuos prie likimo draugiu, nesioju dabar antra vaikuti, su pirmu tai buvo viskas grieztai, menesi mane konkreciai pykino, ir vemiau visa laika, nesvarbu ar rytas ar vakaras, kas i burna, tas atgal, tai per menesi suvalgdama gal viena jogurta per para pasidariau panasi i vaiduokli unsure.gif suejo trys men, pradejau jausti keistus kaip burbuliavimus, kaip virpejimus pilve, ir pykinimas lioves palaipsniui. Bet tada as dirbau darba, kur reik anksti ryta keltis, tai diena prasidedavo nuo vemimo. poto pude jogurto, kelione i darba vel vemimas ir tada darbas tusciu skrandziu.
O dabar vyras atleido mane nuo nemalonios pareigos dirbt ir anksti keltis, taigi miegu iki puse desimtos. Gerai pailsiu, namie nelabai ka uzsiimu, tik butiniausia, tai to pykinimo kaip ir nelabai jauciu, jei jauciuos pavargus ar mieguista pamiegu. Tik va i mesa zalia ziuret negaliu doh.gif
QUOTE(sypseniukas21 @ 2010 12 27, 18:44)
Vemiu po 4-5 kartus per para. Esu labai susirupinus del savo maziuku, numeciau daug svorio ir bijau kad jie man nenustotu vystytis. Isbandziau viska, bet niekas nepadejo tik viskas dar labiau pablogejo. Jau kuris laikas gyvenu uk o cia  sunku paskubinti vizitus pas daktarus.

drinks_cheers.gif As irgi gyvenu Uk, tai sausio gal 4 d turiu susitikima su pribuveja, man tai padeda tonikas, kai vaizuoju pasidedu masinoj, netoliese, ir kai pradeda biskuri paimu i burna. Ir dar skaiciau kad galima pabandyti kelionines apyrankes, Loyds vaistinej maciau yra. Ten pagrysta akupresura berods, siaip kai labai uzeina tai suspaudi ties riesu, ir padeda.
Atsakyti
Mano sesę pykino visus 9 mėn., ji nusprendė, kad dėl jų su vyru kraujo grupių Rh nesutapimo g.gif Mitas ar tiesa?
Atsakyti
Na,mums jau eina 9 savaitele,taciau vis dar kartais pykina.Dazniausiai ryte,pries pusrycius ir po piet,papietavus.Per pirmaji nestuma pykino iki antrojo nestumo trimestro.Tikiuosi visa tai si kart neuzsites ilgiau rolleyes.gif .Siaip pykinima kai kurioms mamytems numusa bananai. bigsmile.gif
Atsakyti
As laukiuosi 9 savaite. Pradejo pykinti nuo penktos. Tikiuosi iki antro trimestro pradzios nustos. Nes pykina visa diena istisai, turiu visada kazka kramtyti, tada buna siek tiek geriau, bet jeigu ilgiau ko nors nepavalgau, tada jau begu i tualeta.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2010 12 30, 19:57)
Mano sesę pykino visus 9 mėn., ji nusprendė, kad dėl jų su vyru kraujo grupių Rh nesutapimo  g.gif Mitas ar tiesa?

Nebutinai schmoll.gif Mane su pirmu pykino beveik iki pat gimdymo, bet kraujo grupes sutampa.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitita87 @ 2011 01 13, 15:22)
As laukiuosi 9 savaite. Pradejo pykinti nuo penktos. Tikiuosi iki antro trimestro pradzios nustos. Nes pykina visa diena istisai, turiu visada kazka kramtyti, tada buna siek tiek geriau, bet jeigu ilgiau ko nors nepavalgau, tada jau begu i tualeta.

Mano gydytoja sako, kad nesciosioms jokiu budu negalima buti nevalgiusioms. Net kai krauja turejau priduoti, ryte leido kazko nesaldziai pavalgyti, kad nevaziuociau alkana. Gal tai susije su pykinimu, nes kai tuscias skrandis, ir mane pykina. Aisku, buna kartais ir pavalgius ne kas doh.gif
O siaip uzjauciu tave, nes per pirma nestuma mane pykino kiaura para. Atsimenu kaip didziausia siauba. Su antru - kur kas geriau, galima istverti smile.gif Man padeda karstas vanduo su citrinu griezineliais arba bealkoholinis imbieru vynas (buna sveiko maisto parduotuvese).
Atsakyti