Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalus užsisakote pas juvelyrą?

QUOTE(Noa @ 2006 01 05, 14:04)

Tokio kaip paraše? biggrin.gif

Nevisai biggrin.gif bet vistiek Amuro wub.gif turiu toki, kokio noriu, bet nesidabrini, tai nesiu kuria diena juvelyrui, ziuresiu, kiek nuples cool.gif
Atsakyti
As papuosalus perkuosi, pas juvelyra dariausi tik vestuvini zieda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 05, 16:37)
As papuosalus perkuosi, pas juvelyra dariausi tik vestuvini zieda  ax.gif

aš ir nieko nesu dariusis...randu nusipirkt, kas priimtina smile.gif
Atsakyti
na,parduotuveje tenka,bet kokiu atveju rinktis is to kas yra,bet jei norisi kazko ipatingo,arba turi susigalvojusi ko noretum,kazka savito,isskirtinio,tai manau,kad juvelyrai pats tinkamiausias budas tam igyvendinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 01 05, 11:05)
as taip pagalvojau,  g.gif  kad visi tie nesusipratimai su jevelyrais kyla , del to , kad zmogus kazka isivaizduoja, bet juvelyras nepgauna jo minties, ir padaro kitoki daikta.

manu, as su tavim sutinku.Mes su vyru daremes vestuvinius ziedus pas juvelyra.neturiu jokiu priekaistu,nes ziedeliai paprasti, klasikinio stiliaus.Bet as sumasciau pasidaryti is balto aukso mazus auskarus su akmenuku.Na, suradau internete man patinkancius auskarus, padariau nuotrauka, aprasiau kokio dydzio ir t.t.Idaviau vyrui visa informacija,auksa, akmenukus ir nusiunciau pas juvelyra, nes pati neturejau galimybiu nuvykti. O ka jus isivaizduojat, vyras po menesio atnesa visai ne tokius auskarus kokie nuotraukoje.Ir dar juvelyras pareiske kad neuzteko aukso ir jis dadejo ,ir paprase uz darba 500lt. Buvau tokia pikta bash.gif .Tai vyrui pareiskiau kad nunestu atgal ir padarytu tokius kokie nuotraukoje aggressive.gif .O dar juvelyras sake , kad jam geriausia kai klijentas zino ko nori. fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 21 gruodžio 2006 - 22:33
As ir pas juvelyra uzsisakau,ir is parduotuves perku,jei ka grazesnio pamatau,turiu tokia juvelyre,kuri nesa i salonus pardavineti,tai is jos be antkainio nusiperku,nors ir tai nepigiai gaunasi
Atsakyti
Aš tai mėgstu viską pirkti prieš tai pasimatavus ir apžiūrėjus. Labai jau pretenzinga esu. Pavyzdžiui kiek pas siūvėjas esu siuvusis, vis tiek nieko nedėviu schmoll.gif Nu lyg ir nupiešiu, lyg ir nupasakoju, ar kokį paveiksliuką pateikiu, lyg ir supranta jį mane, kai primierka būna, liepiu, kad ištaisytų tą ir aną, bet kai pasiimu tą daiktą, tai iš karto juo nusivyliu, nu ne tokio norėjau nors tu ką doh.gif
Tėvai praėjusio gimtadienio proga norėjo man padaryti auksinę apyrankę. Apėjom gal 6 juvelyrus, bet iš pavyzdžių neišsirinkau nei vienos. Kai, kurie juvelyrai siūlė daryti kažką išskirtinio, bet ta mintim nesusižavėjau. Nu nežinau, man tai keista ir atrodo visai neįmanoma pataikyti padaryti kažką kas patiktų vienareikšmiškai.
Atsakyti
Nors ir esu labai išranki ir be galo sunku pardutuvėse ką rasti man patinkančio, užsisakinėti nerizikuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2006 01 04, 18:27)
mane taip pat žavi mintis užsisakyti kanors pas juvelyrą, juk gaminys būtų vienintelis toks visam pasauly wub.gif  Kaip tik dabar prisėdau prie neto pasidomėti ar tai, ko norėčiau išvis įmanoma, o tada teks ir juvelyro pasieškoti. Gal yra rekomendacijų kauniečiams? 4u.gif

Kaune dariau Dainavos prekybos centre. thumbup.gif Labai patenkinta, nors dariau draugei, bet ir man paciai grazu wub.gif Beje gaminys is sidabro, pakabukas, kuriame parasytas drauges vardas, ne graviruotas, o va toks, sidabra pats juvelyras turejo.
user posted image
Tik vardas kitas ir siek tiek kitaip tvirtinasi. Manau pakankamai normalios kainos gaunasi darant pas juvelyra,nesvarbu ar auksas ar sidabras. juk pliusas ir tai, kad gaminys vienetinis, ranku darbas ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Vienetiniai papuosalai yra smagus dalykas, visu pirma tuo, kad matosi jog tai nera masine produkcija, visu antra- jokiam vakareli nepamatysi papuosalu antrininku.
Ir visai nebutina uzsisakyti, laukti ir imti nepatinkanti daikta. Kadaise buvau uzsisakius pakabuka, tai dvieju pirmu neemiau- nepatiko, tai kodel tureciau pirkti- dare tol kol pataike i sirdi biggrin.gif
Man patinka zveryne Vilniuje esanti Mazoji galerija, ten randu jau padarytu vienetiniu darbeliu- ir pasimatuoti galima, ir pasverti ir pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2006 12 27, 16:07)
Man patinka zveryne Vilniuje esanti Mazoji galerija, ten randu jau padarytu vienetiniu darbeliu- ir pasimatuoti galima, ir pasverti ir pagalvoti  mirksiukas.gif

O gal gali nusakyti, kur tiksliau ta galerija? ax.gif Eisiu apsižvalgyti. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,

visagalis google nebegelbsti, tad net nežinau kur kreiptis. Norėjau paklausti, gal kas susidūrę su sidabrinių papuošalų, konkrečiai žiedų, darymu pagal užsakymą? Parduotuvse nerandu daugmaž ko reikia. Bandžiau ieškoti internete tuo užsiimančių firmų, tačiau randa visokias iš Druskininkų, Šiaulių ar Kauno, o būtų geriai čia pat - Vilniuje...

Taigi, gal kas žinot gerus juvelyrus ar firmas? Geriausia tai būtų, jeigu net internete turėtų puslapiuką pasižvalgyti. Arba bent adresiuką...
Atsakyti