Įkraunama...
Įkraunama...

33 valandų stebuklėlio gimimas

Na ir gerų emocijų pakrovėt biggrin.gif Skaičiau ir juokiausi, iki tos vietos kur į palatą paguldė blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiek iskentejo daug mamyte 4u.gif
Atsakyti
aciū labai visiems 4u.gif kai viskas jau praeityje, tai vis lengvesne ir paprastesne istorija atrodo, skausmas pasimirsta smile.gif
Pamiršau paminėti, kad gydytoja pateko R. Povilaitienė, nieko niekam nemokėjau nenorėjau ir jei bučiau galvojus, tai po tokių bambėjimų, rėkimų nekiltų rankos duoti... g.gif
O dabar aš tikrai nebijau gimdymo biggrin.gif kai žinau kiek skaudės ir kas laukia, tai pasiruošusi dar ir dar gimdyti, tik šį kartą be epidiūro, nes ties stūmimo sarėmiai nėra baisesni, nei paprasti, viską jau buvau ištvėrusi, nebe daug jau buvo likę ax.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte bigsmile.gif sveikatytes jums daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ŠAUNUOLĖ KIEK DAUG IŠTVĖREI ,BET MES MOTERYS JUK VISKĄ GALIM DAUG SVEIKATĖLĖS JUM wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho.... Aukit stiprios ir sveikos.
Atsakyti
Del tu stebukliuku bet ka iskest galima ax.gif Sveikinu 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
O su epiduru tai cia graziai susisukai lotuliukas.gif Gerai kad nepatikrino smile.gif As tai dujas kvepavau istisai, nes jei per velai pradedavau kvepuot, jos neveikdavo. Bet mane greit supakavo doh.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif wisos gimdymo istorijos grazios,stebukliuka sjuk ateina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bukit sweikos ir laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
vajetau kiek skausmo.. bet vardan leliuko viska mes iskestume... aukit didutes sveikutes 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte! 4u.gif
Atsakyti
nu sauni mamyte! visi pasaulio balionai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti