Na ir gerų emocijų pakrovėt Skaičiau ir juokiausi, iki tos vietos kur į palatą paguldė
Tiek iskentejo daug mamyte
aciū labai visiems kai viskas jau praeityje, tai vis lengvesne ir paprastesne istorija atrodo, skausmas pasimirsta
Pamiršau paminėti, kad gydytoja pateko R. Povilaitienė, nieko niekam nemokėjau nenorėjau ir jei bučiau galvojus, tai po tokių bambėjimų, rėkimų nekiltų rankos duoti...
O dabar aš tikrai nebijau gimdymo kai žinau kiek skaudės ir kas laukia, tai pasiruošusi dar ir dar gimdyti, tik šį kartą be epidiūro, nes ties stūmimo sarėmiai nėra baisesni, nei paprasti, viską jau buvau ištvėrusi, nebe daug jau buvo likę
Pamiršau paminėti, kad gydytoja pateko R. Povilaitienė, nieko niekam nemokėjau nenorėjau ir jei bučiau galvojus, tai po tokių bambėjimų, rėkimų nekiltų rankos duoti...
O dabar aš tikrai nebijau gimdymo kai žinau kiek skaudės ir kas laukia, tai pasiruošusi dar ir dar gimdyti, tik šį kartą be epidiūro, nes ties stūmimo sarėmiai nėra baisesni, nei paprasti, viską jau buvau ištvėrusi, nebe daug jau buvo likę
Saunuole mamyte sveikatytes jums daug
ŠAUNUOLĖ KIEK DAUG IŠTVĖREI ,BET MES MOTERYS JUK VISKĄ GALIM DAUG SVEIKATĖLĖS JUM
Del tu stebukliuku bet ka iskest galima Sveikinu Sekmes ir sveikateles augant
O su epiduru tai cia graziai susisukai Gerai kad nepatikrino As tai dujas kvepavau istisai, nes jei per velai pradedavau kvepuot, jos neveikdavo. Bet mane greit supakavo
O su epiduru tai cia graziai susisukai Gerai kad nepatikrino As tai dujas kvepavau istisai, nes jei per velai pradedavau kvepuot, jos neveikdavo. Bet mane greit supakavo
Saunuole wisos gimdymo istorijos grazios,stebukliuka sjuk ateina
bukit sweikos ir laimingos
bukit sweikos ir laimingos
vajetau kiek skausmo.. bet vardan leliuko viska mes iskestume... aukit didutes sveikutes
saunuole mamyte!
nu sauni mamyte! visi pasaulio balionai tau