Tai ir saku,- sujungiame meilę ir Tėvynę, ir turėsim keturias meilės Tėvynei dienas, ir dar su blynais.
QUOTE(tevas ant arklio @ 2010 02 03, 10:42)
Tai ir saku,- sujungiame meilę ir Tėvynę, ir turėsim keturias meilės Tėvynei dienas, ir dar su blynais.
Nuostabi sintezė
Ir būsim turtingi meile.
Meile Tevynei. Meile artimui. Meile blynams.
Mes dar vaiku neturime, tai sia svente svenciam su draugais
Sunesam daug ivairiu blynu ir valgom iki soties O po to einam sniege voliotis, kad visus metus turtingiems buti
Sunesam daug ivairiu blynu ir valgom iki soties O po to einam sniege voliotis, kad visus metus turtingiems buti
QUOTE(Nilė Vanilė @ 2007 02 20, 15:25)
Pirmiausia iš plastelino prilipdėm nosį tiesiai ant dėžutės, kad gautūsi jai vieta, kai nuimsim, o paskui su lipalu ir laikrašiais klijavom. Viską dailinom guašu, o galiausiai nulakavau bespalviu nagū laku. Tai ir tvirčiau, ir gražiau atrodo. Tada dar iš siūlų padarėm barzdą ir plaukus, iškirpom akis ir burną, pritvirtinom gumytę ir gavosi viskas
QUOTE(gili_upė @ 2008 01 01, 12:47)
,o tada ant to plastelino lipdai taug sluoksniu likrasciu gabaliuku, kuriuos lipini su paprastu lipalu ir taip daug sluoksniu kuo ju daugiau tuo kauke tvirtesne, mes darydavom apie 20,
Aš taip dariau, tik kažkodėl labai jau sunkiai ėjo nupkėšti, gal per mažai sluoksnių dėjau (gal tik 3 iš laikraščių ir vieną iš balto)
QUOTE(himalaia @ 2008 02 01, 10:04)
Bent aš kaip darau kaukes: aplipdau trilitriaką plastilinu, tada visą kaukei reikalingą plotą patepu aliejum (labai lengvai nusiima paskui), marlę (arba paprastą bintą) prie to aliejaus prilipinu (ir veidui maloniau liestis prie marles, ir stabilesnė kaukė būna), o tada lipalas+ laikraščiai.
reiks išbandyti kitais metais dar ir aliejaus užtepti.
QUOTE(*BRAŠKĖ* @ 2010 02 03, 10:30)
Kiek žinau šiais metais Rumšiškėse užgavėnės bus vasario 14 dieną, per valentino dieną
O šiaip juk 16 vasario, ane?
O apie už-gavienių prasmę galima ir patiems vaikams papasakoti, ir kodėl blynai būtent, ir kodėl kanapi is su lašininiu.
Taip, šiais metais užgavėnės bus vasario 16tą.
taip
Labas, mamos,
pagaliau atejo ilgas savaitgalis ir kruva svenciu: ir valentinas, ir vasario 16, ir kinu nauji metai (ar ne?) ir uzgavenes Liuks, turesim ka svest
Aisku mano mazajai tai tik uzgavenes ir rupi. pernai buvome mieste kazkokioj vaiku sventej, tai labai smagiai praleidom laika. Bet siemet kai pamaciau kaip sninga (berods zada visa savaitgali snieguota vejuota) tai nutariau kad i lauka jos nevesiu. Maza ka, dar susirgs man...
Bet va gal nueisime i Panorama, radau, kad ten vyks idomiu dalyku vaikams. Tai paleisiu dukryte zaisti su vaikais, o pati eisiu pasivaikscioti po parduotuves...
Kam idomu: http://www.panorama....anoramoje-.html
zinoma dar ir namie blynu reikes prikept... gal kas kokiu originaliu receptuku turite?
pagaliau atejo ilgas savaitgalis ir kruva svenciu: ir valentinas, ir vasario 16, ir kinu nauji metai (ar ne?) ir uzgavenes Liuks, turesim ka svest
Aisku mano mazajai tai tik uzgavenes ir rupi. pernai buvome mieste kazkokioj vaiku sventej, tai labai smagiai praleidom laika. Bet siemet kai pamaciau kaip sninga (berods zada visa savaitgali snieguota vejuota) tai nutariau kad i lauka jos nevesiu. Maza ka, dar susirgs man...
Bet va gal nueisime i Panorama, radau, kad ten vyks idomiu dalyku vaikams. Tai paleisiu dukryte zaisti su vaikais, o pati eisiu pasivaikscioti po parduotuves...
Kam idomu: http://www.panorama....anoramoje-.html
zinoma dar ir namie blynu reikes prikept... gal kas kokiu originaliu receptuku turite?
užgavėnės namuose, prikepiau daug blynų ir šventėm