Įkraunama...
Įkraunama...

Užgavėnės

mes siandien buvom prie panemunes silo uzgaveniu sventeje. ji buvo trumpute, ale thumbup.gif po to dar po sila pasivaiksciojom, grynu oru pakvepavom, gulbes pamaitinom lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandieną atėjus į darželį pribloškė, nes reiks vaiką aprengti čigonu ar kuo tik nori, bet man tai sunkiausias darbas, nes neišgalvoju, kaip jį galima būtų aprengti, gal kas turi patarimų.....?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

rytoj pas dukra darzelyje bus uzgaveniu svente. reikes kaukes vaikams atsinesti. noreciau padaryti dukrai kauke dedama ant veido, tvirtinama gumytem. taigi, noriu paklaust, gal zinot kokiu puslapiu kur galima kaukiu piesiniu pasiziureti ar atsispauzdinti. pati nesugebu graziai nupiesti blush2.gif

aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Internete nelabai ką rastumei, kadangi Užgavėnių kaukės tik maždaug Lietuvoj tokios egzistuoja. Patarčiau gal verčiau po biblioteką pasiknaisioti - turėtumei ką nors rasti. O šiaip, kad nupiešti kaukę - didelio talento nereikia. Čia tau ne Siksto Madoną nutapyti....
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 02 19, 15:09)
sveikos 4u.gif

rytoj pas dukra darzelyje bus uzgaveniu svente. reikes kaukes vaikams atsinesti. noreciau padaryti dukrai kauke dedama ant veido, tvirtinama gumytem. taigi, noriu paklaust, gal zinot kokiu puslapiu kur galima kaukiu piesiniu pasiziureti ar atsispauzdinti. pati nesugebu graziai nupiesti blush2.gif

aciu uz pagalba 4u.gif

labai grazios gaunasi ant trilitrinio stiklainio, reikia popieriu klijuoti lipalu, praskiedus vandeniu,kad po to atsiluptu, tinka, laikrascio skiautes, ar tai vienkartines nosinaites, treisiog su iskilimais, visaip klijuojama kauke, nosi padaryti is plastelino ir taipogi apklijuoti popiereliais,viska klijuoti storesniu sluoksiu, po to viska nudazyti vandeniniais dazais...kai viskas isdziusta, atsargiai atklijuoti nuo stiklainio (siaip lengvai nusiima) priklijuoti is plauso, ar tai siulo ar tai lino, plaukus...na atrodo tai puikiai... ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
mes darom panašiai, tik ne lipalą, o vandens ir miltų mišiinį naudojam. Ant trilitrinio stiklainio suformuojam veido bruožus, tada dedam bet kokio popieriaus skaiutes - dažniausiai laikrščio, nes negaila tongue.gif tada išdžiovinam ir paišom. Tikrai super kaukės gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
na, gal kas vakar Rumsiskese buvot? ar smagu buvo? teko pro sali vaziuot, tai masinu apstu rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif mintis del knopkes lotuliukas.gif merginos, ar atidarote duris visiems persirengeliams g.gif ? as gal pasirodysiu negeruole, bet duru nedarau, nes siais laikais blynais 'neuzkisi' ju, pinigu praso...
Atsakyti
QUOTE(Erikomama @ 2007 02 20, 13:02)
thumbup.gif mintis del knopkes lotuliukas.gif merginos, ar atidarote duris visiems persirengeliams g.gif ? as gal pasirodysiu negeruole, bet duru nedarau, nes siais laikais blynais 'neuzkisi' ju, pinigu praso...

O pas mus dar nebuvo ir turbūt nebus tongue.gif , nes laukinės durys užrakintos, o skambutis neveikia rolleyes.gif
Atsakyti
As kai buvau maza TAi mes su mama seserimi ir kaimynes mergytem persirengdavome ir eidavome per zmones Visi noriai priimdavo bet tas buvo pries 15 metu wink.gif Dabar zmones nelabai nori isileisti bet uztat kaip mums vaikams faina budavo Kaip dziaugdavomes kai nueidavom pas senelius ir tie musu atseit nepazindavo smile.gif
Atsakyti
Šiandien mes su sūneliu padarėm vieną tokią kaukę. Nuotrauką galėsiu įdėti vėliau. Tik ne ant stiklainio (nes jo neturėjom), o ant ledų dėžutės. Pirmiausia iš plastelino prilipdėm nosį tiesiai ant dėžutės, kad gautūsi jai vieta, kai nuimsim, o paskui su lipalu ir laikrašiais klijavom. Viską dailinom guašu, o galiausiai nulakavau bespalviu nagū laku. Tai ir tvirčiau, ir gražiau atrodo. Tada dar iš siūlų padarėm barzdą ir plaukus, iškirpom akis ir burną, pritvirtinom gumytę ir gavosi viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien kilo klausimas -kaip žiūrit į vaikus besibeldžiančius į jūsų duris ir prašančius blynų kavos ar pinigų??? g.gif Ir ar leidžiat savo vaikams taip vaikščioti ir reketuot? nes mano bernas 10,5metų užsimanė eit ubagaut, o aš nesutikau, nes man asmeniškai tokie vaikštinėjimai nepriimtini. Buvo daug ašarų ir įvairių įrodinėjimų, galų gale suderėjom taip, kad geriau jau aš duosiu 10lt skanėstams ir leisiu pasikviesti draugus, negu jie vaikščios po butus ir ubagaus.... blush2.gif kaip manot jūs? gal aš neteisi? atsilikus? gal tie užgavėnių ubagėliai yra laukiami jūsų namuose? blush2.gif g.gif
Atsakyti