Kepam blynus,daug saldainių nuperkam vaikam,kurie ateina ir taip švenčiam,su dainom,laužu,šokiais
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 10, 12:41)
Siemet planuojame vaziuoti i Rumsiskes jei kas zino kada vyks duokite nuorodas.
2007 vasario 18 d. Rumšiškėse - pradžia 12 val. daugiau info
Kepsime blynus - pusryčiams, pietums ir vakarienei Laužas, šokiai ir dainos -būtinai , dar pasivoliojimai sniege
Mano bendradarbė kiekvienais metais iškepa didžiuuuuulę picą visam kolektyvui - laukiam ir šiemet
Mano bendradarbė kiekvienais metais iškepa didžiuuuuulę picą visam kolektyvui - laukiam ir šiemet
Pas mus irgi žydais persirenginėja kaimynų vaikai. Gauna centų arba saldainiu. O šiaip ne pro šalį paprašyt, kad pašoktų, o ne šiaip ką nors duoti
Pas sūnų darželyje bus švenčiamos užgavėnės. Tai auklėtoja sakė reikia kuo nors aprengti, kaukę padaryti.gal turite kokių patarimų pasiūlymų?
Man labai patiko giltine padaryti - pernai buvo dicke, tai siemet ir mazkei reikia: turiu silkini juoda apsiausta su kapisonu (man svarkas, joms iki zemes ), is vienkartines lekstutes iskerpam kaukole, ant kartono uzvyniojom folga ir istatem i bambuka (kur gelem paremti) - dalgis. Aisku juodas kelnes uzsidejo
QUOTE(loja5 @ 2007 02 09, 10:05)
Na gal kas nors jau žinot apie Užgavėnių šventę Rumšiškėse šiemet? Labai norėtume ten nuvykti
Sekmadienį bus 12 val rumšiškėse sužinojau iš 118
QUOTE(egliuska @ 2007 02 16, 22:22)
Pas sūnų darželyje bus švenčiamos užgavėnės. Tai auklėtoja sakė reikia kuo nors aprengti, kaukę padaryti.gal turite kokių patarimų pasiūlymų?
Pernai visa grupė buvo ožiukai, tai buvo paprasta prisiuvau ragus ant kepurės ir O šiemet bus ubagai Gal turit idėjų kaip iš vaiko padaryt ubagą
sakykite parasu ar esate kas buve Rumsiskese per Uzgaveniu svente? Ar verta ten vaziuoti, ar idomu? Prasau patarkite!
o gal kuri zino kiek iejimas i tas rumsiskiu uzgavenes kainuoja?
jau susizinojau... jei kam pravers,tai suaugusiems 6lt, vaikams ir pensininkams 3lt, o ikimokyklinukams nemokamas iejimas.