Įkraunama...
Įkraunama...

Užgavėnės

QUOTE(saulala @ 2009 02 26, 10:48)
Ir aš kauke pasigirsiu  ax.gif  Tik aš, skirtingai nei Wildcat, dariau su lipalu (ne miltais ir vandeniu). O visi kiti "ingredientai" - tokie patys  smile.gif
user posted image
user posted image

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img147/picture201.jpg/1/][IMG]

Tobula jusu daryta kauke 4u.gif o kas tas lipalas?Kur ji pirkti?Ir ar ta kauke sunki?Siemet sunuj i darzeli turiu padaryti,jis pats smulkus,mazytis,kad nevaiksciotu galva is sonus pakrypes biggrin.gif Gal tiesiog is kartono ka nors sugalvoti bet jau tokio grozio nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 13 vasario 2012 - 12:35
mums siemet pirmosios uzgavenes darzelyje.aukletoja liepe padaryti kauke...neiissivaizduoju kaip cia reiks padaryt...gal kas turit minciu? g.gif
maniskis kaukes nesileis uzdeti,reikia gal kazka ant kepurytes sugalvot...
turim juodus kailinukus,sujuosiu virve,tai del aprangos manau gerai bus...bet ta kauke...galbut ragucius padaryti ir prisiut,bus oziukas g.gif
Atsakyti
galiu pasidalint patirtim, kaip pagamint GREITAI lengva popierine kauke:

kiausiniu dezute smulkiai suplesom, uzplikom vandeniu. paskui dar permalam blenderiu ar mikseriu. vandeni nuspaudziam ir is gautos mases, kaip is plastilino lipdom kauke ant stiklainio ar butelio kaip iprastai daro papje mase budu. padziaunam ant radiatoriaus ir viskas.
mano mazgei tik 1,5 metu, tai pakako vienos dezutes. kauke tikrai langva, ekologiska - perdirbam perdirbta!!!!!!
ketinau dar sutvirtint lipalu, bet gautu dirbiniu likau lkaaaaaabai patenkinta - kauke labai tvirta, mazoji tampo ir nieko - jokiu miltu, jokiu kliju.
einu dazyt.
nemoku ikelt fotkiu, tai sudesiu i http://public.fotki.com/pumpotaukslis/ , kas norit, uzeikit paziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpotaukslis: 15 vasario 2012 - 12:28
user posted image
QUOTE(pumpotaukslis @ 2012 02 15, 14:12)

kiausiniu dezute smulkiai suplesom, uzplikom vandeniu. paskui dar permalam blenderiu ar mikseriu. vandeni nuspaudziam  ir is gautos mases, kaip is plastilino lipdom kauke ant stiklainio ar butelio kaip iprastai daro papje mase budu. padziaunam ant radiatoriaus ir viskas.
mano mazgei tik 1,5 metu, tai pakako vienos dezutes. kauke tikrai langva, ekologiska - perdirbam perdirbta!!!!!!
ketinau dar sutvirtint lipalu, bet gautu dirbiniu likau lkaaaaaabai patenkinta - kauke labai tvirta, mazoji tampo ir nieko - jokiu miltu, jokiu kliju.
einu dazyt.
nemoku ikelt fotkiu, tai sudesiu i   http://public.fotki.com/pumpotaukslis/  , kas norit, uzeikit paziuret

http://public.fotki....s/sam-3360.html
NIU, KAZKA CIA PRIMAKLINAU blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpotaukslis: 15 vasario 2012 - 13:15
QUOTE(pumpotaukslis @ 2012 02 15, 13:12)

kiausiniu dezute smulkiai suplesom, uzplikom vandeniu. paskui dar permalam blenderiu ar mikseriu. vandeni nuspaudziam  ir is gautos mases, kaip is plastilino lipdom kauke ant stiklainio ar butelio kaip iprastai daro papje mase budu. padziaunam ant radiatoriaus ir viskas.
einu dazyt.
nemoku ikelt fotkiu, tai sudesiu i  http://public.fotki.com/pumpotaukslis/  , kas norit, uzeikit paziuret

kauke superine! thumbup.gif

savo dvimetinuko tai niekaip nepriversciau tokios uzsidet,nusiplestu iskarto verysad.gif
Atsakyti
Šiandien buvom užgavėnių šventėje Vazgaikiemyje, visuomenės harmonizavimo parke. Blogesnėje šventėje nesu buvus, bilietai po 10lt, o už juos- nieko, tik įėjimas į teritoriją, pramogų praktiškai jokių( na, neskaitant kuolo , įkalto į žemę, ant kurio mėtomos pasagos ir pan.), kažkoks etnografinis ansamblis paūbavo pora valandų ir viskas.Jokių blynų, jokio vedančiojo-nieko. Žodžiu, vien noras paimti pinigus nieko neįdedant. SENUKŲ vadams turėtų būti gėda. Niekada daugiau ten į šventes nevažiuosiu ir kitiems nepatariu. blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mes visada vaziuojame i Rumsiskes,uzgaveniu svesti,ten tikros buna uzgavienes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 17, 11:33)
Mes visada vaziuojame i Rumsiskes,uzgaveniu svesti,ten tikros buna uzgavienes thumbup.gif

drinks_cheers.gif
ten moka organizuoti šventes
Atsakyti

Antras sluoksnis jau uždėtas karsta.gif
user posted imageuser posted image

karsta.gif pagaliau galiu rami būt, darbas padarytas cool.gif

user posted image user posted image
[/quote]

Štai mūsų darbelis į darželį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2012 02 15, 13:12)

http://public.fotki.com/pumpotaukslis/  , kas norit, uzeikit paziuret

Kiek laiko džiovinote? Padariau, bet nepanašu man kad sustings... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2013 02 09, 20:57)
Kiek laiko džiovinote? Padariau, bet nepanašu man kad sustings... g.gif

Su kuo reikia sulipinti kiaušinių dėžės sluoksnius?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2013 02 10, 17:58)
Su kuo reikia sulipinti kiaušinių dėžės sluoksnius?

su niekuo. Ta masė drėgna (jei su blenderiu trynėte vandens įpylusi), todėl modeliuojasi.

Aš šiemet pamėginau gaminti kaukę tiek is popierinio rankšluosčio (klijavimui lipalas + vanduo), tiek iš sublenderiuotos kiaušinių dėžutės masės. Tai antras būdas man labiau patiko, plastiškesnė medžiaga, storiau pasidengia.

Džiūna ilgai ir nuobodžiai. Kelias dienas prie radiatoriaus laikiau, bet atsibodo laukti, tai įsijungiau feną. Tik čia kita bėda - plastelinas ėmė lydytis doh.gif

Gal dar nebuvo šioje temoje filmuko apie kaukių gamybą, įmetu, tikiuosi kam nors pravers. Ten modeliuojama be stiklainio, tiesiai ant medinės lentelės.
Užgavėnių kaukės gamyba
Atsakyti