Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologija darže ir sode

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 28, 22:46)
Dar pridursiu, kad šeštadienį yra galimybė purškalą perduoti į Alytų  smile.gif , jei kam reikia...

dalia man reiktų dar to purškalo medeliams.Tiesa,gal tu arčiau Kauno kur dirbi?
Atsakyti
ax.gif Dirbu beveik ten, kur gyvenu... Bet ir ten juk Kaunas biggrin.gif

Ir per savaitgalį neplanuoju link Kauno centro važiuot, nebent kitos sav. pradžioj..
Atsakyti
doh.gif Ką tik paskambino iš Rygos, kad dėl kažkokio gedimo kelionė į Kauną atidedama iki antradienio arba trečiadienio.
GREISI, laukiam? Na, pusė savaitės.. nedaug... Man tai reikia, vis vien užsakymo neatšauksiu.. Kai tokia drėgmė, nepastovūs orai - nieko geriau apsaugai nesugalvosiu ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 29, 11:56)
doh.gif  Ką tik paskambino iš Rygos, kad dėl kažkokio gedimo kelionė į Kauną atidedama iki antradienio arba trečiadienio.
GREISI, laukiam? Na, pusė savaitės.. nedaug... Man tai reikia, vis vien užsakymo neatšauksiu.. Kai tokia drėgmė, nepastovūs orai - nieko geriau apsaugai nesugalvosiu  ax.gif ..

GERAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 29, 12:56)
doh.gif  Ką tik paskambino iš Rygos, kad dėl kažkokio gedimo kelionė į Kauną atidedama iki antradienio arba trečiadienio.
GREISI, laukiam? Na, pusė savaitės.. nedaug... Man tai reikia, vis vien užsakymo neatšauksiu.. Kai tokia drėgmė, nepastovūs orai - nieko geriau apsaugai nesugalvosiu  ax.gif ..

O tai kogero ir man tada tas pats galija g.gif Tai ryt neatvaziuoju, o pasiskambint antradieni ???
Ar taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 07 29, 13:26)
O tai kogero ir man tada tas pats galija  g.gif  Tai ryt neatvaziuoju, o pasiskambint antradieni ???
Ar taip supratau?

ax.gif Jau išsiaiškinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 29, 14:34)
ax.gif Jau išsiaiškinom  :

Ar dar galima prisijungti prie užsakymo? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Deimira, parašysiu, kai atveš mirksiukas.gif Dar apie pora litrų (iš 10-ties) yra nerezervuotų. Na, jeigu niekam neprireiks - biggrin.gif išmaudysiu savo daržą ir sodą biggrin.gif
Atsakyti
Produktai iš Rygos atvyko 4u.gif
Biomikss purškalas, Biokompostuotojas, Orchidėjoms (kas buvot užsisakę..).
Yra likęs laisvas 1L purškalo, jei kam reikia...
Atsakyti
kaip natūraliai parūgštinti dirvą šilauogėms?

Užmulčiavau spygliuočių pjuvenom, o dar kaip?
Atsakyti
ne vienodai spygliuočių stružkės rūgština. Spygliai taip pat neišeitis, nors galima ir su jais pažaist, turint galimybių.

Todėl imu citrinos rūgšties kristalinės būsenos ( kur dideliais pokais šalia prieskonių prekybcentriuose būna) ir dedu į kibirą lietaus vandens.

Pavasarį ir žiemą galima mulčiuoti pokrūmius rododendrams skirtomis durpėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 03 rugpjūčio 2010 - 14:30
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 15:29)

Todėl imu citrinos rūgšties kristalinės būsenos ( kur dideliais pokais šalia prieskonių prekybcentriuose būna) ir dedu į kibirą lietaus vandens.

o kiek dedi citrinos rūgšties? Šiuo metu galėsiu palaistyti taip šilauoges?
Atsakyti