Į Vilnių perduoti būtų sunkoka.. Mat tą mišinį reikia saugoti nuo tiesioginės saulės ir, kaip minėjau, sunaudotas turi būti per 5-7 dienas.. Nors, jei susitartumėt su kuo nors dėl paėmimo - paruoščiau gabenimui, supakuočiau tinkamai..
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 30, 12:12)
Gal kas nori prisijungti .. Kitai savaitei užsisakinėju skystą Biomix'ą - šiltnamyje agurkų ir pomiodorų purškimui nuo ligų (maro, miltligių, puvinių..). Išfasuotas po 5L, skiedžiasi 1:10, tai man 1L per akis. O pagamintas jis būna tik pagal spec užsakymus ir reikia mišinį išpurkšt maždaug per savaitę.. 1L kaina kažkur apie 13-15Lt (paprašiau patikslint, tikiuosi parašys šiandien..). Gal kas iš kauniečių nori ekologiškai šiltnamį nusipurkšti
O gal galima ir vilnietėms užsisakyt?
Kur Jūs jį užsakinėjat? Manau atsirastų ir vilniečių norinčių pasidalint 5l
QUOTE(ErikaI @ 2010 06 30, 14:05)
O gal galima ir vilnietėms užsisakyt?
Užsisakinėju tiesiai iš gamintojų, Rygoje. Kurjeris atveža į Kauną. Žinau, kad veža ir į Vilnių, tad jums reiktų susisiekti su jais el. paštu: biolux@biolux.lt
Aš susirašinėju su jais rusų k.
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 30, 12:43)
Į Vilnių perduoti būtų sunkoka.. Mat tą mišinį reikia saugoti nuo tiesioginės saulės ir, kaip minėjau, sunaudotas turi būti per 5-7 dienas.. Nors, jei susitartumėt su kuo nors dėl paėmimo - paruoščiau gabenimui, supakuočiau tinkamai..
na taip, nelabai gaunasi.. nieks iš pažįstamų nevažiuoja iš Kauno. Gaila
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 30, 13:39)
Užsisakinėju tiesiai iš gamintojų, Rygoje. Kurjeris atveža į Kauną. Žinau, kad veža ir į Vilnių, tad jums reiktų susisiekti su jais el. paštu: biolux@biolux.lt
O tuo pačiu metu gausit ir biokompostuotoją? Jeigu taip, tai aš visai paimčiau litrą, būtų tas pats važiavimas.
Taip, ir Biokompostuotojas atvažiuos
Manguste, prijungiu prie purškalo užsakymo.
Manguste, prijungiu prie purškalo užsakymo.
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 30, 12:12)
Gal kas nori prisijungti .. Kitai savaitei užsisakinėju skystą Biomix'ą - šiltnamyje agurkų ir pomiodorų purškimui nuo ligų (maro, miltligių, puvinių..). Išfasuotas po 5L, skiedžiasi 1:10, tai man 1L per akis. O pagamintas jis būna tik pagal spec užsakymus ir reikia mišinį išpurkšt maždaug per savaitę.. 1L kaina kažkur apie 13-15Lt (paprašiau patikslint, tikiuosi parašys šiandien..). Gal kas iš kauniečių nori ekologiškai šiltnamį nusipurkšti
Aš norėčiau ir dar to kompostuotojo
*GREISI*, tik kompostuotojo norėtum ar ir Biomix purškalo??
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 01, 10:39)
*GREISI*, tik kompostuotojo norėtum ar ir Biomix purškalo??
Abiejų
Greisi, gal iš taviškių kas link Vilniaus važiuot žada?
QUOTE(saintlina @ 2010 07 01, 12:08)
Greisi, gal iš taviškių kas link Vilniaus važiuot žada?
Nu reikia į Vilnių,tik nežinau ar kitą savaitę,paklausiu vyro.
Užsakytus produktus atveža į Kauną pirmadienį po pietų (dabar jau tiksliai sutarta, nes ir jiems buvo problemų su transportu). Bus Biomiksas, Biokompostuotojas, dar braškėms aš užsisakiau.
Pasižiūrėkit jų puslapiuky - jei kam ko dar reikia galima iki sekmadienio pietų užsisakyt (arba man į AŽ parašykit - tiesiai kurjeriui perduosiu).
Pasižiūrėkit jų puslapiuky - jei kam ko dar reikia galima iki sekmadienio pietų užsisakyt (arba man į AŽ parašykit - tiesiai kurjeriui perduosiu).