Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologija darže ir sode

QUOTE(Otaip @ 2011 11 01, 17:47)

o vyras juokais -sako nė grybaut nereik eit  lotuliukas.gif , net dvi žvyniabudes radau - taigis valgomų net turim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o kodėl man neleidžia prisijungti GŽ forume? g.gif esu tylioji jo skaitytoja. dar nedrįstu su savo maža praktika šūkalioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 11 01, 17:46)

http://aav.vaat.lt/index.php?id=122 - jei uodo, tai irgi nieko gero unsure.gif

gal dar kas prisijungs daugiau info pasidalins ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 11 01, 17:50)
lotuliukas.gif
o kodėl man neleidžia prisijungti GŽ forume? g.gif esu tylioji jo skaitytoja. dar nedrįstu su savo maža praktika šūkalioti blush2.gif

lotuliukas.gif mane irgi "išmetė" ..
mirksiukas.gif o pati tai rašykit - su savo praktika tikrai priims atgal. Man tai baika irnesakyk.gif , su savo daržu man užteks ir tiek, kiek neprisijungus galiu paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 11 01, 17:53)
jei uodo, tai irgi nieko gero  unsure.gif

blyyyyyn doh.gif pradėsiu keiktis blush2.gif perskaičiau šią pastraipą:

"Apsauga. Laikytis sėjomainos, naikinti piktžoles, sausinti užmirkusias ir kalkinti rūgščias dirvas. Esant lietingam pavasariui, jei 1 m2 randama daugiau kaip 5 lervos, pasėlį verta apdoroti insekticidais."

neparyškinti žodžiai mano filosofijai tinka, bet paryškinti???????pas mane 1 m2 bus šimtai. O chemijos aš nenaudoju.
Atsakyti
O situ bjauriu ir as pas save radau, bet po gelem gera sauja raitesi ju, pas mane tarp klevu gelynas ir ten as buvau uzvezus perpuvusio meslo, tai as galvojau, kad is ten ritasi visoks brudas, dabar ten ozes pasodinau, gal nesues....feeee kaip bjauru...
O su spragsem galiu papasakot kokia bjauria istorija apturejau, vieni kaimynai braskes augino ispestoj pievoj, jos seip saknu braskiu nelabai eda gal , nes yra ir skaniau ka valgyt, taigi atnese kaimynas braskiu, o as ciela braske i burna ir kramtant pajutau kad raitosi, kaip as ilgai paskui nevalgiau braskiu.....
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 11 01, 17:56)
blyyyyyn doh.gif pradėsiu keiktis blush2.gif perskaičiau šią pastraipą:

"Apsauga. Laikytis sėjomainos, naikinti piktžoles, sausinti užmirkusias ir kalkinti rūgščias dirvas. Esant lietingam pavasariui, jei 1 m2 randama daugiau kaip 5 lervos, pasėlį verta apdoroti insekticidais."

neparyškinti žodžiai mano filosofijai tinka, bet paryškinti???????pas mane 1 m2 bus šimtai. O chemijos aš nenaudoju.

Reik nepanikuot- pamąstyt - g.gif jei jis "pelkinis" padaras, mėgsta rūgščiai, tai gal nukalkinus dirvą savaime dings. NA, ne per metus, bet... ? Gal po savaitgalio pasisakys kas jau su juo "reikalų turėjo".

Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2011 11 01, 18:01)

O su spragsem galiu papasakot kokia bjauria istorija apturejau, vieni kaimynai braskes augino ispestoj pievoj, jos seip saknu braskiu nelabai eda gal , nes yra ir skaniau ka valgyt, taigi atnese kaimynas braskiu, o as ciela braske i burna ir kramtant pajutau kad raitosi, kaip as ilgai paskui nevalgiau braskiu.....

.......... ph34r.gif oho patirtis
brr, o kaip jis ten insirangė? Aš tik morkose ir bulvėse skyles radus esu, bet be "gyventojų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 11 01, 18:01)
o as ciela braske i burna ir kramtant pajutau kad raitosi,

esu girdėjusi ir aš tokių pasakojimų unsure.gif

dar aš mąstau, kad ten kur radau šių bjaurybių yra drėgniau nei kitur, ilgiau pavėsis laikosi, stovi dvi didelės bačkos vandens ir uodų yra labai daug, tai juk galima panaikinti vandens bačkas, gal tų bjaurybių sumažės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 11 01, 18:04)

..........  ph34r.gif oho patirtis
brr, o kaip jis ten insirangė?

Na kai braskynas po pievos pasodintas, o uogos daznai buna ant zemes atsigule tai jos ir isigrauzia, as del to ir mulciuoju braskes, ir seip as jas pjaustau bent i 4 dalis kad tikrai isitikinciau kad nieko nera,,,,
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 11 01, 18:04)
Reik nepanikuot- pamąstyt - g.gif jei jis "pelkinis" padaras, mėgsta rūgščiai, tai gal nukalkinus dirvą savaime dings. NA, ne per metus, bet... ?

drinks_cheers.gif aš rankų nenuleisiu. Taip negali būti, kad besmegeniai laimės prieš mąstančias moteris biggrin.gif Kovosiu visais įmanomais ekologiškais būdaisuser posted image
Atsakyti
As tai manau , kad kuriam laikui nemulciuoti, purenti tarplysvius kad buru kuo sausiau ir gal jie isnyks per kazkuri laika...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 11 01, 18:12)
kad buru kuo sausiau ir gal jie isnyks per kazkuri laika...

bet kur mulčiuota-nėra labai drėgna. Šalia lysvė buvo nemulčiuota, tai ten žymiai drėgniau, o kur mulčiuota-graži žemė.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 11 01, 17:50)
lotuliukas.gif

tai kad visus nenaudingus forumui lankytojus išmetė... rolleyes.gif Anksčiau buvau skaičiusi, kad forumo lankytojai turės mokėti už pasinaudojimą forumo informacija.. Nežinau kuo ten baigėsi, kaip nusprendė, bet panašu, kad mes patekom į tą nanaudingų ratą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 11 01, 22:30)
Nežinau kuo ten baigėsi, kaip nusprendė, bet panašu, kad mes patekom į tą nanaudingų ratą...  biggrin.gif

gaila, daug info ten rasdavau unsure.gif
Atsakyti