Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2011 04 30, 14:55)
Ridikų aš nemulčiuoju. kadangi užauga labai greitai.
Pirmoji pjauta žolė man labai reikalinga:
žieminiams česnakams,
tujoms,
užkloti komposto krūvą.

O kefyrą geriau pati išgerčiau. kam išlaidauti?

Cesnaku, tuju ir komposto dar neturim, dar naujakuriai visai esam.
Tai ridiseliai taip greit uzauga, kad net nespesiu apsiziuret, kas prie ko vyksta mulciuojant? Blyn...... O morkas juk galima mulciuot?
O kaip del to sumustinio su prudo augmenija?
Atsakyti
itariu - supranti rusiskai.

http://video.mail.ru...43.html?liked=1

tai rusu firmos reklaminis filmukas, bet atmetus reklama - jame labai normaliai parodyta: ir kaip "veikia" dirva, kodel negalima dirvos arti ir kasti, ir ka daro mulcias, ir kur bei kokiu budu tas vanduo nekastoje dirvoje cirkuliuoja.

Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2011 04 30, 16:17)
O kaip del to sumustinio su prudo augmenija?

http://gerazemdirbys...64ba462520ea38a

gal rasi atsakyma? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 30, 14:55)

O kefyrą geriau pati išgerčiau. kam išlaidauti?

drinks_cheers.gif tuo labiau, kad jau dilgelyciu galima pasirinkt, visa kibirioka 20l siandien parsitempiau biggrin.gif
Atsakyti
o kaip DAZNAI yra mulciuojamas darzas, braskes? 4u.gif
Atsakyti
Kai jau matosi, kad ženkliai sumažėjo. Kažkada jau rašiau - vienas pjovimas daržui, kitas vejos pjovimas šiltnamiui, trečias - tujų gyvatvorei ir krūmams, medeliams. Paskui viskas kartojasi iš naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 09:41)
Kai jau matosi, kad ženkliai sumažėjo. Kažkada jau rašiau - vienas pjovimas daržui, kitas vejos pjovimas šiltnamiui, trečias - tujų gyvatvorei ir krūmams, medeliams. Paskui viskas kartojasi iš naujo  4u.gif

pas mane darzas vienas aras 4u.gif nei tuju nei siltanamio nera tongue.gif tai ir galvoju kaip cia daryti 4u.gif tik medziai krumai 4u.gif
Atsakyti
Tai prieš mulčiuojant reiktų apdžiovint, tuomet galima dėti storesnį sluoksnį. Ką tik nupjauta labai plonai pakrapinama aplink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 10:25)
Tai prieš mulčiuojant reiktų apdžiovint, tuomet galima dėti storesnį sluoksnį. Ką tik nupjauta labai plonai pakrapinama aplink wink.gif

kokiu storiu? apdziuvusi zole gali biti dedama? 1cm? ar storiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 05 03, 10:33)
kokiu storiu? apdziuvusi zole gali biti dedama? 1cm? ar storiau? blush2.gif

10-15cm wink.gif
Atsakyti
Jau nupjovem pirma zole 4u.gif visas darzas apkrapintas lotuliukas.gif likusi zole dziusta drinks_cheers.gif kaimynai kazkaip labai itariai i mane ziurejo..bet neisdrisau matyt klaust..ka as ten darau..matyt galvoja..atvaziavo vaikas is miesto..tai idomiai cia sodininkauja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti