Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas

QUOTE(lapa @ 2011 03 30, 18:57)

Papasakokite prašom,kaip toki gražu darža padarete?Nuo ko pradejote?Žeme arėte,kada?ir t.t...

Didysis daržas-suartas rudenį (anksčiau buvo pieva), o pavasarį daržovės sėtos-sodintos.

O mažojo daržo žemė judinama jau daugelį metų, tik aš keli metai jau neariu, o tik kulltivuoju ar purenu.
Atsakyti
diasaja-aciu uz atsakyma.
Pas mane dabar stovi pievas,kaip man pasielgti idomu,arti galima dabar?Ar kaip man ka padaryti g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapa: 30 kovo 2011 - 20:40
QUOTE(lapa @ 2011 03 30, 21:29)

Pas mane dabar stovi pievas,kaip man pasielgti idomu,arti galima dabar?Ar kaip man ka padaryti g.gif

dabar daryčiau taip-suarčiau ir pasėčiau augalus-sideratus. O daržoves sodinčiau tik kitą pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 30, 21:01)
dabar daryčiau taip-suarčiau ir pasėčiau augalus-sideratus. O daržoves sodinčiau tik kitą pavasarį.

Aisku,aciu labai.O kokius geriau sideratus seti? g.gif
O rudeni nuimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 03 31, 13:58)
Aisku,aciu labai.O kokius geriau sideratus seti? g.gif
O rudeni nuimti? g.gif

reikia žiūrėti pagal dirvą ko trūksta, aš pvz.,sėju rapsus. o paskui užkasti, ir ne tik rudenį - aš praktiškai tris kartus per sezoną viska pakasu.
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 03 31, 13:58)
O kokius geriau sideratus seti? g.gif
O rudeni nuimti? g.gif

Aš sėsiu vikius ir dar ką nors. prieš žydėjimą bandysiu įterpti į dirvą.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 31, 20:41)
Aš sėsiu vikius ir dar ką nors. prieš žydėjimą bandysiu įterpti į dirvą.

Tai rudeni situs sideratus nuimti ir zeme palikti ziemai tuscia?o pavasari sodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 03 31, 22:05)
Tai rudeni situs sideratus nuimti ir zeme palikti ziemai tuscia?o pavasari sodinti? g.gif

galima ir žiemai palikti. Aš bandysiu kelis variantus, kad žinočiau, kaip daryti kitais metais
Atsakyti
Perskaiciau visa tema,gaila,kad sitos temos neaptikau rudeny unsure.gif siltnamis neparuostas visiskai, ziurint pagal sita filma(kazkuri prase nuorodos tai ymesiu pakartotinai) http://www.sianie3.ru/main2.swf biski ne y tema,bet koks ten siukslynas visur,bet ziurint y Diasajos darza tai seile varva,kaip grazu wub.gif
Dabar tema skaitysiu is naujo,nes reikia susikonspektuoti bigsmile.gif Aciu visos uz labai svarbia informacija,tiek metu matau kaip auginami darzai,medziai,o pasirodo mes visiskai nemokam sito amato doh.gif
Atsakyti
Norėčiau pasidaryti paaukštintas lysves. Gal galėtumėt iš savo patirties patarti, kokia mediena tam geriausia? Ir kaip tą medieną paruošti, kad ilgiau nesupūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 04 05, 13:03)
Norėčiau pasidaryti paaukštintas lysves. Gal galėtumėt iš savo patirties patarti, kokia mediena tam geriausia? Ir kaip tą medieną paruošti, kad ilgiau nesupūtų 4u.gif

Nedaeina man,kam jas efektyviai panaudoti blush2.gif Man tai nelabai patinka svetimkuniai zemeje,nebent labai laikini... Stai agurkus dedu ant polistirolo plokstes ir uzdengiu palildomai plevele....
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 04 06, 15:05)
Nedaeina man,kam jas efektyviai panaudoti blush2.gif  Man tai nelabai patinka svetimkuniai zemeje,nebent labai laikini... Stai agurkus dedu ant polistirolo plokstes ir uzdengiu palildomai plevele....

Amarile,papasakok vaizdžiau kaip su tuo polisteroliu draugauji?Turiu aš jo.Įsivaizduoju,kad jis šilumą skleidžia?Kur tu jį ir kaip dedi? g.gif
Atsakyti