Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo mulčiavimas

Turiu keletą dirvožemio rūgštingumo, drėgmės ir šviesos matuoklių 3 in 1.

Jei ką sudomino - į AZ
Atsakyti
Merginos, o siltnami lygiai taip pat, kaip ir darza mulciuoti, ar cia kazkaip kitaip reikia elgtis?
Atsakyti
Aš taip pat mulčiuoju.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 06, 22:53)
Aš taip pat mulčiuoju.

o yra kokia nors specifika, na turint galvoje, kad ir dregniau, ir karsciau, menkesne oro cirkuliacija?
Atsakyti
Nežinau, bet manau, kad ne. Nepastebėjau skirtumo tarp mulčiavimo lauke ir šiltnamio.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 06, 22:58)
o yra kokia nors specifika, na turint galvoje, kad ir dregniau, ir karsciau, menkesne oro cirkuliacija?

Man neramu del agurku pasaknio puvinio,bet,matyt,nededant prie daigo arti saugu...Tikrai bandysiu mulciuoti. O kaip lauko agurkai,kurie guli lysveje. Nepuva?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 06, 23:20)
Man neramu del agurku pasaknio puvinio,bet,matyt,nededant prie daigo arti saugu...Tikrai bandysiu mulciuoti. O kaip lauko agurkai,kurie guli lysveje. Nepuva?

tai speju irgi nededant prie pat stiebo neturetu..
Atsakyti
O kaip lauko agurkai,kurie guli lysveje. Nepuva?

nenoriu kartotis, bet buvau įdėjusi mulčiuotus agurkus (o gal ir klystu). Kol maži-užmulčiuoju, o po to jau neįmanoma prieiti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 06, 23:24)
nenoriu kartotis, bet buvau įdėjusi mulčiuotus agurkus (o gal ir klystu). Kol maži-užmulčiuoju, o po to jau neįmanoma prieiti.

drinks_cheers.gif
Kol maži būtinai mulčiuoju, jiems ir šilčiau, ir drėgmė laikosi gerai.
Atsakyti
O kaip lauko agurkai,kurie guli lysveje. Nepuva?

Mulčo viršutinis sluoksnis apdžiūsta ir tampa kaip sausas šienas, tai agurkai ne tik mažiau pūva, bet ir būna švarūs 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 03 06, 23:44)
Mulčo viršutinis sluoksnis apdžiūsta ir tampa kaip sausas šienas, tai agurkai ne tik mažiau pūva, bet ir būna švarūs  4u.gif .

Šventa tiesa drinks_cheers.gif
radau tik nedidelių agurkučių foto. pamulčiuoju kelis kartus ir paskui viskas:

user posted image
Atsakyti
O tai kai pirmą kartą išravite tai iš karto visą daržą ir užmulčiuojate, ar dalimis tiek kiek išravita.
Nes mulčiavimas mano supratimu dar nenuravėto daržo nelabai įmanomas, tiesiog nesimatys sudygusių daržovių smile.gif

Ir kaip jums pernai, kai buvo žiauriai stiprios liūtys ar neišplovė mulčiaus.

Mūsų daržas su nuolydžiu tai truputį baisu ar lietūs viso mulčiaus nenuneš į tvenkinį karpiams ir lydekoms biggrin.gif

Atsakyti