QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 02 26, 18:27)
aišku kad gali
internete radau, gi tas filmukas ne mano nuosavybė
Ačiū labai, kad pasidalinai tokiu lobiu
QUOTE(jediara @ 2011 02 26, 21:09)
Ačiū už pasakojimą
, nes pradėjus žiūrėti, nebuvo labai įdomu
, mus sudomino filmukas apie pomidorų auginimą
Man kažkodėl atrodo, kad kalbam ne apie tuos filmukus
. Tas australo ūkis žiūrisi tikrai nenuobodžiai. Net mano vyras žiūrėjo neatsitraukdamas, nors pats gana skeptiškai nusiteikęsį naujoviško daržininkavimo atžvilgiu (be to abu sunkokai kertam angliškai).
Mane tame filme labiausiai sužavėjo prūdas-bala, jei tik gerai supratau, kartu šiek tiek atliekantis ir valymo įrenginio funkciją. Gaila, kad pas mus daugumos ten rodomų įrenginių nepavyktų panaudoti dėl šalčio.
O ir šiaip, ten labai geras pavyzdys, kaip GŽ gali atrodyti pakankamai estetiškai. Nes pasižiūrėjus tuos rusiškus filmukus, pagalvotum, kad mulčiavimas - tai tiesus kelias į šiukšlyną ir sąvartyną kieme
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 27, 00:48)
Bet su tuo vandeniu tai isvis nesupratau. Is skalbiankes i darza vanduo bega? Hm
... ziurint kuo skalbsi... Ir velgi skaiciau kazkur, kad net nuo ukisko muilo, labai zeme uzplaukia. Ir atrodo tie visi vamzdziai tai
Vat vat, o man susivaideno, kad skalbianka pajungta į tą prūdą, kuris tirštai prisodintas vandens augalų. Taip gaunasi savotiškas biofiltras, juk pas mus taip pat ir vietiniuose, ir miesto valymo įrenginiuose naudojamas biologinis filtravimas.
Vamzdžius tai nesunku paslėpti po namo apdaila, bet bėda, kad pas mus viskas kiaurai užšaltų
.