Ir as isivaizdavau,kaip sliekai traukia zole,tikrai juokinga!
Ir kaip jis ją paima?? Dantimis?
QUOTE(Temide1 @ 2011 02 22, 12:36)
dantimis O kur rasti ta straipsni?
QUOTE(Temide1 @ 2011 02 22, 11:36)
šiaip sliekai ne oru gyvi
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 22, 11:57)
dantimis O kur rasti ta straipsni?
Rasų paskutiniam žurnale.
Ten ir daugiau keistų vietų yra, tik, kad istorija su sliekais bais juokinga Ir pagaliau supratau, kodėl kitoms mulčiavimas taip gadina daržų vaizdą. Man taip pat negražu tai, ką pamačiau įdėtose foto.
O kas jums čia juokinga su tais sliekais? O tai kaip jums atrodo, kuo sliekai tuos lapus ir žolę suėdą ir perdirba, gi ne šventu oru gyvi, kaip sakant. Gi ne vientik besirausdami mulčą daro.
minta tik supuvusiomis organinėmis atliekomis.
Įdomumo dėlei
http://www.verdetera...u-ivairove.html
O čia apie kalifornijos sliekus
Sliekai neturi dantų, todėl negali graužti, o tik įsiurbia burna pusiau skystą maistą. Per parą suvartoja tiek maisto, kiek sveria patys, t. y. 14 g. Organizmas jo įsisavina 40 proc., o 60 proc. perdirba ir išskiria grumstelių pavidalo, kurie vadinami kaprolitais.
Įdomumo dėlei
http://www.verdetera...u-ivairove.html
O čia apie kalifornijos sliekus
Sliekai neturi dantų, todėl negali graužti, o tik įsiurbia burna pusiau skystą maistą. Per parą suvartoja tiek maisto, kiek sveria patys, t. y. 14 g. Organizmas jo įsisavina 40 proc., o 60 proc. perdirba ir išskiria grumstelių pavidalo, kurie vadinami kaprolitais.
QUOTE(uolma @ 2011 02 22, 14:07)
O kas jums čia juokinga su tais sliekais? O tai kaip jums atrodo, kuo sliekai tuos lapus ir žolę suėdą ir perdirba, gi ne šventu oru gyvi, kaip sakant. Gi ne vientik besirausdami mulčą daro.
ne, kad juodzemis yra slieku ir kitu gyviu sh..dai, tai niekas nesigincija
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 13:23)
Ir pagaliau supratau, kodėl kitoms mulčiavimas taip gadina daržų vaizdą. Man taip pat negražu tai, ką pamačiau įdėtose foto.
net įdomu pasidarė. reikės "Rasas" pirkti.
Nelabai į mulčiavimo temą, bet ir jums gal aktualu. Norėjau paklausti, gal matėt kur yra pirkti plėvelės šiltnamiui pigiau nei 10 lt/m, 6 metrų pločio ? Gal kas Lenkijoj užmatėt, kaži ten ne pigiau?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 11:45)
Jumoristai
Taigi sakiau, kad su lyriniais nukrypimais
Bet iš esmės tai man patiko - beskaitant kilo naujų minčių ir kai ką tikrai pabandysiu pritaikyti.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 13:23)
Ten ir daugiau keistų vietų yra, tik, kad istorija su sliekais bais juokinga Ir pagaliau supratau, kodėl kitoms mulčiavimas taip gadina daržų vaizdą. Man taip pat negražu tai, ką pamačiau įdėtose foto.
o internete nera sio zurnalo? Gal kas galit pafotkinti ir cia parodyti?
Butu labai idomu paziureti.