Aš patarčiau nusipirkti Kordiumovo knygą, (kaina paie 25 lt) jei jau norite kažką eksperimentuoti, nes jos vis prireiks, ir skaitysit, ir skaitysit tą patį per tą patį, kažką naujo norint daryti. O ir po ranka vis bus, nereiks ieškoti internete.
Mergaitės, kokiais sideratais užsėjat žemę? Anksčiau niekada nesėjau sideratų, šiemet galvoju bandyti, tik nežinau ką rinktis...
QUOTE(rytorasa @ 2011 02 11, 18:15)
Mergaitės, kokiais sideratais užsėjat žemę? Anksčiau niekada nesėjau sideratų, šiemet galvoju bandyti, tik nežinau ką rinktis...
aš šiemet bandysiu vikius. kiek skaičiau įvairioje literatūroje, juos rekomenduoja kaip geriausius. Tik nežinau iki kada vasaros ar rudens) juos auginsiu ir ką paskui darysiu su jais.
QUOTE(uolma @ 2011 02 11, 18:12)
Aš patarčiau nusipirkti Kordiumovo knygą, (kaina paie 25 lt) jei jau norite kažką eksperimentuoti, nes jos vis prireiks, ir skaitysit, ir skaitysit tą patį per tą patį, kažką naujo norint daryti. O ir po ranka vis bus, nereiks ieškoti internete.
Sveikos, o aš tas knygas parsisiunčiau iš internetinio portalo.
Kažkas įdėjo: "protingas daržas" ir "protingas šiltnamis"
Pagooglinkit...
Aišku, niekas neatstoja knygos,kurią galima vartyti...
QUOTE(irmaliet @ 2011 02 11, 22:59)
Aišku, niekas neatstoja knygos,kurią galima vartyti...
būtent. Vienok perskaičiau kaip romaną, pagrindines mintis užfiksavau, o kaip biblija kasdieninė netaps niekada
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 12, 01:54)
būtent. Vienok perskaičiau kaip romaną, pagrindines mintis užfiksavau, o kaip biblija kasdieninė netaps niekada
pradžiai labai gerai,o paskui aš ieškojau kažko įdomesnio ,paprastesnio
Aciu, merginos, kad dalinates savo patirtimi. Kol kas man ne Kordiumovas, o SuperMamos yra kaip biblija .
Sakykit, o gal galite ka nors papasakoti apie medziu lapus? Ka darote su jais rudeni? Pas mus sodyboje kieme auga milziniskas klevas. Na ir lapu nuo jo buna milziniskos kruvos. Kiekvienais metais man tai galvos skausmas. Gal ir is ju galima ka nors gero isspausti savo darziukui? Juk jie nesupus paprasciausiai juos ismecius ant lysviu
Sakykit, o gal galite ka nors papasakoti apie medziu lapus? Ka darote su jais rudeni? Pas mus sodyboje kieme auga milziniskas klevas. Na ir lapu nuo jo buna milziniskos kruvos. Kiekvienais metais man tai galvos skausmas. Gal ir is ju galima ka nors gero isspausti savo darziukui? Juk jie nesupus paprasciausiai juos ismecius ant lysviu
QUOTE(toskana @ 2011 02 12, 18:05)
Sakykit, o gal galite ka nors papasakoti apie medziu lapus? Ka darote su jais rudeni? P
Aš tai į komposto krūvą suverčiu, nes kitais metais beveik visa dėžė iškeliauja sodinant bulves. Tos tai viską "suvalgo" ir man visada būna trūkumas komposto . Arba iškasam duobes, kur vaismedžiai susodinami. Į duobes pritrombuojama daug lapų, užlyginam žemėmis ir po kokių dviejų metų pasodinam į tas vietas kokį medelį
Pernai rudenį kaimynas atnešęs nupjautą žolę baisiausiai atsiprašinėjo, kad pateko lapų . Taip juokiausi...raminau žmogų, kad tai irgi traša.
QUOTE(toskana @ 2011 02 12, 17:05)
Sakykit, o gal galite ka nors papasakoti apie medziu lapus? Ka darote su jais rudeni?
pas mane į kompostą keliauja
QUOTE(toskana @ 2011 02 12, 17:05)
Aciu, merginos, kad dalinates savo patirtimi. Kol kas man ne Kordiumovas, o SuperMamos yra kaip biblija .
Aplink medelius dedu,arba aplink uogakrūmius.
QUOTE(toskana @ 2011 02 12, 21:28)
Na bandysiu ir as siemet taisykles keisti ir lapus i komposta deti. Nes iki siol tai is inercijos elgiausi kaip ankstesni seimininkai. Lapus sukraudavo i kruva sulig namu, taip prastovi iki pavasario, o tada sudegina.
Deginti be reikalo nieko negalima ,dėl ekologinių problemų...Nu ir šiaip tokie kaimynai ,mane labai užknisa...Atsiprašau ,įžeisti nenoriu...