Iš diamonds'o ir aš norėčiau kelių karoliukų jei kas planuoja - brūkštelkit az
QUOTE(Campanada @ 2010 06 17, 11:04)
Oj Tai sveikinam labiausiai! As aisku neturiu moralines teises dabar cia to prasyt, bet noretusi vaizda pamatyt
Is sito puslpio siuntesi man atrodo kelios ligones, viskas su juo gerai... o del kooperacijos tai manau tereikia pasnibzdet cia ir tikrai atsiras kas nors, kas nores kooperuotis
Is sito puslpio siuntesi man atrodo kelios ligones, viskas su juo gerai... o del kooperacijos tai manau tereikia pasnibzdet cia ir tikrai atsiras kas nors, kas nores kooperuotis
Aciu Pasizadu nufotografuoti Dar klausimas ka reiskia "unika" tas pats stiklinis karoliukas? Situ is danu psl nera trollbeads.lt?
gal ir as jungciaus prie diamons siuntimui
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 11:33)
Campanada ar patenkinta esi? Aš noriu greičiau pamatyt užvertą išmintį, nes galvoju ar man geriau norėt onikso ar išminties.. Visgi manau 30mečio proga jos gauti būtų tikrai ne pro šal
esu rodziusis , bet dar karta galiu pasidemonstruoti savo isminti is visu galimu pusiu
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:31)
esu rodziusis , bet dar karta galiu pasidemonstruoti savo isminti is visu galimu pusiu
ir ne tik ismintis, bet ir visa apyranke
Fonteney labai fainai, gal pramazinau per atkritimą, tirkai nemažai tos išminties o kas ten dar per karoliai su dichroninėm akim? Ypač įdomu apatinėj foto prie violetinės berods mozaikos ir iš vis - tiek spalvų , labai gražu Ir kokios tavo karalių akys? iš šono skaidrios atrodo
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 13:00)
Fonteney labai fainai, gal pramazinau per atkritimą, tirkai nemažai tos išminties o kas ten dar per karoliai su dichroninėm akim? Ypač įdomu apatinėj foto prie violetinės berods mozaikos ir iš vis - tiek spalvų , labai gražu Ir kokios tavo karalių akys? iš šono skaidrios atrodo
aciu jau man cia senienos visos ten trolis didelem pedom, jis turi melyna stikla dichronini. o karaliai mano su zalsvom akim, cia tik taip is sono gal
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:03)
aciu jau man cia senienos visos ten trolis didelem pedom, jis turi melyna stikla dichronini. o karaliai mano su zalsvom akim, cia tik taip is sono gal
Tai ptaip , iš šono jie bespalviai ir pas mane atrodo, o ten prie žalios mozaikos koks? trejybė?
Fonteney, tiek gėrybių prisirinkusi o tai jei senas variantas, tai norėčiau naują pamatyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 13:45)
Fonteney, tiek gėrybių prisirinkusi o tai jei senas variantas, tai norėčiau naują pamatyti
o naujas bus ant dienu, gal ryt akmenai pas mane dabar seda vis po viena ,
o ir geletoji laukia vieno karoliuko, niekaip negaunu is beadsensation. com, va tada imesiu vaizdu, pazadu
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 06 17, 12:09)
Iš diamonds'o ir aš norėčiau kelių karoliukų jei kas planuoja - brūkštelkit az
unika- tai ooak , vienetiniai ar dar kitaip, ju nera masine gamyba, ju nerasi kataloguose, nes jie tiesiog daryti pabandymyui ir neturi jie pavadinimu, ten gal kas ir susigalvoja kad rimciau atrodytu
na is diamonds siuntimas kainuoja apie 15 usd, apsimoka kooperuotis aisku, bet man jau is ju gana iseina pigiau
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:52)
unika- tai ooak , vienetiniai ar dar kitaip, ju nera masine gamyba, ju nerasi kataloguose, nes jie tiesiog daryti pabandymyui ir neturi jie pavadinimu, ten gal kas ir susigalvoja kad rimciau atrodytu
na is diamonds siuntimas kainuoja apie 15 usd, apsimoka kooperuotis aisku, bet man jau is ju gana iseina pigiau
Aciu uz atsakyma Kiek praziurejau tik vienas krito i aki, man tie masiniai grazesni
Gal kas apsiimtu uzsakyti, as jungciausi