Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Iš diamonds'o ir aš norėčiau kelių karoliukų thumbup.gif jei kas planuoja - brūkštelkit az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 17, 11:04)
Oj Tai sveikinam labiausiai!  4u.gif  As aisku neturiu moralines teises dabar cia to prasyt, bet noretusi vaizda pamatyt  blush2.gif

Is sito puslpio siuntesi man atrodo kelios ligones, viskas su juo gerai... o del kooperacijos tai manau tereikia pasnibzdet cia ir tikrai atsiras kas nors, kas nores kooperuotis  mirksiukas.gif

Aciu drinks_cheers.gif Pasizadu nufotografuoti pioneer.gif Dar klausimas ka reiskia "unika" tas pats stiklinis karoliukas? Situ is danu psl nera trollbeads.lt? g.gif
Atsakyti
gal ir as jungciaus prie diamons siuntimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 11:33)
Campanada ar patenkinta esi? Aš noriu greičiau pamatyt užvertą išmintį, nes galvoju ar man geriau norėt onikso ar išminties.. Visgi manau 30mečio proga jos gauti būtų tikrai ne pro šal  lotuliukas.gif

esu rodziusis smile.gif , bet dar karta galiu pasidemonstruoti savo isminti is visu galimu pusiu wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 17 birželio 2010 - 11:35
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:31)
esu rodziusis  smile.gif , bet dar karta galiu pasidemonstruoti savo isminti  is visu galimu pusiu wub.gif

thumbup.gif ir ne tik ismintis, bet ir visa apyranke wub.gif
Atsakyti
Fonteney labai fainai, gal pramazinau per atkritimą, tirkai nemažai tos išminties bigsmile.gif o kas ten dar per karoliai su dichroninėm akim? Ypač įdomu apatinėj foto prie violetinės berods mozaikos lens.gif ir iš vis - tiek spalvų , labai gražu wub.gif Ir kokios tavo karalių akys? iš šono skaidrios atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 13:00)
Fonteney labai fainai, gal pramazinau per atkritimą, tirkai nemažai tos išminties  bigsmile.gif  o kas ten dar per karoliai su dichroninėm akim? Ypač įdomu apatinėj foto prie violetinės berods mozaikos lens.gif ir iš vis - tiek spalvų , labai gražu  wub.gif Ir kokios tavo karalių akys? iš šono skaidrios atrodo biggrin.gif

aciu smile.gif jau man cia senienos visos smile.gif ten trolis didelem pedom, jis turi melyna stikla dichronini. o karaliai mano su zalsvom akim, cia tik taip is sono gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:03)
aciu smile.gif jau man cia senienos visos smile.gif ten trolis didelem pedom, jis turi melyna stikla dichronini. o karaliai mano su zalsvom akim, cia tik taip is sono gal  g.gif

Tai ptaip , iš šono jie bespalviai ir pas mane atrodo, o ten prie žalios mozaikos koks? trejybė?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 13:07)
Tai ptaip , iš šono jie bespalviai ir pas mane atrodo, o ten prie žalios mozaikos koks? trejybė?

is vienos puse trolis su brangakmeniais, is kitos puses stiklo troliai su dichronikais ten, lab wub.gif ai myliu visus tuos troliukus
cia gal geriau matosi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 17 birželio 2010 - 12:28
wub.gif Fonteney, tiek gėrybių prisirinkusi wub.gif o tai jei senas variantas, tai norėčiau naują pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 13:45)
wub.gif Fonteney, tiek gėrybių prisirinkusi  wub.gif o tai jei senas variantas, tai norėčiau naują pamatyti

o naujas bus ant dienu, gal ryt smile.gif akmenai pas mane dabar seda vis po viena smile.gif,
o ir geletoji laukia vieno karoliuko, niekaip negaunu is beadsensation. com, va tada imesiu vaizdu, pazadu mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 06 17, 12:09)
Iš diamonds'o ir aš norėčiau kelių karoliukų  thumbup.gif jei kas planuoja - brūkštelkit az  ax.gif

unika- tai ooak , vienetiniai ar dar kitaip, ju nera masine gamyba, ju nerasi kataloguose, nes jie tiesiog daryti pabandymyui ir neturi jie pavadinimu, ten gal kas ir susigalvoja kad rimciau atrodytu lotuliukas.gif
na is diamonds siuntimas kainuoja apie 15 usd, apsimoka kooperuotis aisku, bet man jau is ju gana mirksiukas.gif iseina pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 17, 12:52)
unika- tai ooak , vienetiniai ar dar kitaip, ju nera masine gamyba, ju nerasi kataloguose, nes jie tiesiog daryti pabandymyui ir neturi jie pavadinimu, ten gal kas ir susigalvoja kad rimciau atrodytu  lotuliukas.gif
na is diamonds siuntimas kainuoja apie 15 usd, apsimoka kooperuotis aisku, bet man jau is ju gana  mirksiukas.gif iseina pigiau  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Kiek praziurejau tik vienas krito i aki, man tie masiniai grazesni wub.gif

Gal kas apsiimtu uzsakyti, as jungciausi thumbup.gif
Atsakyti