Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 17, 09:29)
Bandau daryt uzsakyma sitoj naujoj svetainej,skambinausi jiems,sake siuncia LT visur,lauksiu,ui negaliu 4u.gif

Vyras iš namų neišmes už tokius kiekius trolių? g.gif Ar papirkai kojinių su juostele kasvakariniams pairodymams biggrin.gif

Gavau Ybėjaus meilą, kad belarusas siuntinį išsiuntė. Atsakymo iš jo taip ir negavau. Žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 17, 09:56)
Gavau Ybėjaus meilą, kad belarusas siuntinį išsiuntė. Atsakymo iš jo taip ir negavau. Žiūrėsim.

ir mano rodo kad isisiunte thumbup.gif , atsakymo jokio schmoll.gif bet del muitu Song nepergyvenk, ji (beje ten mergina vardu Ženeva), niekad neipiesdavo didesnes sumos nei 35 usd, nors viena syki tai kai papirkau didesni kieki ir bijojau, tai prasiau kad siustu per EMS, sumokejau 25 usd papildomai, bet vertejo vistiek. bet kitus kartus tai ji pati neatrasydavo, tiesiog kai gaudavau budavo "gift" ir del vaizdo deklaracijoj ten kelios desimtys usd irasydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 17, 09:29)
Bandau daryt uzsakyma sitoj naujoj svetainej,skambinausi jiems,sake siuncia LT visur,lauksiu,ui negaliu 4u.gif

neuzsakiau-sukladino su naslaitem doh.gif

QUOTE(Song @ 2010 06 17, 09:56)
Vyras iš namų neišmes už tokius kiekius trolių? g.gif Ar papirkai kojinių su juostele kasvakariniams pairodymams biggrin.gif

na gal neismes,nors jau galva krapsto blink.gif-o kojiniu jau teks pirkti,jei dar neapsiraminsiu lotuliukas.gif -bet manau apsispakajint-mokescius su paskolom si menesi dar neapmokejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 17, 10:24)
neuzsakiau-sukladino su naslaitem doh.gif

doh.gif Bet kokie žiopliai, jau net aš supykau doh.gif Negi jie nesuvokia, kad žmonėms yra milžiniškas skirtumas tas našlaitės fonas, ar žalias, ar baltas. Deda seną žalią ir jiems vienodai, juk našlaitės, o kad kažkas ir priepuolį gali gauti išvydęs žalią foną už tokią kainą, nedaeina doh.gif

Žiūriu, ką jie turi iš retirintų, tai turbūt tik actekus? unsure.gif
Papildyta:
Žiūriu į apklausos rezultatus - jau turbūt galima daryti išvadas, nes dauguma, kam rūpi troliai, jau bus apsilankę biggrin.gif Daugiausiai trolius perka uždirbančios 3000-4000, žiūrint kiek plačiau - 2500-5000, bet apskritai pajamos neturi įtakos trolių meilei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 16, 23:09)
o kazkas zadejo isminty parodyt....

As as zadejau blush2.gif bet kad is darbo iseinu dabar ne anksciau vienuolikos vakaro doh.gif tai jau grizus ne troliai galvoj, o kaip greiciau iki lovytes nusigaut, o ryte vel atsiklei ir i darba varai doh.gif kazkaip uzpuole mane cia darbai, bet manau kad jau ilgai taip nebebus ir pasistengsiu greitai greitai pasirodyt 4u.gif Pazadu 4u.gif tikrai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 17, 10:47)
doh.gif Bet kokie žiopliai, jau net aš supykau  doh.gif Negi jie nesuvokia, kad žmonėms yra milžiniškas skirtumas tas našlaitės fonas, ar žalias, ar baltas. Deda seną žalią ir jiems vienodai, juk našlaitės, o kad kažkas ir priepuolį gali gauti išvydęs žalią foną už tokią kainą, nedaeina  doh.gif

va va,as su tom naslaitem ciut aparpuolio ir negavau swoon.gif -ziuriu-zaliuoja grazuoles net sirdis apsalo-greit graibydama klaviatura rasiau uzsakyma,o paskui Fontenay paprotino ir as paskambinau jiems-baltos sako-BBAAALLLTTOOOSS-nu suprantu,kad as blondine doh.gif ,bet tada ir dekit puslapin baltas biggrin.gif -nu sake pataisys siandien.Va taip blondinems atsitinka lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 06 17, 09:35)
Įsiterpsiu, Panoramoj patarčiau žiūrėti, ten sakyčiau didžiausias pasirinkimas Trolių Vilniuje ax.gif Be to, už karoliuką, lipduką duoda, gal draugė lipdukus renka, tai dar smagiau bus. mirksiukas.gif

Dar kartą ačiū 4u.gif Reiks pavažiuot iki ten ir pasidomėt bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Campanada ar patenkinta esi? Aš noriu greičiau pamatyt užvertą išmintį, nes galvoju ar man geriau norėt onikso ar išminties.. Visgi manau 30mečio proga jos gauti būtų tikrai ne pro šal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 11:33)
Campanada ar patenkinta esi? Aš noriu greičiau pamatyt užvertą išmintį, nes galvoju ar man geriau norėt onikso ar išminties.. Visgi manau 30mečio proga jos gauti būtų tikrai ne pro šal  lotuliukas.gif

Oj Dasha, mano apsipatenkinimui nera zodziu, va dabar ziuriu as i ja vartau visaip ir labai man grazu... ir toks nemazas karolis, nu bent jau man taip atrodo palyginus su mano tuo elfuku po 79 Lt biggrin.gif Nu kadangi cia jau toks apsisprendimo laikas prispyre tai tikrai siandien nufotkinsiu, kad galetum paziuret kaip atrodo mirksiukas.gif ryt apie 10 ryto jau bus ideta cia 4u.gif Oniksas tai man labai fainas ir jo eile dar laukia, bet manau tavo progai ismintis tikrai labiau tiktu 4u.gif as nenoriu cia pasakyt, kad Tau truksta isminties schmoll.gif bet nu tikrai toks sventinis karolis tinkamas tikrai rimtai progai thumbup.gif o dar paskaicius aprasyma, tai isvis super... ir nezinau ar cia mano smegenys pasikeite ar tas karolis, bet tikrai kazkokia ramesne jauciuosi ir labiau ismintinga tongue.gif niekas manes nebenervuoja, reikia sedet darbe iki vienuolikos, tai ir sedziu ir be jokiu kaip sakoma parkiu irnesakyk.gif Liuks! wub.gif galeciau pasakot ir pasakot as apie ji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 17 birželio 2010 - 10:53
QUOTE(Campanada @ 2010 06 17, 10:52)
Oj Dasha, mano apsipatenkinimui nera zodziu, va dabar ziuriu as i ja vartau visaip ir labai man grazu... ir toks nemazas karolis, nu bent jau man taip atrodo palyginus su mano tuo elfuku po 79 Lt biggrin.gif  Nu kadangi cia jau toks apsisprendimo laikas prispyre tai tikrai siandien nufotkinsiu, kad galetum paziuret kaip atrodo  mirksiukas.gif ryt apie 10 ryto jau bus ideta cia  4u.gif Oniksas tai man labai fainas ir jo eile dar laukia, bet manau tavo progai ismintis tikrai labiau tiktu 4u.gif  as nenoriu cia pasakyt, kad Tau truksta isminties  schmoll.gif bet nu tikrai toks sventinis karolis tinkamas tikrai rimtai progai  thumbup.gif  o dar paskaicius  aprasyma, tai isvis super... ir nezinau ar cia mano smegenys pasikeite ar tas karolis, bet tikrai kazkokia ramesne jauciuosi ir labiau ismintinga tongue.gif  niekas manes nebenervuoja, reikia sedet darbe iki vienuolikos, tai ir sedziu ir be jokiu kaip sakoma parkiu :irnesakyk Liuks!  wub.gif  galeciau pasakot ir pasakot as apie ji  thumbup.gif

lotuliukas.gif oj net nusijuokiau biggrin.gif Tikrai matau kankolas paveikė teigiamai, lauksiu foto, bet turbūt oniksas palauks kokios kitos progos rolleyes.gif ir šiaip bus rimtesnis pažymėjimas toks... gerai čia sakai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Negaliu nepasidziaugti, vakar atsvenciau gimimo diena ir ant rankos puikuojasi nors dar lb kukli, bet lb miela troliu apyranke thumbup.gif wub.gif

http://www.diamonds4...-c-369_651.html kol dar tuscia apyranke nepamaisytu keli zaismingi stikliukai, ar verta siustis is sito psl, pigiau gaunasi negu cia perkant? 4u.gif Siuntimas nebrangus ar reiktu ieskoti kooperacijos?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 17, 11:53)
lotuliukas.gif  oj net nusijuokiau biggrin.gif Tikrai matau kankolas paveikė teigiamai, lauksiu foto, bet turbūt oniksas palauks kokios kitos progos  rolleyes.gif ir šiaip bus rimtesnis pažymėjimas toks... gerai čia sakai  drinks_cheers.gif

Oj tas kankolas tai tikrai geras thumbup.gif o oniksui manau gera proga butu ir alga, nu arba koks vardadienis arba siaip grazus oras mirksiukas.gif o vat isminties tai nelabai nusipirksi siaip uzplaukus kazkam ant smegenu... nu bent jau as negaleciau sau to leist, o vat oniksa nors irgi sunkiai, bet manau kad tikrai be sazines grauzaties nueciau j=kokia diena ir pajamciau, pvz. nuotaikai pagerinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sweeta @ 2010 06 17, 11:56)
Negaliu nepasidziaugti, vakar atsvenciau gimimo diena ir ant rankos puikuojasi nors dar lb kukli, bet lb miela troliu apyranke  thumbup.gif  wub.gif

http://www.diamonds4...-c-369_651.html kol dar tuscia apyranke nepamaisytu keli zaismingi stikliukai, ar verta siustis is sito psl, pigiau gaunasi negu cia perkant?  4u.gif Siuntimas nebrangus ar reiktu ieskoti kooperacijos?

Oj Tai sveikinam labiausiai! 4u.gif As aisku neturiu moralines teises dabar cia to prasyt, bet noretusi vaizda pamatyt blush2.gif

Is sito puslpio siuntesi man atrodo kelios ligones, viskas su juo gerai... o del kooperacijos tai manau tereikia pasnibzdet cia ir tikrai atsiras kas nors, kas nores kooperuotis mirksiukas.gif
Atsakyti