Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 16, 23:42)

va cia tai bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ale is kur jie cia taip isdygo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 16, 23:47)
va cia tai bent  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ale is kur jie cia taip isdygo  g.gif

a vat iškapsčiau biggrin.gif
Atsakyti
Tam psl Jurbarko adresas.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 16, 23:42)

Bet/o/tačiau kainos stebina. Kiba be PVM nurodytos? Ar jau iškart su nuolaida kokia tai? Laimės mazgas ir kiti 71.10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 16, 23:59)
Tam psl Jurbarko adresas.

čia Jurbarko troliukų parduotuvė atidarė šitą internetinę parduotuvę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 06 17, 00:00)
Bet/o/tačiau kainos stebina. Kiba be PVM nurodytos? Ar jau iškart su nuolaida kokia tai? Laimės mazgas ir kiti 71.10 g.gif

čia viskas pigiau, o dabar ir pristatymas nemokamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 17, 00:00)

iskart isminusave 10 proc. nuolaida, pabandziau uzsakyma daryt tai daugiau kaip ir nieko nenuskaiciuoja ir nepriskaiciuoja smile.gif
Atsakyti
Jūs merginos mane apšvieskit truputį smile.gif
Noriu draugei b-day proga nupirkti karoliuką iš sidabro (žinau kokio nori), tačiau atsitiko toks dalykas, visi labai giria jų kokybę, stiklą, auksą, sidabrą, rodos CUP'e stovi Troll stalas, jie ten pardavinėjami. Galvojau užmesiu akį ar turi ko man reikia, ir žiūriu ir man baisu doh.gif Ne visi, bet pora buvo tokių nekokybiškų, tarpas tarp avies (vilkas avies kailyje) kojų buvo baisus. Nenušlifuotas, pajuodęs, kampai neišimti. doh.gif Tiesiog matosi, kad taip neturėtų būti doh.gif
Juk tai nenormalu, kai tokia suma ir tokia kokybė.
Kur juos galima nusipirkti dar? Nesu jų mėgėja, bet be dovanos likti irgi nenoriu. smile.gif Kokiose parduotuvėse dar galiu jų rasti?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 06 17, 00:19)
Jūs merginos mane apšvieskit truputį smile.gif
Noriu draugei b-day proga nupirkti karoliuką iš sidabro (žinau kokio nori), tačiau atsitiko toks dalykas, visi labai giria jų kokybę, stiklą, auksą, sidabrą, rodos CUP'e stovi Troll stalas, jie ten pardavinėjami. Galvojau užmesiu akį ar turi ko man reikia,  ir žiūriu ir man baisu doh.gif Ne visi, bet pora buvo tokių nekokybiškų, tarpas tarp avies (vilkas avies kailyje) kojų buvo baisus. Nenušlifuotas, pajuodęs, kampai neišimti. doh.gif Tiesiog matosi, kad taip neturėtų būti doh.gif
Juk tai nenormalu, kai tokia suma ir tokia kokybė.
Kur juos galima nusipirkti dar? Nesu jų mėgėja, bet be dovanos likti irgi nenoriu. smile.gif Kokiose parduotuvėse dar galiu jų rasti?

www.trollbeads.lt viską gali rasti mirksiukas.gif ten ir apie pačius troliukus parašyta ir kur prekiauja jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 17, 00:23)
www.trollbeads.lt viską gali rasti  mirksiukas.gif  ten ir apie pačius troliukus parašyta ir kur prekiauja jais  smile.gif

ačiū 4u.gif Reiks pasidomėt ir atidžiau pasižiūrėt, kad nebūtų tokių 'brokuotų' smile.gif
Atsakyti
Bandau daryt uzsakyma sitoj naujoj svetainej,skambinausi jiems,sake siuncia LT visur,lauksiu,ui negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 16, 21:47)

Sinuhas, anuka rodai ką papirkai cool.gif Tyli tyli, o pasirodo, perka paslapčia ir su kolektyvu džiagsmais nesidalina doh.gif

Tai kad nieko mandro - žiemos brangakmenis mažas, trolis kūdikėlis ir pora stikliukų irnesakyk.gif Rodžiausi ir čia, matyt pražiopsojai tongue.gif Makalynė kolkas pas mane rolleyes.gif

Tiesa, prisiminiau, tikriausiai bambą kaitinai, kai buvau įdėjus biggrin.gif FB esu fotkę įmetus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 17 birželio 2010 - 08:32
QUOTE(Dieter @ 2010 06 17, 00:27)
ačiū 4u.gif Reiks pasidomėt ir atidžiau pasižiūrėt, kad nebūtų tokių 'brokuotų' smile.gif

Įsiterpsiu, Panoramoj patarčiau žiūrėti, ten sakyčiau didžiausias pasirinkimas Trolių Vilniuje ax.gif Be to, už karoliuką, lipduką duoda, gal draugė lipdukus renka, tai dar smagiau bus. mirksiukas.gif
Atsakyti