Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 22, 16:32)
Arteja dukros 13 gimtadienis. Ji ant kaklo nesioja odinini dviguba, ir suku galva koki cia jei karoliuka sidabrini padovanoti. Kas tiktu dukrai nuo motinos, patarkit 4u.gif

Maniškei eina vienuolikti. Ji turi geidžiamų karoliukų sąrašą (kad motina neprašautų). Ten pirmuoju numeriu įrašytos užgavėnės, antruoju - laimės mazgas.
Atsakyti
Arteja dukros 13 gimtadienis. Ji ant kaklo nesioja odinini dviguba, ir suku galva koki cia jei karoliuka sidabrini padovanoti. Kas tiktu dukrai nuo motinos, patarkit 4u.gif

Maniskei, tai herubas labai patinka... mirksiukas.gif O siaip jei ji tik viena karoliuka planuoja nesiot, tai gal jai drugelis vienas, arba su akmenuku patiktu... Arba aplamai koki akmenuka pvz. rubina... bigsmile.gif kad meileje sektusi... lotuliukas.gif

Oprisiminiau, jei ji ne prietaringa ir patinka skaicius 13...tai yra herubas su skaiciuku 13... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 22 birželio 2010 - 15:59

Išmintį bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaminau naują temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 22, 17:10)

Aha drinks_cheers.gif Tokiam amziui jau irgi reiktu pradet but ismintingam mirksiukas.gif
Atsakyti
Neri29, taigi motinos širdis turi geriausiai jausti, ką dovanoti dukrai mirksiukas.gif Jeigu tai būtų kokiai krikštaduktei, giminaitei, galėtume patarinėti taip ar kitaip. Aš tikrai neklausčiau, ką dovanoti savajai, nes niekas už mane geriau to žinoti negalėtų. Kol kas nuosavų trolių ji neturi, bet jeigu būna proga, paskolinu pilną apyrankę kokių reikia spalvų. Ir nemanau, kad greitu laiku pirksiu būtent jai, nes ir noro didelio nėra iš jos pusės.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 22, 13:53)
Aciu labai  blush2.gif
Ir giriu, ir negiriu, bet man Jusu sitos apyrankes derinys nepaprastas, toks skoningas, man tos spalvos prie sirdies, todel ir  klausiu Jusu, nes truputi kelis noriu nusikopijuot  ax.gif

Norma dziugu kad patiko ax.gif tik seip cia mano vienos si apyranke todel drasiai gali kreiptis vienaskaita mirksiukas.gif kiekvienas trollbeadsu akmenukas karoliukas yra skirtingas todel tu "nenusikopijuosi" o susikursi savo thumbup.gif
sekmes paieskose ir lauksim vaizdu smile.gif

nu as isminti dovanociau ne 13 o pvz 16 gimtadienio proga o 13 tai cheruba, sirdeles, arba kaip kazkas minejo panda, koala thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 22, 17:14)

Patiko apklausa. Ir nuotraukos labai geros thumbup.gif
Atsakyti
Vakar zadejau pasirodyti savo dar kukliais troliukais.

user posted image

Pagal plana sekantis bus cherubas - viliuosi kad MB i subtilias uzuominas atkreips demesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 22, 17:34)
Patiko apklausa. Ir nuotraukos labai geros  thumbup.gif

Dėkui blush2.gif

Bet atsakymai kol kas kokie nedviprasmiški blink.gif

QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 22, 17:42)
Vakar zadejau pasirodyti savo dar kukliais troliukais.

Rožinę rinksi? bigsmile.gif

Supras supras, nepajusi, kaip užsipildys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 22, 17:14)

Nu tu saunuole,... thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet tu gintaru geriau nedejus butum, nes as stengiuosi apsiramint... doh.gif o cia, se tau kad nori... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 22, 17:53)
Dėkui  blush2.gif

Bet atsakymai kol kas kokie nedviprasmiški  blink.gif
Rožinę rinksi?  bigsmile.gif

Supras supras, nepajusi, kaip užsipildys  thumbup.gif

Taip, pirmai pradziai rozine... nors sunku susilaikyti grazius turkio spalvos pamacius...
Atsakyti