Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sweeta @ 2010 06 22, 14:41)
http://www.trollbead...ace-Agates.aspx
Facetuotas  wub.gif Tik aisku i LT nesiuncia  schmoll.gif

Man atrodo, kad nefacetuotas schmoll.gif O bendrai tiksliai bigsmile.gif super thumbup.gif

Ziurekit koks gintaras wub.gif

http://cgi.ebay.com/...=item5888126a59
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 22 birželio 2010 - 13:53
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 22, 14:52)
Na va, Uzsisakiau as ta agata  smile.gif
Kai nieks neparduoda, tai nors nu...., taip reikia, kad nebesvarbu ir kaina smile.gif

Kazkokia psichoze doh.gif

is kur uasisakei? jei is beadsensation.com, ir jeigu gausi is ju pirma nei as, tai nusisausiu gun_bandana.gif 14 dienu jau nesulaukiu kankolo bash.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 22, 16:06)
is kur uasisakei? jei is beadsensation.com, ir jeigu gausi is ju pirma nei as, tai nusisausiu  gun_bandana.gif 14 dienu jau nesulaukiu kankolo  bash.gif  cry.gif

JO is ten uzsisakiau smile.gif
pranesiu kai gausiu smile.gif
Atsakyti
Mano nepritapėliai - gal ką sudomins (parduodu arba mainau) mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mainais labai laukiami sidabriukai: kavos pupelės, Dievo karvytė, skarabėjus ar kuris kitas (aišku, jei reikės, galiu primokėti). Taip pat patiktų ir stikliukai: rausvos uogos, melsvos dėmės dramblio kaulo fone ar juodasis auksas ar įvairūs gintarai.
Tarkimės per až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 22 birželio 2010 - 14:20
kas cia jums pasidare hihihi.gif kankolu tustinimosi metas new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 22, 15:26)
kas cia jums pasidare  hihihi.gif kankolu tustinimosi metas  new_russian.gif

Nu kad ne - šiandien kaip tik naujų sulaukiau, o tie nepritapėliai taip ir nemato dienos šviesos...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 22, 15:30)
Nu kad ne - šiandien kaip tik naujų sulaukiau, o tie nepritapėliai taip ir nemato dienos šviesos...

tai suprantama mirksiukas.gif as tyliai prasitustinau si karta su nepritapeliais, gaila net stovi stovi blush-anim-cl.gif , gera ir smagu, kai atranda kazkur savo vieta, kai kas gali jais pasidziaugti bigsmile.gif

ka is nauju papirkai?rodykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 22 birželio 2010 - 14:51
Tikiu, jog kitoje apyrankėje jie ras savo vietą ir papuoš ranką ax.gif Nugis mano keli iš siūlomų dar nebuvo žmonėse biggrin.gif
Atsakyti
Pakabukas kol kas pažadėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 22, 14:53)
Man atrodo, kad nefacetuotas schmoll.gif O bendrai tiksliai  bigsmile.gif  super  thumbup.gif

Ziurekit koks gintaras wub.gif

superinis ax.gif
Atsakyti
Arteja dukros 13 gimtadienis. Ji ant kaklo nesioja odinini dviguba, ir suku galva koki cia jei karoliuka sidabrini padovanoti. Kas tiktu dukrai nuo motinos, patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 22 birželio 2010 - 15:33
Neri29, As pirkciau meskiuka-pana didele,zaislu nepirksi.Is kitos puses-ji ir maza-meskuciai turi dar patikti.o tas meskiukas man simbolizuoja siluma,jaukuma,vaikyste wub.gif .

Panos o panoramoj taiko ta akcija apyranke su uzsegimu-du kankolai dovanu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 22 birželio 2010 - 15:36