Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simre @ 2010 06 22, 12:32)
du perlai ir rubinas

Vienas baltas o kitas? Man rodės du raudoni ir vienas baltas.. Pažiūrėjau įdėmiai: vienok du balti perliukai ir kaip sakai, rubinas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 22 birželio 2010 - 12:48
sveiki,
Norma pas mane einant nuo uzsegimo yra - labradoritas, antikines naslaites, laukine kate, oniksas, avantiurinas, zydroji dykuma, juodu geliu mozaika ir vel labradoritas 4u.gif tikiuos nieko nepraleidau smile.gif
Labradoritas tai tas akmuo kuris priverte sulauzyti sau duota pazada nedubliuoti nei vieno karoliuko wub.gif

O 2009 summer buterfly LE afrodites wings kai pamaciau kad toks variantas buvo tai danas pasake kad isgraibyta Lt buvo per savaite mazdaug nuo ju paleidimo i prekyba, o tai irgi buvo tas laikas kai troliai man dar buvo ne butiniausias dalykas pasaulyje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 22 birželio 2010 - 12:42
QUOTE(Dasha @ 2010 06 22, 13:35)
Vienas baltas o kitas? Man rodės du raudoni ir vienas baltas..

du balti perlai ir rubinas
Atsakyti
http://cgi.ebay.com/...=item335e25d104

kas turi tarpininke, dvigubai pigiau iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 22, 12:39)
O 2009 summer buterfly LE afrodites wings kai pamaciau kad toks variantas buvo tai danas pasake kad isgraibyta Lt buvo per savaite mazdaug nuo ju paleidimo i prekyba, o tai irgi buvo tas laikas kai troliai man dar buvo ne butiniausias dalykas pasaulyje  doh.gif

Aisku, na reik tiketis kad kita isleis dar grazesni biggrin.gif
Atsakyti

O 2009 summer buterfly LE afrodites wings kai pamaciau kad toks variantas buvo tai danas pasake kad isgraibyta Lt buvo per savaite mazdaug nuo ju paleidimo i prekyba, o tai irgi buvo tas laikas kai troliai man dar buvo ne butiniausias dalykas pasaulyje doh.gif
[/quote]

Aciu labai blush2.gif
Ir giriu, ir negiriu, bet man Jusu sitos apyrankes derinys nepaprastas, toks skoningas, man tos spalvos prie sirdies, todel ir klausiu Jusu, nes truputi kelis noriu nusikopijuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 22, 13:32)
du perlai ir rubinas

Du perlai ir granatas 4u.gif
Atsakyti
Parodykit kaip gvyai atrodo. Jis vienas iš didesnių?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 22, 13:56)
Du perlai ir granatas 4u.gif

Tiksliai doh.gif , Dasha, sorry, suklaidinau. Bet balti perlai tikrai du.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 22, 13:30)
Tiksliai  doh.gif , Dasha, sorry, suklaidinau. Bet balti perlai tikrai du.

Rausvas akmenukas vistiek gražiai atrodo wink.gif Nieko tu nesuklaidinai 4u.gif
Atsakyti
http://www.trollbead...ace-Agates.aspx
Facetuotas wub.gif Tik aisku i LT nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti
Na va, Uzsisakiau as ta agata smile.gif
Kai nieks neparduoda, tai nors nu...., taip reikia, kad nebesvarbu ir kaina smile.gif

Kazkokia psichoze doh.gif
Atsakyti