Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 23:03)
cia su tais agatais kaip ir su perlais poviniais arba su naslaitem zaliam fone, mes kaip bezdzionkos, visom reikia  hihihi.gif

Bandos efektas čia tikrai puikiai veikia - užtenka kažkiek laiko nepaskaityt temos, ir trolių poreikis iškart smarkiai sumažėja. O nuolat čia tūnant tai kaip virusas: vienai prireikia, kitai prireikia, trečiai prireikia, na ir "pašlo pajiechalo", žiūrėk reikia jau visoms doh.gif Jau ir man vos keliskart neužsireikė karoliukų, į kuriuos net nežiūrėjau kol čia masinis svaigimas neprasidėjo, bet kažkaip vis dar atsilaikau. Kai pajuntu, kad visai jau darosi riesta, neužsuku kažkiek laiko čia ir iškart praeina visos netikros manijos.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 21, 22:40)

Ir as noriu agato bet FACETUOTO  doh.gif Amerikonkos viska susigriebe ir dabar pardavineja ziauru  aggressive.gif

Parodyk,del kokio grozio cia alpsti-imesk nuoroda
Atsakyti
Gavau el.laiska :
Artėja gražiausia vasaros šventė- Joninės. Šia proga birželio 23 -24 dienomis visiems Jonams ir Janinoms perkantiems bent vieną trolių karoliuką,suteiksime 10 proc. nuolaidą ir dar padovanosime unikalią dovaną- pakabutį telefonui kuriame auga gyvas augalėlis.Pasiūlymas galioja taip pat perkantiems elektroninėje parduotuvėje www.ievossodai.lt
Atsakyti
Gal matytas psl, bet gal naujokems bus idomu retirintus pamatyti
http://trollbeadsus....-Aztec^450.aspx
Papildyta:
Blyn, nei vieno Jono neturiu biggrin.gif Vyro teta Janina, bet nesupras mano asiprekinimo biggrin.gif
Eiline nuolaida, o kam man to augalo fool.gif
Papildyta:
Kokia nematyta unika
http://cgi.benl.ebay...=item3f00cbe28d
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 22, 00:40)
Kokia nematyta unika

labai grazi smile.gif tipo trolstaunas raso, nemacius dar tokio smile.gif ar pavyko ka nukalt siandien Dovis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 birželio 2010 - 23:47
Fontenay, bidini ? biggrin.gif
As supasavau sisyk biggrin.gif
Papildyta:
O tau?
Mano tarpininkes sakaita tuscia, tai abi ramios biggrin.gif
As zaliu naslaiciu ieskau.
Paveikslelius senuju randu, bet idomu ka realiai parduoda. Reiktu rasyti ir uzklausti.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 22, 00:49)
Fontenay, bidini ? biggrin.gif
As supasavau sisyk biggrin.gif
Papildyta:
O tau?
Mano tarpininkes sakaita tuscia, tai abi ramios biggrin.gif
As zaliu naslaiciu ieskau.
Paveikslelius senuju randu, bet idomu ka realiai parduoda. Reiktu rasyti ir uzklausti.

nea, as net ybejaus neatsidariau siandien smile.gif kaip ir praeitas etapas jau man, zinau ko noriu, ir tu zinai, ir gaila kad negavau sad.gif
del zaliu naslaiciu, zinok pagrinde tai paveiksliukas senas uzdetas, kai paspaudi buy, arba to bag, tai ismeta dauguma kad new design, o kur neraso nieko, tai duok uzklausa tiesiog. as kai sau ieskojau tai niekur neturejo, o paveiksliuko ir nepasikeite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 birželio 2010 - 23:52
Tai galiu pabandyt nufotkinti, bet kaip sakiau jis truputi atsilupes. Mes cia apie povini perla biggrin.gif
O as gavau nuoroda kaip nuvykti i rytojaus rengini, tik gaila,kad ne tam mieste biggrin.gif Bet paskui paaiskejo,kad siunte ne man biggrin.gif
Bus smagu ryt trolistem, laukia atrakcijos su vynu biggrin.gif Nugirdys ir nebesusilaikysit naujiems pirkiniams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 22, 00:54)
Tai galiu pabandyt nufotkinti, bet kaip sakiau jis truputi atsilupes. Mes cia apie povini perla biggrin.gif
O as gavau nuoroda kaip nuvykti i rytojaus rengini, tik gaila,kad ne tam mieste biggrin.gif Bet paskui paaiskejo,kad siunte ne man biggrin.gif
Bus smagu ryt trolistem, laukia atrakcijos su vynu biggrin.gif Nugirdys ir nebesusilaikysit naujiems pirkiniams biggrin.gif

aha turetu but smagu smile.gif
neverta vargti del perlo, jei jis apsilaupes, tai ir toliau lupsis smile.gif tai kaip as vaikscuiosiu su pliku perlu smile.gif
is kitos puses pavojinga pirkti intenetu, jeigu toki gauciau, ka tada, o kai perki nezinai ka atsius gi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 birželio 2010 - 23:58
Dovis, atsiusk man laiska i a.z. As niekaip negaunu patvirtinimo.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Savaitgalį apturėjom nekasdieninį renginį - veselią... Fotografei kažko užkliuvo mano fantazija, tikiuos gaut nuotraukų tongue.gif
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 19:28)
Gal kas keliaujat ryt i troliu kluba?  4u.gif

Būtinai.

QUOTE(Kedra @ 2010 06 21, 20:07)
Sveikos mirksiukas.gif
Merginos, turiu tokį klausimėlį apie lotosą. ax.gif Man jis labai gražus, bet ar neduria tie jo lapeliai? Ant laisvesnės apyrankės gal ir nieko būtų, o kaži ant pilnesnės ar nedurtų, gal kuri esat susidūrus? smile.gif

Tikrai ne. Labiau durt ar spaust gali koks spoguotas stiklinis karolis.

QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 20:11)
Tai kad aš nenoriu nieko užkrėst schmoll.gif Kas nori, lai patys užsikrečia hihihi.gif Ir aplamai, kažkaip sektantiškai čia man skamba ir visai netroliškai unsure.gif

Na, MB sako, kad čia ar taip ar taip sekta...

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 21, 22:19)
As eisiu i susitikima, vesiuos savo riuzava apyranke ir balta fantazija smile.gif Ir dukriukas eis su savo juodai baltaja. Gal kam patvirtino dalyvavima? Kur vyks?

Ką iš trolių vesiuos nežinau, pagal nuotaiką. Vyks Laisvės al. (reiks ta proga gal Akropolį reviziją padaryt, nors ten nieko nesitikiu).
Atsakyti
Laba, papasakokite dėl to jūsų trolių susitikimo? ax.gif Įdomu tapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 22 birželio 2010 - 08:53