Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 21, 22:29)
Save, gales apkrest mane turkio apyranke  biggrin.gif Na juk neprivaloma  smile.gif

Taigi parašyta - dress kodas. Znočit, privaloma?

Todėl ir neisiu, aš ne kokia zaraza schmoll.gif
Atsakyti
Tai as be dres neisiu, as su apyranke ir su fantazija gi biggrin.gif Va dabar ziuriu Dzaskos apyrankes fotkese, kad ryt pazinciau, neapsijuokciau lotuliukas.gif Dzaska, buk zmogus, neprisaradink su apyranke lotuliukas.gif
Atsakyti
linkiu jums kuo geriausio laiko ryt ir parneskit lauktuviu tongue.gif toms kurios negali eit bet labai noriiiiii doh.gif

Neri29 nieko jau cia nepadarysi, vietines jei pirko tai pirko sau o ne tokiom zioplom kaip mes console.gif rolleyes.gif blush2.gif todel kita kart kai bus kokie limited reik is kart imt neziurint patinka ar nea, bo aisku kad kai jie baigsis tada butinai butinaiusiai reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 21, 22:35)
todel kita kart kai bus kokie limited reik is kart imt neziurint patinka ar nea, bo aisku kad kai jie baigsis tada butinai butinaiusiai reikes  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
friends.gif noa einam kartu bandysiu tave uzkrest dar daugiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ir pati galiu dar uzsimanyti ax.gif
Ir as noriu agato bet FACETUOTO doh.gif Amerikonkos viska susigriebe ir dabar pardavineja ziauru aggressive.gif
Atsakyti
Man reiktu tokio jau labai issidukusio, na iki parudavimo nusilaksciusio, to agato. Svieziai ruzavo ir dabar nereik.

Tiesa, Dzaska, tu ta Erilukahos radini priglaudei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 21 birželio 2010 - 21:43
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 21, 22:35)
Tai as be  dres neisiu, as su apyranke ir su fantazija gi  biggrin.gif Va dabar ziuriu Dzaskos apyrankes fotkese, kad ryt pazinciau, neapsijuokciau  lotuliukas.gif Dzaska, buk zmogus, neprisaradink su apyranke  lotuliukas.gif

4u.gif bigsmile.gif pazinsi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 21, 22:35)
todel kita kart kai bus kokie limited reik is kart imt neziurint patinka ar nea, bo aisku kad kai jie baigsis tada butinai butinaiusiai reikes  doh.gif

Čia tai teisybė biggrin.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 06 21, 22:40)
friends.gif noa einam kartu bandysiu tave uzkrest dar daugiau  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o ir pati  galiu dar uzsimanyti  ax.gif
Ir as noriu agato bet FACETUOTO   doh.gif Amerikonkos viska susigriebe ir dabar pardavineja ziauru  aggressive.gif

O gal rimc rolleyes.gif

O kur veiksmas?

Ir aplamai, kaip ten eit? Skambint kažkur, ania mastau.gif Tingiu, bet kita vertus - o gal ir nieko... Jei nereikia krėst. Ei, galima įeinant apyrankes pakišt po rankove, ir tada įleis bigsmile.gif

O aš noriu agato bordavo, nesvarbu, ar facetuotas, ar ne... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 birželio 2010 - 21:44
Pas erilukaha yra facetuotas agatas koks grazus cray.gif man tiktu yra net rubino plemai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 21, 21:48)
Na merginos, labai prasau  4u.gif
Parduokit man prasau "Padukeli Agata"  blush2.gif  4u.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 21:51)
hah.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif  stupid.gif
jauciu kad neimanoma misija  mirksiukas.gif

http://www.beadsensa...d-editions.html prasom pasirinkimas didelis smile.gif

As du turiu tongue.gif Bet parduosiu nebent kai badas uzeis biggrin.gif Bet,kad tada jo niekam nereikes biggrin.gif
Bet zinau kas zadejo ebejuje pardavinet. Bet aisku ne ta kaina kiek mokejo.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 21, 22:41)
Tiesa, Dzaska, tu ta Erilukahos radini priglaudei?

nea g.gif ji dukriukui paliko blink.gif
Atsakyti
cia su tais agatais kaip ir su perlais poviniais arba su naslaitem zaliam fone, mes kaip bezdzionkos, visom reikia hihihi.gif
Atsakyti