Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 21:51)
hah.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif  stupid.gif
jauciu kad neimanoma misija  mirksiukas.gif

http://www.beadsensa...d-editions.html prasom pasirinkimas didelis smile.gif

gal geriau negundykit smile.gif
Atsakyti
aga tikrai meginos prasau ir man ax.gif bele gaila parduot padukeli? lotuliukas.gif
cia jau kaip sakant likimas pati neradai tai tokiu dalyku reta kuri perleis 4u.gif
o svarbiausia abydniausia tai kad kai ju buvo man net nereikejo tifo fe riuzavas barstis lotuliukas.gif o dabar???? kad nors but paziurejus kokiu variaciju buna, o koks grozis doh.gif del to ir neinu i baznycia, nes bijau kad mus rolleyes.gif nes kaip sakoma durna ir baznycioj musa
Atsakyti
Merginos tikrai nebukit ziaurios pasidalinkit padukeliais lotuliukas.gif
Kai ju buvo tai as dar net nesapnavau kad iklimpsiu i si troliu liuna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 20:28)
Tikrai niekas neduria  mirksiukas.gif smile.gif

Tai super, reiškia įtraukiamas į wishlist'ą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 21, 22:06)
Merginos tikrai nebukit ziaurios pasidalinkit padukeliais  lotuliukas.gif
Kai ju buvo tai as dar net nesapnavau kad iklimpsiu i si troliu liuna  blink.gif

o man saltibarsciu spalva isvis tfeee, bet jauciu ir as tuoj uzsimanysiu padukelio agato hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 21, 23:03)
aga tikrai meginos prasau ir man  ax.gif  bele gaila parduot padukeli?  lotuliukas.gif
cia jau kaip sakant likimas pati neradai tai tokiu dalyku reta kuri perleis  4u.gif
o svarbiausia abydniausia tai kad kai ju buvo man net nereikejo tifo fe riuzavas barstis  lotuliukas.gif  o dabar???? kad nors but paziurejus kokiu variaciju buna, o koks grozis  doh.gif  del to ir neinu i baznycia, nes bijau kad mus  rolleyes.gif nes kaip sakoma durna ir baznycioj musa

Oi, pralinksminai. lotuliukas.gif

Na noriu todel, kad siemet mums su vyru agatines vestuves smile.gif , tai va ir uzsimaniau ta proga sau pasidovanoti smile.gif

Aciu, kitai merginai uz nuoroda, jauciu vietines merginos neparduos, smile.gif teks siustis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 21 birželio 2010 - 21:18
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 21, 22:14)
Oi, praliksminai. lotuliukas.gif

Na noriu todel, kad siemet mums su vuru agatines vestuves smile.gif , tai va ir uzsimaniau smile.gif
Aciu, kitai merginai uz nuoroda, jauciu vietines merginos neparduos, smile.gif  teks siustis smile.gif

patikek jau yra is ten parsisiuntusiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As eisiu i susitikima, vesiuos savo riuzava apyranke ir balta fantazija smile.gif Ir dukriukas eis su savo juodai baltaja. Gal kam patvirtino dalyvavima? Kur vyks?
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 21, 22:19)
As eisiu i susitikima, vesiuos savo riuzava apyranke ir balta fantazija smile.gif Ir dukriukas eis su savo juodai baltaja. Gal kam patvirtino dalyvavima? Kur vyks?

O ką vesiesi kaip draugą, kurį reikia užkrėsti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 22:20)
O ką vesiesi kaip draugą, kurį reikia užkrėsti? bigsmile.gif

siulyciau mano vyra pasiimti,gal daugiau troliu man nupirks PATS blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir maniškiui sveika būtų, bet jį ten nugrūstum nebent surištom rankom ir kojom ir užkištais nasrais. O toks jis sveria 110 kg, taigi netranportabilus visai mastau.gif
Atsakyti
Save, gales apkrest mane turkio apyranke biggrin.gif Na juk neprivaloma smile.gif
Atsakyti