Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 21, 20:28)
Prasau erilukahos-dzaskos lotuliukas.gif  recepta, naujai viriau ir puse puodo sulapojau  blink.gif  blush2.gif tikrai kad troliska pati troliskiausia nes issipuciau kai trolis.. doh.gif

Oi nenervui,su ta sriuba... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Virsiu ir aš rytoj tą trolišką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 20:37)
Virsiu ir aš rytoj tą trolišką  mirksiukas.gif

Geriau nereikia... schmoll.gif gathering.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 20:32)
Na siaip raso, kad siuncia registruotu pastu, tai lai duodu tracking'o numeri. Galima bus atsekti ar iki LT dakeliavo pastu.

Bet siaip gryba pjauna jie apie siuntimo salygas. Nuo kada TNT negalima trackinti? Keista....

man irgi buvo keista, kad per TNT registruotu ir neduoda trakingo numerio, bet yra kaip yra. kaip pvz. galiu pasakyti kad kita forumiete is ten pat gavo per 8 dienas, na kagi pasekiau pavyzdziu jos ir kadangi ten groziai nerealus, ir se tau, na dar palauksiu iki penktadienio, nes irgi rasiau, prase palaukt, paskui ieskos tipo per pasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 20:44)
man irgi buvo keista, kad per TNT registruotu ir neduoda trakingo numerio, bet yra kaip yra. kaip pvz. galiu pasakyti kad kita forumiete is ten pat gavo per 8 dienas, na kagi pasekiau pavyzdziu jos ir kadangi ten groziai nerealus, ir se tau, na dar palauksiu iki penktadienio, nes irgi rasiau, prase palaukt, paskui ieskos tipo per pasta  ax.gif

Kantrybe - dorybe. Manau nereikia is karto pulti apie blogiausia galvoti smile.gif

Jeigu kita karta reiks ka siusti, pagalvokit apie UPS. Daugiau zmoniu susimetus, visai padoriai gaunasi smile.gif Dar ir nuolaidas galesiu pataikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 08:47)
ewidenta, stai mano saldzioji porele:

niu sioj poroj izvelgiu kad katinas vyras lotuliukas.gif bo jau akytes tokios ir zvilgsnis kaip kad prisidirbusiu vyru buna lotuliukas.gif

i ta susitikimatai ziauriai noreciau, bet kad turiu but kitoje vietoje doh.gif na kodel pvz ne treciadieni jie sugalvojo???

o jau Rasidos paleidziamos unikos kokios grazios... bigsmile.gif

ir baikit cia su ta sriuba galu gale erzint doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 21, 20:49)

i ta susitikimatai ziauriai noreciau, bet kad turiu but kitoje vietoje  doh.gif  na kodel pvz ne treciadieni jie sugalvojo???

As va viena nenoriu eiti... nieko nepavyksta prisikalbinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 20:48)
Kantrybe - dorybe. Manau nereikia is karto pulti apie blogiausia galvoti  smile.gif

Skaitei, Fontenay mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 20:52)
Skaitei, Fontenay  mirksiukas.gif

Aga, skaiciau smile.gif Uz tai ir sakau, kad teisingai darot, kad kantrumo turit smile.gif Gi musu pastas jau toks letas, nu jau toks letas, kad atrodo jie ten tuos siuntinius vezimais veza.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 20:52)
Skaitei, Fontenay  mirksiukas.gif

aisku skaiciau Laisve tongue.gif , bet as jau tau sakiau, dar taip ilgai neteke laukt, is Amerikes ateidavo per 2 sav. , nu ko tai mano dusioj negerai jauciu ir viskas sad.gif , o manes nuojauta neapgauna dazniausiai. To karoliaus ciokinau gal 4 sav., kai pagaliau prisiverciau papirkt, ir se tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2010 06 21, 16:39)
rita7777, aciu  4u.gif Niekur neuzmatau kaip prie ausies atrodo kokio dydzio  blush2.gif

Labai graziai. Siauliu viena pardaveja turi. Tai as vis seile varvinu.

QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 20:04)
Man šiandien trolių tvarkymo diena. Peržiūrėjau visus nepritapėlius ir nutariau paleisti dar kelias unikas į pasaulį - nepasiteisino spalvos, kai gavau realias.

Gal kam tiks? Pati liūdžiu dėl praterioto deimantinio ir jau trečią savaitę laukiamos unikos iš Olandijos - įtariu, kad vėl mūsų paštas gerai "sudirbo"...
user posted image

Ar dar turi sias unikas? Parasyk ko uz jas noretum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 20:57)
aisku skaiciau Laisve tongue.gif , bet as jau tau sakiau, dar taip ilgai neteke laukt, is Amerikes ateidavo per 2 sav. , nu ko tai mano  dusioj negerai jauciu ir viskas  sad.gif , o manes nuojauta neapgauna dazniausiai. To karoliaus ciokinau gal 4 sav., kai pagaliau prisiverciau papirkt, ir se tau  doh.gif

Būna kartais, kad ilgiau keliauja, ir nesuprasi, kodėl. Dar palauk. Tikrai atgausi pinigėlius, jeigu mokėjai per PayPalą.

Mano paukštažuviai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti