man irgi buvo keista, kad per TNT registruotu ir neduoda trakingo numerio, bet yra kaip yra. kaip pvz. galiu pasakyti kad kita forumiete is ten pat gavo per 8 dienas, na kagi pasekiau pavyzdziu jos ir kadangi ten groziai nerealus, ir se tau, na dar palauksiu iki penktadienio, nes irgi rasiau, prase palaukt, paskui ieskos tipo per pasta
man irgi buvo keista, kad per TNT registruotu ir neduoda trakingo numerio, bet yra kaip yra. kaip pvz. galiu pasakyti kad kita forumiete is ten pat gavo per 8 dienas, na kagi pasekiau pavyzdziu jos ir kadangi ten groziai nerealus, ir se tau, na dar palauksiu iki penktadienio, nes irgi rasiau, prase palaukt, paskui ieskos tipo per pasta
Aga, skaiciau Uz tai ir sakau, kad teisingai darot, kad kantrumo turit Gi musu pastas jau toks letas, nu jau toks letas, kad atrodo jie ten tuos siuntinius vezimais veza.
aisku skaiciau Laisve , bet as jau tau sakiau, dar taip ilgai neteke laukt, is Amerikes ateidavo per 2 sav. , nu ko tai mano dusioj negerai jauciu ir viskas , o manes nuojauta neapgauna dazniausiai. To karoliaus ciokinau gal 4 sav., kai pagaliau prisiverciau papirkt, ir se tau
Labai graziai. Siauliu viena pardaveja turi. Tai as vis seile varvinu.
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 20:04)
Man šiandien trolių tvarkymo diena. Peržiūrėjau visus nepritapėlius ir nutariau paleisti dar kelias unikas į pasaulį - nepasiteisino spalvos, kai gavau realias.
Gal kam tiks? Pati liūdžiu dėl praterioto deimantinio ir jau trečią savaitę laukiamos unikos iš Olandijos - įtariu, kad vėl mūsų paštas gerai "sudirbo"...
Ar dar turi sias unikas? Parasyk ko uz jas noretum
aisku skaiciau Laisve , bet as jau tau sakiau, dar taip ilgai neteke laukt, is Amerikes ateidavo per 2 sav. , nu ko tai mano dusioj negerai jauciu ir viskas , o manes nuojauta neapgauna dazniausiai. To karoliaus ciokinau gal 4 sav., kai pagaliau prisiverciau papirkt, ir se tau