Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 19:28)
Gal kas keliaujat ryt i troliu kluba?  4u.gif

As keliausiu biggrin.gif

Labukas visom 4u.gif sprogimas prisivalgiau troliu sriubos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Merginos, turiu tokį klausimėlį apie lotosą. ax.gif Man jis labai gražus, bet ar neduria tie jo lapeliai? Ant laisvesnės apyrankės gal ir nieko būtų, o kaži ant pilnesnės ar nedurtų, gal kuri esat susidūrus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 21, 20:04)
sriubos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prašom receptą priminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 19:49)
http://www.facebook....5...9804&ref=mf

varykit kaunietes , papasakosit paskui  topsecret.gif  mirksiukas.gif

Tai kad aš nenoriu nieko užkrėst schmoll.gif Kas nori, lai patys užsikrečia hihihi.gif Ir aplamai, kažkaip sektantiškai čia man skamba ir visai netroliškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 20:04)
Per Paypal įmanoma išsimušti pinigus, jei pardavėjas rašo: "No liability for loss or damage during shipping"? Įtariu, kad beviltiška...

Vis tiek įmanoma mirksiukas.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 06 21, 20:04)
Labukas visom  4u.gif  sprogimas prisivalgiau troliu sriubos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vakarykštės iš sloikiuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 20:04)
Man šiandien trolių tvarkymo diena. Peržiūrėjau visus nepritapėlius ir nutariau paleisti dar kelias unikas į pasaulį - nepasiteisino spalvos, kai gavau realias.

Gal kam tiks? Pati liūdžiu dėl praterioto deimantinio ir jau trečią savaitę laukiamos unikos iš Olandijos - įtariu, kad vėl mūsų paštas gerai "sudirbo"...
user posted image

Per Paypal įmanoma išsimušti pinigus, jei pardavėjas rašo: "No liability for loss or damage during shipping"? Įtariu, kad beviltiška...

Siaip kadangi dirbu su i-netinem parduotuvem, tai zinau, kad pardavejas turi atsakyti uz prekes pristatymo. Jo problema yra jei ishsiunte per pasta, kur trackinti negalima. Manau reiktu tau pabandyti issimusti pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 20:15)
Siaip kadangi dirbu su i-netinem parduotuvem, tai zinau, kad pardavejas turi atsakyti uz prekes pristatymo. Jo problema yra jei ishsiunte per pasta, kur trackinti negalima. Manau reiktu tau pabandyti issimusti pinigelius.

Feedback'ai pardavėjos labai geri, nelabai tikiu, kad neišsiuntė. Kaip manai, per kiek laiko turėtų iš Olandijos atkeliauti? Esu retirintus kelis iš Olandijos pirkusi, tai vieną kartą atėjo po 1,5 savaitės, o kitą kartą per 5 dienas. Kiek laukti, kad jau griežčiau rašyti? Vakar brūkštelėjau, kad nesulaukiu, tai ji parašė - dar tik 2 savaitės...
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 06 21, 20:07)
Sveikos mirksiukas.gif
Merginos, turiu tokį klausimėlį apie lotosą. ax.gif Man jis labai gražus, bet ar neduria tie jo lapeliai? Ant laisvesnės apyrankės gal ir nieko būtų, o kaži ant pilnesnės ar nedurtų, gal kuri esat susidūrus? smile.gif

Tikrai niekas neduria mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 20:15)

o ir mes su Laisve nesulaukiam is nydarlandu beje is cia http://www.beadsensation.com/ . labai jau patikimai viskas atrodo, bet va karoliai isisusti 06.09 d. , o dar ne kvapo, prase palaukt iki sav pabaigos, tipo prades ieskot. beje uz siunyima sumokejom 13 usd. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 birželio 2010 - 19:29
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 20:20)
Feedback'ai pardavėjos labai geri, nelabai tikiu, kad neišsiuntė. Kaip manai, per kiek laiko turėtų iš Olandijos atkeliauti? Esu retirintus kelis iš Olandijos pirkusi, tai vieną kartą atėjo po 1,5 savaitės, o kitą kartą per 5 dienas. Kiek laukti, kad jau griežčiau rašyti? Vakar brūkštelėjau, kad nesulaukiu, tai ji parašė - dar tik 2 savaitės...

Pagal LT pasto paslaugas, EU salyse pristatymas buna per 6-9 darbo dienas, tad dar palauk iki kokio pirmadienio, jei ne - imkis veiksmu.

Jei reiks pagalbos - duok zinoti. Sukursime koki grieztesni laiskuti jai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 20:42)
"Troliska sriuba"- uzverdi vandenuka, pili frikadeles( miltai imusi kieusini ir trini tarp pirstu, gaunasi tokie trupinukai...oi as cia aiskiai... doh.gif )  tadu pili braskiu uogiens( pageidautina kad braskes tokios cielos butu, bet ne butinai)...tadu visnias is visniu kompoto, ir dar stikline kita pacio kompoto....nu reik ziuretpagal salduma, nes gal pas tau bus labai saldi uogiene, ar kompotas, tai su saiku, pagal skoni...uzverdi ir viskas  smile.gif  Vienu zodziu, tokios privalgius tikrai troliu patapsi...

Prasau erilukahos-dzaskos lotuliukas.gif recepta, naujai viriau ir puse puodo sulapojau blink.gif blush2.gif tikrai kad troliska pati troliskiausia nes issipuciau kai trolis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 20:28)
Tikrai niekas neduria  mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:

o ir mes su Laisve nesulaukiam is nydarlandu beje is cia http://www.beadsensation.com/ . labai jau patikimai viskas atrodo, bet va karoliai isisusti 06.09 d. , o dar ne kvapo, prase palaukt iki sav pabaigos, tipo prades ieskot. beje uz siunyima sumokejom 13 usd.  cry.gif

Na siaip raso, kad siuncia registruotu pastu, tai lai duodu tracking'o numeri. Galima bus atsekti ar iki LT dakeliavo pastu.

Bet siaip gryba pjauna jie apie siuntimo salygas. Nuo kada TNT negalima trackinti? Keista....
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 20:11)
Tai kad aš nenoriu nieko užkrėst schmoll.gif Kas nori, lai patys užsikrečia hihihi.gif Ir aplamai, kažkaip sektantiškai čia man skamba ir visai netroliškai unsure.gif

Noa einam juk pabendrausim susipazinsim mirksiukas.gif juk susirinks visi ligoniukai troliu kaip mes mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti