Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 18:46)
Merginos, gal man kaip naujokei galite kas parodyti, kaip atrodo odine apyranke su karoliukais? Dar klausimas ... jei ant odines apyrankes pradzioj suversiu kokius 5 karoliukus, ar jie laikysis, ar subegs i kruva? Tikiuosi supratot mano klausima kvaila  g.gif  blush2.gif

Kai kurie tvirčiau laikos, kai kurie - susibėga. Man susibėga stiklinukai... O foto yra čia: http://public.fotki.com/Troliai/
Atsakyti
Kai aš odinukę mažai nešioju ir mažai pervėrinėju, man nesusibėga karoliukai, stovi, kur pastatyti smile.gif Manau, kol nauja, tol niekas neslankioja, po to prasitampo pati oda ir suplonėja, ir karoliukai nuolat varstomi nuzulina blush2.gif
Atsakyti
Laisve, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 18:59)
Kai kurie tvirčiau laikos, kai kurie - susibėga. Man susibėga stiklinukai... O foto yra čia: http://public.fotki.com/Troliai/

Aciu, ziurineju galerija ir varvinu seile lens.gif karsta.gif
Oi, mergaites, per kiek laiko cia jus tokias kolekcijas surinke? doh.gif
Dar klausimas - o jusu vyrai zino, kiek jie kainuoja? Galvoju, gal saviskiui nesakyt .... bet sugalvos kada pats padovanot ir pamatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 19:13)
Aciu, ziurineju galerija ir varvinu seile  lens.gif  karsta.gif
Oi, mergaites, per kiek laiko cia jus tokias kolekcijas surinke?  doh.gif
Dar klausimas - o jusu vyrai zino, kiek jie kainuoja? Galvoju, gal saviskiui nesakyt .... bet sugalvos kada pats padovanot ir pamatys  g.gif

Va va, as irgi per albuma "pervariau", tai TOOOOKIIUUUU groziu uzmaciau, kad net pirshtai niezteti pradejo. Oj kaip noriu.

Ach, tiesa, nauja ligone sioje palatoje busiu smile.gif Reiks savo troliukus pafotkinti, nors dar tik 5 yra....
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 19:13)
Aciu, ziurineju galerija ir varvinu seile  lens.gif  karsta.gif
Oi, mergaites, per kiek laiko cia jus tokias kolekcijas surinke?  doh.gif
Dar klausimas - o jusu vyrai zino, kiek jie kainuoja? Galvoju, gal saviskiui nesakyt .... bet sugalvos kada pats padovanot ir pamatys  g.gif

geriau pasakyk, nes kai sugalvos pats padovanot, tai suras pigiau va po 3 lt, ir galesi tada mest siuklinen smile.gif
Atsakyti
Gal kas keliaujat ryt i troliu kluba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2010 06 21, 19:24)
Ach, tiesa, nauja ligone sioje palatoje busiu smile.gif Reiks savo troliukus pafotkinti, nors dar tik 5  yra....

sveika susirgus 4u.gif davai vaizdu mums duok, nesvarbu kiek ju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 19:27)
geriau pasakyk, nes kai sugalvos pats padovanot, tai suras pigiau va po 3 lt, ir galesi tada mest siuklinen smile.gif

apie tai nepagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 19:30)
sveika susirgus  4u.gif  davai vaizdu mums duok, nesvarbu kiek ju...  smile.gif

Butinai smile.gif Einu ieskoti gero apsvietimo smile.gif Nesuprantu, kaip jums gaunasi tokios geros photo ax.gif ax.gif
Atsakyti
http://www.facebook....5...9804&ref=mf

varykit kaunietes , papasakosit paskui topsecret.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man šiandien trolių tvarkymo diena. Peržiūrėjau visus nepritapėlius ir nutariau paleisti dar kelias unikas į pasaulį - nepasiteisino spalvos, kai gavau realias.

Gal kam tiks? Pati liūdžiu dėl praterioto deimantinio ir jau trečią savaitę laukiamos unikos iš Olandijos - įtariu, kad vėl mūsų paštas gerai "sudirbo"...
user posted image

Per Paypal įmanoma išsimušti pinigus, jei pardavėjas rašo: "No liability for loss or damage during shipping"? Įtariu, kad beviltiška...
Atsakyti