Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 21, 14:53)
Kažkuri minėjo kad čia kainos jau su nuolaida  mirksiukas.gif

joo kainos jau cia surasytos su nuolaida. apsimoka pas juos pirkti fantazijos grandinele, kaina ta pati visu ilgiu tipams. Ir pigiau tada iseina smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit foto kaip realiai atrodo auskariukai su swarovskiais:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nutariau kolkas susilaikyti nuo rudos apyrankės rinkimo, nes kelios dar nebaigtos doh.gif Jei ką domintų Tibet Ornament, duokit žinią, gal ką abipusiai naudingo sumąstysim:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 06 21, 15:45)
Mega Kaune smile.gif Bet manau, kad čia nenormaliai surašytas sms tekstas, bet kodėl tada rašo TROLIŲ JONINĖS g.gif Na aš dėl sportinio intereso šnd ten pasiklausinėsiu  lotuliukas.gif

Megos kai kuriose parduotuvėse bus nuolaidos iki 70 proc., ne trolyne. Ir perkantieji galės laimėti trolių, tad šįmet Megos Joninės ir pavadintos Trolių Joninėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 21 birželio 2010 - 15:19
QUOTE(sweeta @ 2010 06 21, 15:57)
Gal kas turit foto kaip realiai atrodo auskariukai su swarovskiais:

na čia ne mano, bet tik tokią radau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 21 birželio 2010 - 15:30
rita7777, aciu 4u.gif Niekur neuzmatau kaip prie ausies atrodo kokio dydzio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 21, 16:09)

Megos kai kuriose parduotuvėse bus nuolaidos iki 70 proc., ne trolyne. Ir perkantieji galės laimėti trolių, tad šįmet Megos Joninės ir pavadintos Trolių Joninėmis.

įtariu, kaip daugumai tie troliai "aktualu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 21, 16:40)
įtariu, kaip daugumai tie troliai "aktualu" smile.gif

Bet kabliukas užmestas neblogas. Bent jau pasidomės, kas tie troliai.
Atsakyti
Ornamentas rezervuotas, regis, rado tinkamesnę kompaniją... ir prabangesnę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 21, 15:05)
O super bigsmile.gif Sveikinimai.

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 15:24)
sveikinimai  clap.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  4u.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 21, 15:29)
Laisve, sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sekanti karta del Laisves prasom ideti papildoma suma apklausoje nuo 10000  smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 21, 15:32)
Va čia tai smaguma  thumbup.gif

Džiaugiuosi sveikinimais. Ačiū 4u.gif Prižadu nuo rudens dažniau erzinti naujais troliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2010 06 21, 16:39)
rita7777, aciu  4u.gif Niekur neuzmatau kaip prie ausies atrodo kokio dydzio  blush2.gif

va čia radau aiškiau, tik su perliuku, bet manau, kad jie panašaus dydžio mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, gal man kaip naujokei galite kas parodyti, kaip atrodo odine apyranke su karoliukais? Dar klausimas ... jei ant odines apyrankes pradzioj suversiu kokius 5 karoliukus, ar jie laikysis, ar subegs i kruva? Tikiuosi supratot mano klausima kvaila g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 18:46)
Merginos, gal man kaip naujokei galite kas parodyti, kaip atrodo odine apyranke su karoliukais? Dar klausimas ... jei ant odines apyrankes pradzioj suversiu kokius 5 karoliukus, ar jie laikysis, ar subegs i kruva? Tikiuosi supratot mano klausima kvaila  g.gif  blush2.gif

user posted image
user posted image
manau kad karoliukai nesislankioja, bet užtikrinti negaliu, nes pati neturiu blush2.gif
ir čia gali pasižiūrėti:
http://www.trollbead...log/EUR/Chains/
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 21 birželio 2010 - 17:58