Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 06 21, 14:08)
Ačiū, jau susiradau irgi. Bet pamąsčiau, kad neapsimoka man ten pirkt. Panoramoj gausiu lipdukus ir su jau turimais paimsiu naują karolių. Teks pakelt užpakalį ir važiuot biggrin.gif

Oi kaip fainai !!!! Jie irgi vykdo akcija perkantiems apyranke su uzsegimu, plius daug pigiau nei Megoj, ir dar -10% taiko, super !!!! thumbup.gif
Reikes uzsisakyt cia.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 14:32)
Oi kaip fainai !!!! Jie irgi vykdo akcija perkantiems apyranke su uzsegimu, plius daug pigiau nei Megoj, ir dar -10% taiko, super !!!!  thumbup.gif
Reikes uzsisakyt cia.

O ten kainos jau su nuolaida gal... g.gif
Atsakyti
Kažkuri minėjo kad čia kainos jau su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Jų pirmame puslapyje parašyta, kad atidarymo proga iki liepos pabaigos karoliai su 10% nuolaida ir nemokamas pristatymas. Kas gyvena ne Vilniuje ir nerenka lipdukų, tikrai apsimoka pirkt.
Atsakyti
Nugis nusprendžiau aš taip. Kadangi nežinau, iš kur pas mane randasi tiek trolių, nes aš tiek neuždirbu, ėmiau ir sudalyvavau atestacijoje, kad pakeltoji kvalifikacinė kategorija pinigėlių troliams pridėtų bigsmile.gif Ir ką gi - grįžau iš darbo: programą minimum įvykdžiau, nuo rugsėjo trolių pirksiu daugiau. Esu to verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 15:03)
Ir ką gi - grįžau iš darbo: programą minimum įvykdžiau, nuo rugsėjo trolių pirksiu daugiau. Esu to verta  ax.gif

O super bigsmile.gif Sveikinimai.
Atsakyti
Gavau Megos sms, kad 23-27 vyks trolių joninės, bus momentiniai lošimai ir tt. tipo nuolaidos iki 70proc g.gif Troliams??? Nepatikėjau doh.gif
Papildyta:
aš kažkaip dėl tų troliųkaroliukų.lt irgi pastabdžiau, noriu kažko, bet tas ant to gaunasi, nes megoj irgi nuolaidą daro g.gif Noriu dviejų nepriklausomų karolių ant fantazijos, kažkaip žvalgausi į prizmes g.gif Kad būtų tos pačios operos, bet skirtingų spalvų smile.gif Kažkaip gaila buvo tris karolius nuverti nuo apyrankės ir fantaziją apdovanoti sad.gif Dar gal aukso uolos norėčiau, nes sidabro kalną turiu, ji man wub.gif Noriu kažko blizgančio smile.gif
Atsakyti
Nugis nusprendžiau aš taip. Kadangi nežinau, iš kur pas mane randasi tiek trolių, nes aš tiek neuždirbu, ėmiau ir sudalyvavau atestacijoje, kad pakeltoji kvalifikacinė kategorija pinigėlių troliams pridėtų  bigsmile.gif  Ir ką gi - grįžau iš darbo: programą minimum įvykdžiau, nuo rugsėjo trolių pirksiu daugiau. Esu to verta  ax.gif

sveikinimai clap.gif thumbup.gif clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
Laisve, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekanti karta del Laisves prasom ideti papildoma suma apklausoje nuo 10000 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 21, 15:20)
Gavau Megos sms, kad 23-27 vyks trolių joninės, bus momentiniai lošimai ir tt. tipo nuolaidos iki 70proc g.gif Troliams??? Nepatikėjau doh.gif
Papildyta:

kazkaip nerealu butu tokios nuolaidos, tada viska sluokit, paskui paduosit cia forume lotuliukas.gif , isgraibysim , o cia kaune ar vilniuj? g.gif
Atsakyti
Ačiū Tacitai už užrodytą paukštažuvį, jis jau pas mane thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 20, 23:55)
Nugis ta apsaugine tau padės (gal ir man jos reikia? Atrodo tai visai gražiai).

Aš šiąnakt sapnavau, kad nusipirkau tą apsauginę grandinėlę ir po to čiupinėjau užsidėjusi ant apyrankės svarstydama, gražu ar ne doh.gif lotuliukas.gif Įdomu, ką reiškia toks sapnas? Kad man jau visai kvankt?

Nugis nusprendžiau aš taip. Kadangi nežinau, iš kur pas mane randasi tiek trolių, nes aš tiek neuždirbu, ėmiau ir sudalyvavau atestacijoje, kad pakeltoji kvalifikacinė kategorija pinigėlių troliams pridėtų  bigsmile.gif  Ir ką gi - grįžau iš darbo: programą minimum įvykdžiau, nuo rugsėjo trolių pirksiu daugiau. Esu to verta  ax.gif

Va čia tai smaguma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 15:30)
kazkaip nerealu butu tokios nuolaidos, tada viska sluokit, paskui paduosit cia forume  lotuliukas.gif , isgraibysim  , o cia kaune ar vilniuj?  g.gif

Mega Kaune smile.gif Bet manau, kad čia nenormaliai surašytas sms tekstas, bet kodėl tada rašo TROLIŲ JONINĖS g.gif Na aš dėl sportinio intereso šnd ten pasiklausinėsiu lotuliukas.gif

PANOS, vis kinietiškus karolius minėjot anoje temoje...juos puolė graibstyti? Nes du turiu, norėjau dar dviejų, ar jie jau deficitu tampa?
Atsakyti