Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 21, 09:52)
Taigi kokios akys to "suniuko"...anas ir muses nenuskriaustu wub.gif

Bet nasruose laisvai katinas tilptų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 10:19)

Del to, net neabejoju... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 10:19)

Ir telpa doh.gif kai jau anas sunervuoja, ar ikyriai lenda prie jo, tai apzioja galva ir palaiko kelias sekundes, taip perspedamas biggrin.gif
Mes i ju santykius nesikisam, jie labai gerai vienas kita supranta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 09:00)
Nu, niekaip nesuprantu - kaip katinas ir šuo gali būti porelė. Ir dar saldžioji  g.gif

Cia sunku papasakot, reiktu pamatyt kaip jie bendrauja drinks_cheers.gif
Esme tame, kad dalinasi guoliais, maistu ir t.t., bet ... kiekvienas savo charakteri islaiko ir parodo. Normalu, kaip sutuoktiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 06 21, 10:52)
Ir telpa  doh.gif  kai jau anas sunervuoja, ar ikyriai lenda prie jo, tai apzioja galva ir palaiko kelias sekundes, taip perspedamas  biggrin.gif

Ale žinok, pažįstamų katinui taip ir nepasisekė - nuo mažens augo su šuniu, irgi taip žaisdavo, ir vieną kartą paduso tuose nasruose unsure.gif Kita vertus, ten buvo rotveileris.

offtopikas smile.gif
Atsakyti
Labu dienu smile.gif Aš pasibuvau Tauragėje nepilną savaitę. Aplankiau įdomias vietas. Kadangi su nenuorama buvau, tai nieko labai daug nepamačiau, ale nefritas raudonas pastrigo akin wub.gif Bet man jis kol kas ne į temą.
Perdegiau ir dėl kitų akmenų, kuris aną savaitę nedavė ramybės, jis vadinasi padūmavęs topazas (NOA, nepyk aš tik etiketės pavadinimą parašiau smile.gif ). Bet...nenoriu jau jo.
ERILUKAHA, labai dailus gintaras wub.gif Kaip ir visa apyrankė, tobula sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 21, 11:12)
ERILUKAHA, labai dailus gintaras wub.gif Kaip ir visa apyrankė, tobula sakyčiau smile.gif

Aciukas... 4u.gif as irgi apsispakajinus...bet vistiek viena, kita nugriebiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 21, 11:03)
Ale žinok, pažįstamų katinui taip ir nepasisekė - nuo mažens augo su šuniu, irgi taip žaisdavo, ir vieną kartą paduso tuose nasruose unsure.gif  Kita vertus, ten buvo rotveileris.

offtopikas smile.gif

Oi ne ne ... nereiktu medzioklinio suns su tarnybiniu lygint, pas juos visiskai kiti instinktai ... visiskai kitaip veikia smegeneles. Del to tai visai nepergyvenu, tikrai nesues katino schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 21 birželio 2010 - 10:38
Sveikutes smile.gif

Esu truputuka pakvaisusi del siu karoliuku blush2.gif Na daugiau maziau biggrin.gif
Cia praeina noras, cia uzeina, kaip liga kazkokia.

O dabar kaip isprotejusi ieskau vieno vienintelio karoliuku, gal kas turite ir nebepatinka, norite parduoti.

Tai "Padukelis Agatas"
Jis buvo is Šv. Valentino kolekcijos, kiekis ju buvo ribotas.

Jei kas nori parduoti, rasykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 21 birželio 2010 - 12:29
Panos, kas pirkot iš naujo internwtinio puslapio LT? Kur kainos jau su nuolaida nurodytos? Įmeskit linką, nerandu. Pradedu atstatinėt nuostolius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 21, 13:45)
Panos, kas pirkot iš naujo internwtinio puslapio LT? Kur kainos jau su nuolaida nurodytos? Įmeskit linką, nerandu. Pradedu atstatinėt nuostolius doh.gif

http://www.troliukaroliukai.lt/
pirkau, atsiunte per 2 d., nes ispuole savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 21, 13:58)
http://www.troliukaroliukai.lt/
pirkau, atsiunte per 2 d., nes ispuole savaitgalis smile.gif

Ačiū, jau susiradau irgi. Bet pamąsčiau, kad neapsimoka man ten pirkt. Panoramoj gausiu lipdukus ir su jau turimais paimsiu naują karolių. Teks pakelt užpakalį ir važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 21, 13:08)
Ačiū, jau susiradau irgi. Bet pamąsčiau, kad neapsimoka man ten pirkt. Panoramoj gausiu lipdukus ir su jau turimais paimsiu naują karolių. Teks pakelt užpakalį ir važiuot biggrin.gif

Kaune niekur lipduku nedalina? blush2.gif
Atsakyti