Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakaras,
niu as ir siandien apsitrolinau isigijau povini perla ir uogas wub.gif
O del gintaru tai jau net nesuku galvos kad kazkas ims ir skambins doh.gif
Viena ta facetuota dar ziurejau gal treciadieni megoj bet man jie kazkaip nekelia susizavejimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 20, 21:56)
taip mazai kada pranesa.. g.gif gintaru turi ir nemazai yra vertu demesio jei rinkciau ligius tai tikrai pirkciau yra pasirinkimas ypac vienas toks dailutis kaip butu per virsu paspaustas storuliukas ir spalva kaulo  thumbup.gif , bet rinkinukai tai  ax.gif

Bet tai tada ir nesisiūlytų dry.gif Aš gi net neprašiau, pasisiūlė patys - ir špygą dry.gif

Bet šiaip šviesūs gintarai man nelabai - nu gaaal kokį vieną ir paimčiau, bet ne daugiau. Ir jau turi būt klaikiai nesvietiškai gražus, kad pamatęs žmogus tris naktis nemiegotų, o paskui savaitę į lovą šlapintųsi iš to grožio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 20, 22:35)
Ir jau turi būt klaikiai nesvietiškai gražus, kad pamatęs žmogus tris naktis nemiegotų, o paskui savaitę į lovą šlapintųsi iš to grožio... unsure.gif

cia as taip naslaiciu matiniam zaliam fone noriu lotuliukas.gif -dar nesislapinu,bet akyse diena nakti regiu doh.gif -labanakt smile.gif
Atsakyti
O man psichoterapijos reik verysad.gif Bijau segtis apyrankę, kad nepamesčiau. Su odine jaučiuosi saugiai, ją su pora nereikšmingų karolių ir nešioju. Bet ant jos visų gi nesusiversiu doh.gif Nu bliam... Depresija, nu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 20, 22:55)
O man psichoterapijos reik verysad.gif Bijau segtis apyrankę, kad nepamesčiau. Su odine jaučiuosi saugiai, ją su pora nereikšmingų karolių ir nešioju. Bet ant jos visų gi nesusiversiu doh.gif Nu bliam... Depresija, nu doh.gif

Song, gal nusipirkt tą apsauginę grandinėlę? g.gif Gal saugiau pasijausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 20, 22:57)
Song, gal nusipirkt tą apsauginę grandinėlę? g.gif  Gal saugiau pasijausi unsure.gif

Būtinai pirksiu, kai tik rasiu laiko nusikapstyt iki Panoramos.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 20, 22:55)

Čia kaip aš gavau į subinę su mašina - paskui pusę metų stabdyt bijojau biggrin.gif

Nugis ta apsaugine tau padės (gal ir man jos reikia? Atrodo tai visai gražiai).
Atsakyti
Ta apsauginė vadinas užsegimas su apsauga. Mažu akcija šiam daiktui kaip užsegimui su grandinėle?
Atsakyti
Nu jus cia fainai ir skaniai apsitroliavot per savaitgali smile.gif
Atsakyti
[quote=ewidenta,2010 06 20, 21:30]
o ba geras katinu/troliu gerbejos lotuliukas.gif
Norma si akcija tesis greiciausiai visa vasara, nes ir pavasarinis pasiulymas toks buvo, labai puiki paskata pradet rinkti troliukus thumbup.gif as taip pat pradejau del to kad dave dovanu iskart du karolius. ir aciu uz pagyras mano apyrankei ax.gif

Mergaites, jei nepyksit, patersiu temuke ...
ewidenta, stai mano saldzioji porele:

user posted image

Oi, jei visa vasara ta akcija galioja, jau gavus atlyginima leksiu pirkt!!!! thumbup.gif
Vasarai gal odine man butu graziau, plius kai turi nedaug karoliuku, ji visai gerai atrodo, o kai jau prisirinksiu daugiau - nusipirksiu sidabrine (auksines labiau noreciau doh.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
Nu, niekaip nesuprantu - kaip katinas ir šuo gali būti porelė. Ir dar saldžioji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 21, 09:00)
Nu, niekaip nesuprantu - kaip katinas ir šuo gali būti porelė. Ir dar saldžioji  g.gif

Taigi kokios akys to "suniuko"...anas ir muses nenuskriaustu wub.gif
Atsakyti