Erilukaha, labai gražus gintaras
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 20, 16:04)
Dovis ar buvai Kelmeje zvalgyboje? jei taip ka gero?
Merginos gal kuri dar matet jau suretinta Apelsino spalvos šarvuoti 61307 ????
Merginos gal kuri dar matet jau suretinta Apelsino spalvos šarvuoti 61307 ????
Nuvariau ir duru spyna pabuciavau Iki puses 2ju tedirbo, nu ne kaip visi Bet noras apsizvalgyti neisbleso
Bet lyg yra kas ten prasizondaves jau, kazkada pili atrado. Tai kazin ar ta maza skyle, taip daznai uzpirkimus daro. Nors gal
Ta apelsina esu macius Siauliuose. Bet kiek seniau.
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 17:51)
Ismano, ismano, net antra kart viriau...apsitroliausim galvojau...ui negaliu,kaip apsivalgem...dar i sloikiuka insipyle, namo issiveze...
Kokia apzora Dzaska
Primink troliu sriubos recepta. Isvirsiu saviskiui, gal i trolius palankiau ziures
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 17:52)
As manau..., dzaska sake, kad jai labai mazas.... O man pats tas...
Ir beto, cia Tadukui aciu reik sakyt...
Ir beto, cia Tadukui aciu reik sakyt...
nu negrazu negrazu kad Tadukui visi laurai atiduodami
deja Tadukas ne skambines Dzaskai nebutu jei ne Ewidenta
Ewidenta vare savo karoliuku pasimt o tuo paciu paziuret kas gero dar ant svieto yra, apciupinejo ginatru rinkinius ir uzmate sita graziuoliuka varte varte ilgai rankytese, bet kadangi iesko daaaug sviesesnio tai puole dzaskai skambint, nes atsimine kad toji irgi pamisus. O sita matai mandra ir i merginu skambucius neatsiliepia tada dar patrepsejo aplink paparase atidet i sona ir tada Tadas pasisiule paskambint pats. Tai dzaska kaip mat atsiliepe ir kaip spirgas atleke bachuriuko balsa isgirdus
va tokia vat istorija to gintariuko buvo
Nu anyway svarbu kad savo vieta puikiai mazylis rado kad ir gaidziui po uodega
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 20, 16:04)
Dovis ar buvai Kelmeje zvalgyboje? jei taip ka gero?
Merginos gal kuri dar matet jau suretinta Apelsino spalvos šarvuoti 61307 ???? prisireike nei is sio nei is to
Merginos gal kuri dar matet jau suretinta Apelsino spalvos šarvuoti 61307 ???? prisireike nei is sio nei is to
yra Vilniuj,labai jau oranzinis,ne toks kaip foto.Buvau paveizet kas like is retintu.tai va-nykstuku-nors grebliu grebk,astuonis berods suskaiciavau.Kitu-dar galima susigaudyt kazka.veliau parasysiu,gal kazka kas domina.
QUOTE(danske @ 2010 06 20, 18:48)
erilukaha, labai graziai atrodo vistuke su gaidziuku. Ir spalvos mielos tokios.
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 06 20, 19:02)
Erilukaha, labai gražus gintaras
Aciu,aciu
Papildyta:
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 20, 19:44)
nu negrazu negrazu kad Tadukui visi laurai atiduodami
Tu matai, kaip... Joo..tadu ir tau didelis aciu
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 06 20, 19:30)
Kokia apzora Dzaska
Primink troliu sriubos recepta. Isvirsiu saviskiui, gal i trolius palankiau ziures
Oi patikek, as ne kitokia...
"Troliska sriuba"- uzverdi vandenuka, pili frikadeles( miltai imusi kieusini ir trini tarp pirstu, gaunasi tokie trupinukai...oi as cia aiskiai... ) tadu pili braskiu uogiens( pageidautina kad braskes tokios cielos butu, bet ne butinai)...tadu visnias is visniu kompoto, ir dar stikline kita pacio kompoto....nu reik ziuretpagal salduma, nes gal pas tau bus labai saldi uogiene, ar kompotas, tai su saiku, pagal skoni...uzverdi ir viskas Vienu zodziu, tokios privalgius tikrai troliu patapsi...
Gerai einu duonele maisyt
QUOTE(luika @ 2010 06 16, 08:18)
Labas rytas visoms,
ar matet naujienas? vel prie apyrankes ir uzsegimo duoda 2 karolius....liuks...
ar matet naujienas? vel prie apyrankes ir uzsegimo duoda 2 karolius....liuks...
Sveikos, merginos, o iki kada cia galioja tas pasiulymas? Nes noru jungtis prie jusu burelio
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 20, 09:53)
dziugu kad patiko ir dziugu kad tai paskatino isigyt akmenukus nes jie patys is saves fantastiski
jo biski komplikuotai, nes pareikalavo dideliu valios pastanagu, ilgu diskusiju, uzsispyrimo, savianalizes . Pirmiausiai jis buvo skirtas ne mums, nes pas mus jau gyveno siamuke Izide, mano vyras taip uzsispyre sito katino, kad nesileido i jokius kompromisus, o as bandziau sau irodyt kad galiu gyvent ir be Ziurkiaus (nors korniai sena mano svajone, bet du katukus laikyti neleido vietos trukumas), Finale jis atkeliavo pas mus tai nepakartojamas šunakatis ir tiesiog buvo skirtas mums - likimas, ne kitaip sorry uz
jo biski komplikuotai, nes pareikalavo dideliu valios pastanagu, ilgu diskusiju, uzsispyrimo, savianalizes . Pirmiausiai jis buvo skirtas ne mums, nes pas mus jau gyveno siamuke Izide, mano vyras taip uzsispyre sito katino, kad nesileido i jokius kompromisus, o as bandziau sau irodyt kad galiu gyvent ir be Ziurkiaus (nors korniai sena mano svajone, bet du katukus laikyti neleido vietos trukumas), Finale jis atkeliavo pas mus tai nepakartojamas šunakatis ir tiesiog buvo skirtas mums - likimas, ne kitaip sorry uz
Ir katinas ir apyranke jusu nuostabi !!!! Pas mane toks pat katinelis yra Gyvena ir suo ir katinas kartu
Laba vakara
Gryzau is toli buvau sveciuose pas erilukaha juk kai keliauju tai ir visa trolyna imu , gerai kad drauges vaikai superinei leido mamom pasidziaugt karoliukais ir abi padarem mainu , atsinaujinom , persiveriau sviesia apyranke su atnaujintais karoliukais Ir dar pasakysiu man erilukaha apyranke tai top vasara nr 1
Na ir mane cia minit ... taip skani ta troliska sriuba pati troliskiausia , ewidenta ir tau dekui uz gintariuka taip ir tu prisidejai
Papildyta:
ziuriu i savo apyranke.. jau zinau ka pirksiu truksta dvieju baltu perlu ir neprosali butu zvaigzdutes su perliuku baltu antros kad buciau zinojus
Gryzau is toli buvau sveciuose pas erilukaha juk kai keliauju tai ir visa trolyna imu , gerai kad drauges vaikai superinei leido mamom pasidziaugt karoliukais ir abi padarem mainu , atsinaujinom , persiveriau sviesia apyranke su atnaujintais karoliukais Ir dar pasakysiu man erilukaha apyranke tai top vasara nr 1
Na ir mane cia minit ... taip skani ta troliska sriuba pati troliskiausia , ewidenta ir tau dekui uz gintariuka taip ir tu prisidejai
Papildyta:
ziuriu i savo apyranke.. jau zinau ka pirksiu truksta dvieju baltu perlu ir neprosali butu zvaigzdutes su perliuku baltu antros kad buciau zinojus
QUOTE(norma @ 2010 06 20, 21:07)
Ir katinas ir apyranke jusu nuostabi !!!! Pas mane toks pat katinelis yra Gyvena ir suo ir katinas kartu
o ba geras katinu/troliu gerbejos
Norma si akcija tesis greiciausiai visa vasara, nes ir pavasarinis pasiulymas toks buvo, labai puiki paskata pradet rinkti troliukus as taip pat pradejau del to kad dave dovanu iskart du karolius. ir aciu uz pagyras mano apyrankei
QUOTE(dzaska @ 2010 06 20, 21:19)
ewidenta ir tau dekui uz gintariuka taip ir tu prisidejai
o pasirodo sake du tokie gintariukai buvo ir butu vistai kaip tik
Dzaska ar sriuba slojike jau suvalgej?
Pamirsau paminet erilukahos pirkta lobi AGATA LABAI GRAZUS negaliu patiket kad buvo uzsilikes. Idomu kur dar kokiu lobiu yra
Papildyta:
Taip zinai kaip suvalgiau tada pagalvojau galejau ir tave pavaisint teks virt troliska sriuba ir pavaisint .
Papildyta:
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 20, 21:30)
Dzaska ar sriuba slojike jau suvalgej?
Taip zinai kaip suvalgiau tada pagalvojau galejau ir tave pavaisint teks virt troliska sriuba ir pavaisint .
Et, dabar į Megą nebenuvažiuoju, tai prieš mėnesį užsiprašiau, kad gavę facetuotų gintarų praneštų Giedre buvo, dar meilą užsirašė Spėkit, ar pranešė nors kartą
taip mazai kada pranesa.. gintaru turi ir nemazai yra vertu demesio jei rinkciau ligius tai tikrai pirkciau yra pasirinkimas ypac vienas toks dailutis kaip butu per virsu paspaustas storuliukas ir spalva kaulo , bet rinkinukai tai