Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

Oi koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 17:48)
Ale gražų paliko  thumbup.gif
Papildyta:

Įtariu, nelabai ji išmano apie trolinę sriubą  wink.gif

Ismano, ismano, net antra kart viriau...apsitroliausim galvojau...ui negaliu,kaip apsivalgem...dar i sloikiuka insipyle, namo issiveze... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 17:51)
Ismano, ismano, net antra kart viriau...apsitroliausim galvojau...ui negaliu,kaip apsivalgem...dar i sloikiuka insipyle, namo issiveze... rolleyes.gif

Nu tai jei su slojikėliu namo vežė, tai tikrai išmano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 17:50)
Gražus karolius. Tiktų ir manojon apyrankėn  ax.gif

As manau..., dzaska sake, kad jai labai mazas.... rolleyes.gif O man pats tas... thumbup.gif
Ir beto, cia Tadukui aciu reik sakyt... aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 20 birželio 2010 - 16:53
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 17:52)
As manau, dzaska sake, kad jai labai mazas.... rolleyes.gif  O man pats tas... thumbup.gif

Net grįžau pažiūrėt to mažumo... Iš pradžių kažkaip nepastebėjau, kad mažesnis už kitus. Matyt, tas dydis neužkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 20, 17:50)
Oi koks fainas    bigsmile.gif

Joo... ir man super thumbup.gif ir kas svarbiausia labai tinka...tik va visciuku jau ner kur patalpina... doh.gif jau tokia pilna patapo, kad trys visciukai ne per kur... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 17:55)
Joo... ir man super  thumbup.gif ir kas svarbiausia labai tinka...tik va visciuku jau ner kur patalpina... doh.gif jau tokia pilna patapo, kad trys visciukai ne per kur... mastau.gif

Žinok, pas mane laisvai tilptų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 17:55)
Net grįžau pažiūrėt to mažumo... Iš pradžių kažkaip nepastebėjau, kad mažesnis už kitus. Matyt, tas dydis neužkliuvo.

Bendram vaizde nekliuna... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 17:56)
Žinok, pas mane laisvai tilptų  rolleyes.gif

Kas bigsmile.gif visciukai, ar gintaras... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 20, 18:00)
Kas  bigsmile.gif  visciukai, ar gintaras... mastau.gif

Abu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 18:00)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zinok tas gintaras taip gerai insitaise gaidziuko uodegoj, kad net tas negali pasisukt... lotuliukas.gif Va taip ir gyvenime reik vyrus laikyt...

Dar vistytei tokio reik, ... lotuliukas.gif kad i svetimus nesisukiotu...ir uodegos atkisus nevaiksciotu lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 20 birželio 2010 - 17:06
Tikrai gražiai čia jis įsimontavo thumbup.gif
Atsakyti
erilukaha, labai graziai atrodo vistuke su gaidziuku. Ir spalvos mielos tokios.
Atsakyti