Pajamas pažymėjau tik savas, nes tik už savus ir perku. Ai, dar kartais anyta grynais duoda kaip dovaną su ir be progos "Chalturkių" nepriskaičiavau, nes jos - nenuolatinės pajamos (nors visos "chalturkės" vienareikšmiškai paverčiamos troliais)
Song,laukiu is taves zinutes i az
Man teko paskutine chaltura pravalgyt... O kitos tik rudeniop nusimato... O turkio apyrankes siandien reikia... P.S. Neturiu nei vienos drauges kuri uzdirbtu 10000 Kuri cia is jusu? Noreciau pamatyt, bent paciupinet tokia
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 16, 18:29)
10000 Kuri cia is jusu? Noreciau pamatyt, bent paciupinet tokia
nelabai tikiu kad tokiu yra,na nezinau kodel -gal bajeruoja mergos arba seimynines pajamas parase.Nors kas ten zino,gal kazkuri yra kokia nors super druper-MERGAI,linkiu visoms tiek uzdirbti.
QUOTE(Tacita @ 2010 06 16, 18:33)
MERGAI,linkiu visoms tiek uzdirbti.
Kad iš Tavo lūpų į Dievo ausį
Isivaiduoju, kiek reikia art uz tokius pinigus ir kokia atsakomybe gula ant peciu. Uz nieka tokiu pinigu tikrai niekas nemoka. Gerai, kad yra laiko troliu foruma aplankyt
...arba savo verslą turinčios
Kaip man reikia 8 veidukų, ale spec. į Vilnių lėkti dėl jų neturiu laiko
Kaip man reikia 8 veidukų, ale spec. į Vilnių lėkti dėl jų neturiu laiko
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 16, 18:29)
Neturiu nei vienos drauges kuri uzdirbtu 10000 Kuri cia is jusu? Noreciau pamatyt, bent paciupinet tokia
Zaprosto pačiupinėt, kai net keturios - tereikia ranką ištiest O į temos pabaigą tokia bus beveik kas antra
Ir dar-paziurekit i balsavusiuju lentele-Troliams atlyginimas-ne rodiklis ,gali juos myleti ir tureti tiek mazesnes,tiek dideles pajamas turincios
Papildyta:
eik eik
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 16, 18:38)
Zaprosto pačiupinėt, kai net keturios - tereikia ranką ištiest O į temos pabaigą tokia bus beveik kas antra
eik eik
QUOTE(Tacita @ 2010 06 16, 18:26)
Song,laukiu is taves zinutes i az
Aha, tuoj, ką tik grįžau.
QUOTE(Dasha @ 2010 06 16, 15:52)
Klausykit vilnietės, kaip ten su Auksinės širdelės lipdukais? Už kiek kankolą duoda? Ir ar už vieną pirkini lipdukas, ar piklausomai nuo sumos? 7dienį į vln trauksiu, apžiūrėsiu kur pasirinkimas geresnis
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 16, 15:58)
Na, seniai jau nebuvau. Reikia tikėtis, kad akcijos dar neatšaukė. Bet, kai buvau, dovanojo 79 lt. vertės karoliuką, jei surenki 5 lipdukus. Lipduką duoda, jei perki už 79 lt. jei už 79 lt.- 1 lipdukas, jei už 158 lt. - 2 lipdukai ir t.t. Va ir pati turiu du pildukus, bet su trolių dieta, matyt, taip jie ir liks nepanaudoti
Tik dar neužmirškit, kad rinktis duoda ten ne iš bet kokių karoliukų po 79, bet tik iš po prekystalio ištraukto maišiuko su keliolika unikų, ne ir dar keletu kataloginių karoliukų - šiuo metu yra keli karoliukai iš dykumos komplekto ir visi ar beveik visi iš žydrai žalsvo komplekto.