Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 23:09)
nykštukas iš visų pusių  4u.gif

aciu 4u.gif , nu bet cia tai geras lotuliukas.gif ka ta pele ten uzsikorus veikia? hihihi.gif nepasakyciau niekad, kad ten ji tupi schmoll.gif

Kikirike naslaites tiesiog nuostabios wub.gif sveikinu 4u.gif pagaliau isigijus geru forumieciu deka ir gera valia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kikirike nuostabus verinys wub.gif viskas man kazkaip tokiu ramiu misku dvelkia samaneles saules atokaitoje... net nezinau kodel ax.gif

Fontenay man mano visata labai miela, gal todel kad gavauziauriai netiketai dovanu su labai graziu palinkejimu, na ir seip ji neinoringa...
kol kas turiu ja dar toj apyrankes foto kuri jau cia buvo tai kad netersti idesiu tik nuoroda pasiziuresi, na tamsumo ji nera labai jau murzina, o man kaip labiau patinka uzjuodinti tai thumbup.gif gal gali bandyt pasilyginti su salia esanciais karoliukais kad susidaryt tikslesni vaizda
http://photodv.blogs...su-katinas.html (spausk ant foto pasididins)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 19 birželio 2010 - 22:48
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 23:47)
Fontenay man mano visata labai miela, gal todel kad gavau ziauriai netiketai dovanu su labai graziu palinkejimu, na ir seip ji neinoringa...
kol kas turiu ja dar toj apyrankes foto kuri jau cia buvo tai kad netersti idesiu tik nuoroda pasiziuresi, na tamsumo ji nera labai jau murzina, o man kaip labiau patinka uzjuodinti tai  thumbup.gif  ...

aciu Ewidenta, super atrodo thumbup.gif , va dabar ir prisiminiau kur buvau macius, na pas mane atmintis tai vizualine doh.gif lotuliukas.gif tik neprisiminiau kieno apyrankej, bet tas vaizdas mane taip apzavejo, kad poto as visus akmenus surinkau doh.gif tu kalta Ewidenta delto mirksiukas.gif nes padejai galutinai apsisprest smile.gif aciukas aciuks.gif
Atsakyti
http://photodv.blogs...su-katinas.html (spausk ant foto pasididins)

O koks katė gražuolis bigsmile.gif O kodėl taip parašyta ant katės, kad kaip buvo, taip buvo - anas kaip nors komplikuotai pas jus pateko? unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
o gal galit parodyti kaip atodo tas paukstzuvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 19, 23:00)
Labas vakaras,
o gal galit parodyti kaip atodo tas paukstzuvis  g.gif

Labas rytas, va gi user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 23:58)
aciu Ewidenta, super atrodo  thumbup.gif , va dabar ir prisiminiau kur buvau macius, na pas mane atmintis tai vizualine  doh.gif  lotuliukas.gif tik neprisiminiau kieno apyrankej, bet tas vaizdas mane taip apzavejo, kad poto as visus akmenus surinkau  doh.gif  tu kalta Ewidenta delto  mirksiukas.gif nes padejai galutinai apsisprest  smile.gif aciukas  aciuks.gif

dziugu kad patiko ir dziugu kad tai paskatino isigyt akmenukus 4u.gif nes jie patys is saves fantastiski thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 19, 23:58)
O koks katė gražuolis bigsmile.gif  O kodėl taip parašyta ant katės, kad kaip buvo, taip buvo - anas kaip nors komplikuotai pas jus pateko? unsure.gif

jo biski komplikuotai, nes pareikalavo dideliu valios pastanagu, ilgu diskusiju, uzsispyrimo, savianalizes doh.gif . Pirmiausiai jis buvo skirtas ne mums, nes pas mus jau gyveno siamuke Izide, mano vyras taip uzsispyre sito katino, kad nesileido i jokius kompromisus, o as bandziau sau irodyt kad galiu gyvent ir be Ziurkiaus (nors korniai sena mano svajone, bet du katukus laikyti neleido vietos trukumas), doh.gif Finale jis atkeliavo pas mus wub.gif tai nepakartojamas šunakatis ir tiesiog buvo skirtas mums - likimas, ne kitaip bigsmile.gif thumbup.gif sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 23:45)
aciu  4u.gif , nu bet cia tai geras  lotuliukas.gif ka ta pele ten uzsikorus veikia?  hihihi.gif nepasakyciau niekad, kad ten ji tupi  schmoll.gif

Kikirike naslaites tiesiog nuostabios  wub.gif sveikinu 4u.gif  pagaliau isigijus geru forumieciu deka ir gera valia  mirksiukas.gif

ačiū ax.gif

Kikirike nuostabus verinys  wub.gif  viskas man kazkaip tokiu ramiu misku dvelkia samaneles saules atokaitoje... net nezinau kodel ax.gif

ačiū,tikrai ramuma tokia ax.gif
Atsakyti
Kikirike, viliojančiai atrodo fantazija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 20, 10:19)
Kikirike, viliojančiai atrodo fantazija  thumbup.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
Merginos, pirmadienį galvojau daryt užsakymą iš diamonds4ever. Jei kas nori prisijungt - laukiu AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi Tacita jau daro. smile.gif
Atsakyti