nesuprantu kodel jus bijot drasiau per sidabriuko skylute kist grandinele-juk sidabriukai ne paddelkos,nebrokuoti,nejau bijot kad galiukas apyrankes susigadins?As ir pirmos ir antros apyrankes turejau spustelt veriant tam tikra sidabriuka ir nieko cia baisaus.Karoliukai tai visad tinka.
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 19, 17:56)
jei gerai suprantu tai: Shipping to North America and Caribbean only. Nebent turi per ką siųstis
o as supratau kad per juos galima is totallytrollbeads siustis, nes jie raso shipping international
na seip sidabras nera pats kieciausias is metalu, kuo daugiau lankstai tuo daugiau atsiskiria mazuju dalelyciu tarpusavyje ir laikui begant kaip ir luzta toje vietoje kur lankstai, todel kiek imanoma as asmeniskainoreciau apsieti be prievartinu lankstymu kuriu galima ir isvengti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 20:28)
na seip sidabras nera pats kieciausias is metalu, kuo daugiau lankstai tuo daugiau atsiskiria mazuju dalelyciu tarpusavyje ir laikui begant kaip ir luzta toje vietoje kur lankstai, todel kiek imanoma as asmeniskainoreciau apsieti be prievartinu lankstymu kuriu galima ir isvengti
tu jo ir nelankstai -vieninteli karta veriant spusteli-ir viskas-toliau lys visi sidabriukai.Dabar turejai is ko rinktis,kita karta rasi ta vieninteli-issvajota karoli-ir jei netilps,ka,nespustelsi apyrankes galiuko ?Gi sakau-cia tik viena kart gali tekt paspausti,kitoms gal ir netenka,gi identisku ziegdeliu ant grandineles galo nera-vieni net mikroniskai placiau,kiti siauriau isleisti i prekyba.Nu bet cia mano nuomone.Nelaikau nei karolio nei grandineles brokuota,jei ji orginali ir kaskas netelpa
as juk niekur neminejau kad suspaudimas yra visiskas blogis ir šiukštu neglimas dalykas as turejau mintyje kad jei yra pasirinkimas (kas mano atveju ir buvo) as geriau pasirinksiu is to kur man nereiks savo grandinelei naudoti fizines jegos ir tiek, nes paprasciausiai jos galima buvo isvengti
erilukah - ech,tavo agatas neralus
jau kaip suprantu atsakė apie dydį,buvau įdėjus fantaziją su nykštuku,čia mano naujausias kankolas - nu man žiauriai jis gražus
Papildyta:
Taigi nepasigyriau - turiu nuostiausias našlaites
tik foto dar neturiu,ryt gal nupiškinsiu kai dičkis miegos jei nebusim kur išvažiave
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 16:32)
jau kaip suprantu atsakė apie dydį,buvau įdėjus fantaziją su nykštuku,čia mano naujausias kankolas - nu man žiauriai jis gražus
Papildyta:
tik foto dar neturiu,ryt gal nupiškinsiu kai dičkis miegos jei nebusim kur išvažiave
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 20:47)
as juk niekur neminejau kad suspaudimas yra visiskas blogis ir šiukštu neglimas dalykas
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 21:21)
kokias ZALIAS???? .Pavydziu.Labai.labai labai .ir ner ko slept.Zinau kad negerai,ale pavydziu visoms,kas turit zalias naslaites-ta prasme zaliam fone
Tfū, vėl interneto problemos arba kompas myra. Jau kelintą kartą prisirenku citatų ir negaliu atsakyt - nulūžta. Da nū jievo bolota...
Kokį gražuolį Erilukaha nurovė - ir kaip fainai, kad anas jos laukė
Kaip seniai aš ką nors pirkau Plem, pirmokas namie, atostogos pareina, visų gimtadieniai - nėr babkių.
Bet ot paimsiu ir susikaupsiu
Kokį gražuolį Erilukaha nurovė - ir kaip fainai, kad anas jos laukė
Kaip seniai aš ką nors pirkau Plem, pirmokas namie, atostogos pareina, visų gimtadieniai - nėr babkių.
Bet ot paimsiu ir susikaupsiu
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 21:46)
kokias ZALIAS???? .Pavydziu.Labai.labai labai .ir ner ko slept.Zinau kad negerai,ale pavydziu visoms,kas turit zalias naslaites-ta prasme zaliam fone
aga ,žaliam mažylė ant rankų tai negaliu nufotkint,biški vėliau įmesiu foto
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 18:32)
jei nepavelavau su savo atsakymais...
o cia kazkuriai reikejo visatos apyrankeje tai turiu tik tokia foto apsisukus visata tarp povinio perlo ir melsvu demiu dramblio kaule
o cia kazkuriai reikejo visatos apyrankeje tai turiu tik tokia foto apsisukus visata tarp povinio perlo ir melsvu demiu dramblio kaule
nepavelavai ewidenta , o sakyk ar miela ta visata???? ir ar labai uzjuodinta?
o gal galit kuri parodyt kaip to nykstuko kita puse atrodo, kur ten ta pelyte isitaisius, nes nemacius esu, tik is jusu girdziu, neturiu dar sio kankolo, bet mielas tas senis saltis atrodo
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 22:39)
aga ,žaliam mažylė ant rankų tai negaliu nufotkint,biški vėliau įmesiu foto
mazyle.... ..kaip gera,nu fainai,kad dukryte.Kaip augat?
o kur naslaites nuciupai ir uz kiek,jei ne paslaptis
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 22:40)
o gal galit kuri parodyt kaip to nykstuko kita puse atrodo, kur ten ta pelyte isitaisius, nes nemacius esu, tik is jusu girdziu, neturiu dar sio kankolo, bet mielas tas senis saltis atrodo
perskaičiau kai jau pafotkinau nu gal dar kartą special for you einu fotkinti vėliau įkelsiu nykštuką
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 22:52)
mazyle.... ..kaip gera,nu fainai,kad dukryte.Kaip augat?
gerai augam,valgom nemažai,miegam,kartais pilvuką paskauda,bet dabar jau duodu nuo putimo tai geriau - gera mergaitė
našlaites kai kas padėjo gauti tai labai ačiū jai tiksliai iš kurio puslapio net ir nepasakysiu,nes ne aš konkrečiai užsakinėjau o mokėjau 90Lt
va tas mano grožis
Papildyta:
nykštukas iš visų pusių