Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nesuprantu kodel jus bijot drasiau per sidabriuko skylute kist grandinele-juk sidabriukai ne paddelkos,nebrokuoti,nejau bijot kad galiukas apyrankes susigadins?As ir pirmos ir antros apyrankes turejau spustelt veriant tam tikra sidabriuka ir nieko cia baisaus.Karoliukai tai visad tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 19 birželio 2010 - 19:24
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 19, 17:56)
jei gerai suprantu tai: Shipping to North America and Caribbean  only. Nebent turi per ką siųstis  mirksiukas.gif

o as supratau kad per juos galima is totallytrollbeads siustis, nes jie raso shipping international g.gif
Atsakyti
na seip sidabras nera pats kieciausias is metalu, kuo daugiau lankstai tuo daugiau atsiskiria mazuju dalelyciu tarpusavyje ir laikui begant kaip ir luzta toje vietoje kur lankstai, todel kiek imanoma as asmeniskainoreciau apsieti be prievartinu lankstymu kuriu galima ir isvengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 20:28)
na seip sidabras nera pats kieciausias is metalu, kuo daugiau lankstai tuo daugiau atsiskiria mazuju dalelyciu tarpusavyje ir laikui begant kaip ir luzta toje vietoje kur lankstai, todel kiek  imanoma as asmeniskainoreciau apsieti be prievartinu lankstymu kuriu galima ir isvengti  ax.gif

tu jo ir nelankstai ax.gif -vieninteli karta veriant spusteli-ir viskas-toliau lys visi sidabriukai.Dabar turejai is ko rinktis,kita karta rasi ta vieninteli-issvajota karoli-ir jei netilps,ka,nespustelsi apyrankes galiuko g.gif ?Gi sakau-cia tik viena kart gali tekt paspausti,kitoms gal ir netenka,gi identisku ziegdeliu ant grandineles galo nera-vieni net mikroniskai placiau,kiti siauriau isleisti i prekyba.Nu bet cia mano nuomone.Nelaikau nei karolio nei grandineles brokuota,jei ji orginali ir kaskas netelpa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 19 birželio 2010 - 19:36
biggrin.gif as juk niekur neminejau kad suspaudimas yra visiskas blogis ir šiukštu neglimas dalykas ax.gif as turejau mintyje kad jei yra pasirinkimas (kas mano atveju ir buvo) as geriau pasirinksiu is to kur man nereiks savo grandinelei naudoti fizines jegos ir tiek, nes paprasciausiai jos galima buvo isvengti 4u.gif
Atsakyti
erilukah - ech,tavo agatas neralus thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(danske @ 2010 06 19, 16:32)

O sitas prie didesniu ar mazuciukas?

jau kaip suprantu atsakė apie dydį,buvau įdėjus fantaziją su nykštuku,čia mano naujausias kankolas - nu man žiauriai jis gražus blush2.gif
Papildyta:
Taigi nepasigyriau - turiu nuostiausias našlaites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
tik foto dar neturiu,ryt gal nupiškinsiu kai dičkis miegos jei nebusim kur išvažiave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 20:47)
biggrin.gif  as juk niekur neminejau kad suspaudimas yra visiskas blogis ir šiukštu neglimas dalykas  ax.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 21:21)

Taigi nepasigyriau - turiu nuostiausias našlaites  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
tik foto dar neturiu,ryt gal nupiškinsiu kai dičkis miegos jei nebusim kur išvažiave  ax.gif

kokias ZALIAS???? box.gif .Pavydziu.Labai.labai labai .ir ner ko slept.Zinau kad negerai,ale pavydziu visoms,kas turit zalias naslaites-ta prasme zaliam fone doh.gif
Atsakyti
Tfū, vėl interneto problemos arba kompas myra. Jau kelintą kartą prisirenku citatų ir negaliu atsakyt - nulūžta. Da nū jievo bolota... biggrin.gif

Kokį gražuolį Erilukaha nurovė - ir kaip fainai, kad anas jos laukė biggrin.gif

Kaip seniai aš ką nors pirkau unsure.gif Plem, pirmokas namie, atostogos pareina, visų gimtadieniai - nėr babkių.
Bet ot paimsiu ir susikaupsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 21:46)

kokias ZALIAS???? box.gif .Pavydziu.Labai.labai labai .ir ner ko slept.Zinau kad negerai,ale pavydziu visoms,kas turit zalias naslaites-ta prasme zaliam fone doh.gif

aga ,žaliam blush2.gif mažylė ant rankų tai negaliu nufotkint,biški vėliau įmesiu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 18:32)
jei nepavelavau su savo atsakymais... ax.gif
o cia kazkuriai reikejo visatos apyrankeje  tai turiu tik tokia foto ax.gif apsisukus visata tarp povinio perlo ir melsvu demiu dramblio kaule

nepavelavai ewidenta drinks_cheers.gif , o sakyk ar miela ta visata???? ir ar labai uzjuodinta? mirksiukas.gif

o gal galit kuri parodyt kaip to nykstuko kita puse atrodo, kur ten ta pelyte isitaisius, nes nemacius esu, tik is jusu girdziu, neturiu dar sio kankolo, bet mielas tas senis saltis atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 22:39)
aga ,žaliam blush2.gif mažylė ant rankų tai negaliu nufotkint,biški vėliau įmesiu foto blush2.gif

mazyle.... 2.gif ..kaip gera,nu fainai,kad dukryte.Kaip augat?
o kur naslaites nuciupai ir uz kiek,jei ne paslaptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 22:40)

o gal galit kuri parodyt kaip to nykstuko kita puse atrodo, kur ten ta pelyte isitaisius, nes nemacius esu, tik is jusu girdziu, neturiu dar sio kankolo, bet mielas tas senis saltis atrodo  wub.gif

perskaičiau kai jau pafotkinau doh.gif nu gal dar kartą special for you einu fotkinti ax.gif vėliau įkelsiu nykštuką ax.gif
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 22:52)
mazyle.... 2.gif ..kaip gera,nu fainai,kad dukryte.Kaip augat?
o kur naslaites nuciupai ir uz kiek,jei ne paslaptis unsure.gif

gerai augam,valgom nemažai,miegam,kartais pilvuką paskauda,bet dabar jau duodu nuo putimo tai geriau - gera mergaitė wub.gif
našlaites kai kas padėjo gauti tai labai ačiū jai 4u.gif tiksliai iš kurio puslapio net ir nepasakysiu,nes ne aš konkrečiai užsakinėjau blush2.gif o mokėjau 90Lt ax.gif

va tas mano grožis blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
nykštukas iš visų pusių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti