Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 16:32)
O sitas prie didesniu ar mazuciukas?

sakyciau diiidelliis 4u.gif -nu tikrai nemazas,storas,fainas,pelyte tokia ant nugaros jam
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 16:32)

manau prie didesniu smile.gif 4u.gif paziurek lyg pas Kikirike ant fantazijos jei neklystu tupi , keliais puslapiais anksciau rodes smile.gif is vienos puse coliuke, is kitos lyg sis senukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 19 birželio 2010 - 15:40
Aciu, radau. Normalus toks.
Atsakyti
jei nepavelavau su savo atsakymais... ax.gif

user posted image
cia nykstukas tarp kitu

o cia kazkuriai reikejo visatos apyrankeje tai turiu tik tokia foto ax.gif apsisukus visata tarp povinio perlo ir melsvu demiu dramblio kaule

user posted image
Atsakyti
nebandet is cia uzsisakinet? https://secure.cherr...ekeepsakes.com/ atrodo lyg ir pigiau, ar ne? g.gif
Atsakyti
ewidenta, aciu. Nepavelavai. Mano snukuciai vis tokie mazuciai, galvoju nors sitas bus tikras snukis mirksiukas.gif

Nu grazu man tos mordos labai.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 15:32)
user posted image

Jis vienas iš privalomų turėt. Nerealus kankolas, ale iš foto manęs visai netraukė, o dabar visada užsiveriu ant apyrankės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2010 06 19, 19:18)
nebandet is cia uzsisakinet? https://secure.cherr...ekeepsakes.com/ atrodo lyg ir pigiau, ar ne? g.gif

jei gerai suprantu tai: Shipping to North America and Caribbean only. Nebent turi per ką siųstis mirksiukas.gif
Atsakyti
prasom i sveikatele 4u.gif troliu snukuciai man irgi patys mieliausi, turbut ju daugiausiai ir yra pas mane thumbup.gif
Tas nykstukelis (dar vakar pora maciau pardavime) turi tokio šarmo geriausios man pas ji ausytes ir sypsena rolleyes.gif (bet jei pirksi gyvai noriu patarti pries perkant is karto vert ant apyrankes, nes is mano 4 matuotu tik vieno skyle tiko, kiti kazkaip netilpo, aisku butu galima siek tiek paspausti ta mazaji apyrankes zieduka, bet kazkaip asmeniskai as nenoreciau pradet lankstyt ax.gif)
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 19:50)
Nu grazu man tos mordos labai.

Ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 19, 18:59)
prasom i sveikatele  4u.gif  troliu snukuciai man irgi patys mieliausi, turbut ju daugiausiai ir yra pas mane  thumbup.gif
Tas nykstukelis (dar vakar pora maciau pardavime) turi tokio šarmo geriausios man pas ji ausytes ir sypsena  rolleyes.gif  (bet jei pirksi gyvai noriu patarti pries perkant is karto vert ant apyrankes, nes is mano 4 matuotu tik vieno skyle tiko, kiti kazkaip netilpo, aisku butu galima siek tiek paspausti ta mazaji apyrankes zieduka, bet kazkaip asmeniskai as nenoreciau pradet lankstyt  ax.gif)

Aš tai jį pakankamai išminkau kol stoperį užmaunu, ypač jei apyrankė pilna.. Tenka gerai pasistengt.
Atsakyti
Man gyvai nepavyks. Teks tenkintis is paziuros didesne skyle.

Dar ta didelem pedom ir veidukus reikia isigyti. Nors ir taip sidabriuku daug. Bet priversiu daug sidabriuku ir du raudonus kokius. Arba geltonus, arba melynus. Oho kiek skirtingu apyrankiu bus doh.gif
Atsakyti