Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 10:17)
Va va, man iš retirintų reikėjo tik kaktuso ir tulipako nasrų... Kad prireiks 8 veidukų, actekų, nykštuko, žvaigždutės, 5 veidukų, pentagramos - net nesapnavau  doh.gif Dar visai mielai norėčiau didelio paukščiažuvio, bet čia jau be šansų... Praverstų ir žvirblis, bitė... O buvo jų kažkada, ir niekam nereikėjo.

Didelis paukštažuvis? Tai jis tokio dydžio kaip tie tupilakai ar ne? Nes mažiukas tai už 79 labai mažas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 19 birželio 2010 - 10:25
QUOTE(Dasha @ 2010 06 19, 11:23)
Didelis paukštažuvis? Tai jis tokio dydžio kaip tie tupilakai ar ne? Nes mažiukas tai už 79 labai mažas...

ir dideli paukstazuvi,ir tupilaka ir bite ir zvirblioka ttikrai dar galima sugrybauti pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 19 birželio 2010 - 10:31
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 10:30)
ir dideli paukstazuvi,ir tupilaka ir bite ir zvirblioka ttikrai dar galima sugrybauti pas mus mirksiukas.gif

Tai vava aš šiandien jų tieeek mačiau.. Žvirblioko beje nebebuvo jau. Bitės irgi. Bet tupilakų ir nasrų ir ne nasrų ir paukštžuvių kiek širdis geidžia.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 19, 11:23)

Mažiuką aš turiu, bet ir didelis praverstų rolleyes.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 11:30)

Brūkštelėk man į a.ž., kur matei didelį paukštažuvį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 11:43)
Mažiuką aš turiu, bet ir didelis praverstų  rolleyes.gif
Brūkštelėk man į a.ž., kur matei didelį paukštažuvį  bigsmile.gif

rasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 19 birželio 2010 - 10:54
Kazin kokia situacija Kelmeje biggrin.gif Taip knieti nulekti biggrin.gif
Paukstzuvio as irgi noriu biggrin.gif Bet didelio, nes mazutis neretirintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 19, 13:13)
Paukstzuvio as irgi noriu biggrin.gif Bet didelio, nes mazutis neretirintas g.gif

O tu pasiskambink ir zinosi, ar verta lekt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 19, 13:13)

Tai gal pasizvanyt i Kelme gali?Ar jie be rysio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 13:20)
Tai gal pasizvanyt i Kelme gali?Ar jie be rysio  g.gif

Aga jie "berysio" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ka paskambint ir vardint noriu to, to, to, to ir dar to ir to biggrin.gif
O jei ka pamirs ar neuzmatys biggrin.gif O jei pati pamatysiu ka pamirsus biggrin.gif
Ner ka veikti,lietus lyja, susikrausiu mergas i masina ir nudumsiu biggrin.gif Ner toli biggrin.gif
Eriliukaha, as isivaizduoju tavo jausma pamacius agata. Jauciu net nesudvejojai imti ar ne biggrin.gif Man taip buvo, kai mes tada su Jova netycia du atradom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 19 birželio 2010 - 13:02
QUOTE(Dovis @ 2010 06 19, 13:53)
Eriliukaha, as isivaizduoju tavo jausma pamacius agata. Jauciu net nesudvejojai imti ar ne biggrin.gif Man taip buvo, kai mes tada su Jova netycia du atradom smile.gif

Aha...tikrai...as tada kai jus atradot...pagalvojau, kad nerealu... kaip taip galejo but...kodel as nesusiskambinau, as tada emiau visiems skambint doh.gif bet veltui... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 19 birželio 2010 - 13:08
user posted image

O sitas prie didesniu ar mazuciukas?
Atsakyti