Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
erilukaha, nerealūs radiniai thumbup.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau g.gif O kodė aš niekad nieko nerandu? biggrin.gif
Su nekantrumu laukiu, kada išeisiu į darbą. Darbo metu važinėju po miestą su reikalais, tai tikrinsiu taškus ir tikrinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:20)

Nu, kad nerandi, tai niekis irnesakyk.gif Svarbu turimų nepamest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 19, 10:22)
Svarbu turimų nepamest  unsure.gif

Nebekarksėk biggrin.gif
Jau paleidau ir atgedėjau, nieko nebedarysiu 4u.gif
Atsakyti
o Išvis, kas čia per ieškojimai? biggrin.gif Kodėl negalėjote nusipirkti, kai nebuvo deficitas? Kad ir tų agatų - Panoramoje man pakišo kokius penkis, tik imk, ale kad nereikėjo blush2.gif Stengiuosi manyti, kad ir nereikia. Visų tų retirintų irgi kažkada buvo nors vežimu vežk. Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 10:34)
Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?

Todėl, kad moteris yra labai paslaptinga ir sunkiai suprantama padarė biggrin.gif Visada jai reikia to, ką turi kita ir to, ko jau nebeįmanoma gauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:39)
Todėl, kad moteris yra labai paslaptinga ir sunkiai suprantama padarė biggrin.gif Visada jai reikia to, ką turi kita ir to, ko jau nebeįmanoma gauti cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:28)
Nebekarksėk biggrin.gif
Jau paleidau ir atgedėjau, nieko nebedarysiu 4u.gif

Nu ir teisingai drinks_cheers.gif Taip turejo but smile.gif

As zinok irgi...taip nervavaus, kad tuos agatus taip pramiegojau...tuo labiau, kad buvau panoramoj vos keliom dienom pries jiems pasirodant...tai iki siol negalejau sau atleist, kodel nepaprasiau, kad man atidetu, tuo labiau, kad ir dukriukui pagal zodiaka tinka, ji ten nerealiai svaigo, butu buvus dovana nereali.... Paskui skambinau per visus taskus, net negalvodama, o kas man parvestu, is kokiu druskininku doh.gif ir nieko...o cia kaip is giedro dangaus...As va pasikeliau ir galvoju...nu jis manes lauke, dievazi...pasislepes kamputy, toks nematomas, o as is kart pirma pamaciau... Jis manes lauke, net verkt norisi... cool.gif Susigraudinau cray.gif

Papildyta:

Cia kvepia, psichologo konsultacija lotuliukas.gif Tap,tap, moteros jau tokios... Nors man daznai suveikia priesingai, jei tik drauge paperka, ka nors, net gi ta ko as labai, labai norejau...tai man kazko kaip kirviu nukerta -nenoriu, nos nusisauk... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:20)
Su nekantrumu laukiu, kada išeisiu į darbą. Darbo metu važinėju po miestą su reikalais, tai tikrinsiu taškus ir tikrinsiu tongue.gif

thumbup.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 10:34)
. Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?

Todel,kad taip idomiau-ieskoti,ko jau nebera lotuliukas.gif Ir moketi inete brangiau-bet kad tik tureti lotuliukas.gif ,nes jau nebus
Atsakyti

Va va, man iš retirintų reikėjo tik kaktuso ir tulipako nasrų... Kad prireiks 8 veidukų, actekų, nykštuko, žvaigždutės, 5 veidukų, pentagramos - net nesapnavau doh.gif Dar visai mielai norėčiau didelio paukščiažuvio, bet čia jau be šansų... Praverstų ir žvirblis, bitė... O buvo jų kažkada, ir niekam nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 11:17)
Va va, man iš retirintų reikėjo tik kaktuso ir tulipako nasrų... Kad prireiks 8 veidukų, actekų, nykštuko, žvaigždutės, 5 veidukų, pentagramos - net nesapnavau  doh.gif Dar visai mielai norėčiau didelio paukščiažuvio, bet čia jau be šansų... Praverstų ir žvirblis, bitė... O buvo jų kažkada, ir niekam nereikėjo.

Apetitas kyla bevalgant smile.gif
Atsakyti

Vat čia kaip pirštu į akį mirksiukas.gif
Atsakyti