erilukaha, nerealūs radiniai
Dabar pagalvojau O kodė aš niekad nieko nerandu?
Su nekantrumu laukiu, kada išeisiu į darbą. Darbo metu važinėju po miestą su reikalais, tai tikrinsiu taškus ir tikrinsiu
Su nekantrumu laukiu, kada išeisiu į darbą. Darbo metu važinėju po miestą su reikalais, tai tikrinsiu taškus ir tikrinsiu
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:20)
Nu, kad nerandi, tai niekis Svarbu turimų nepamest
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 19, 10:22)
Svarbu turimų nepamest
Nebekarksėk
Jau paleidau ir atgedėjau, nieko nebedarysiu
o Išvis, kas čia per ieškojimai? Kodėl negalėjote nusipirkti, kai nebuvo deficitas? Kad ir tų agatų - Panoramoje man pakišo kokius penkis, tik imk, ale kad nereikėjo Stengiuosi manyti, kad ir nereikia. Visų tų retirintų irgi kažkada buvo nors vežimu vežk. Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 10:34)
Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?
Todėl, kad moteris yra labai paslaptinga ir sunkiai suprantama padarė Visada jai reikia to, ką turi kita ir to, ko jau nebeįmanoma gauti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:39)
Todėl, kad moteris yra labai paslaptinga ir sunkiai suprantama padarė Visada jai reikia to, ką turi kita ir to, ko jau nebeįmanoma gauti
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:28)
Nu ir teisingai Taip turejo but
As zinok irgi...taip nervavaus, kad tuos agatus taip pramiegojau...tuo labiau, kad buvau panoramoj vos keliom dienom pries jiems pasirodant...tai iki siol negalejau sau atleist, kodel nepaprasiau, kad man atidetu, tuo labiau, kad ir dukriukui pagal zodiaka tinka, ji ten nerealiai svaigo, butu buvus dovana nereali.... Paskui skambinau per visus taskus, net negalvodama, o kas man parvestu, is kokiu druskininku ir nieko...o cia kaip is giedro dangaus...As va pasikeliau ir galvoju...nu jis manes lauke, dievazi...pasislepes kamputy, toks nematomas, o as is kart pirma pamaciau... Jis manes lauke, net verkt norisi... Susigraudinau
Papildyta:
Cia kvepia, psichologo konsultacija Tap,tap, moteros jau tokios... Nors man daznai suveikia priesingai, jei tik drauge paperka, ka nors, net gi ta ko as labai, labai norejau...tai man kazko kaip kirviu nukerta -nenoriu, nos nusisauk...
QUOTE(Song @ 2010 06 19, 10:20)
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 10:34)
. Kodėl prireikia tik tada, kai jau beveik nėra?
Todel,kad taip idomiau-ieskoti,ko jau nebera Ir moketi inete brangiau-bet kad tik tureti ,nes jau nebus
Va va, man iš retirintų reikėjo tik kaktuso ir tulipako nasrų... Kad prireiks 8 veidukų, actekų, nykštuko, žvaigždutės, 5 veidukų, pentagramos - net nesapnavau Dar visai mielai norėčiau didelio paukščiažuvio, bet čia jau be šansų... Praverstų ir žvirblis, bitė... O buvo jų kažkada, ir niekam nereikėjo.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 19, 11:17)
Va va, man iš retirintų reikėjo tik kaktuso ir tulipako nasrų... Kad prireiks 8 veidukų, actekų, nykštuko, žvaigždutės, 5 veidukų, pentagramos - net nesapnavau Dar visai mielai norėčiau didelio paukščiažuvio, bet čia jau be šansų... Praverstų ir žvirblis, bitė... O buvo jų kažkada, ir niekam nereikėjo.
Apetitas kyla bevalgant
Vat čia kaip pirštu į akį