Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
http://www.trollbead...U...(Mini).aspx

Cia atseit ta mini unica. Tik foto nesuprasi kokio ji dydzio
Atsakyti
Galetum skelbt aukciona tam agatui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 00:23)

Aciu... nu va , bet nelabai gaunasi foto...nu bet kad ne fioletine, tai tikrai matosi...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:33)
Aciu... nu va , bet nelabai gaunasi foto...nu bet kad ne fioletine, tai tikrai matosi...

[

nu nemaciau as sito grozio,suuperr wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 00:17)
,o tai i Vilniu specialiai troliaut vaziavai?Kad as taip-i Kauna-grynai per taskus prasibegt  biggrin.gif .Gal ir as koki grobi nepastebeta rasciau bigsmile.gif

Ne nespecialiai...veziau panele i dekupzo kursus...tai tuo paciu mirksiukas.gif apiprekinau panele, ir va man nuskilo...
Atsakyti
Grazus sitas. Toks rudumo turi. Kai visos ieskojo tu ruzavu, man anei kaip jie negrazu buvo. Paskui ebay maciau, toj pardej dar kur Tvyne pirko , jau tokie idomesni.
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 00:34)
nu nemaciau as sito grozio,suuperr wub.gif

Nu gal ir nera jis labai tobulas, bet man patiko...gal tas viduriukas nera per centra visiskai imustas, bet gi ant apyrankes nesimato... o beto mano rubinas irgi nera visiskai lygus, irgi turi demele..tai kur to kaina, kur sito...man tai jis visai nieko... smile.gif
Atsakyti
Einu pasapnuoti as jo. O kad dar ir kreivokas, tai visai puiku.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 00:38)
Grazus sitas. Toks rudumo turi.  Kai visos ieskojo tu ruzavu, man anei kaip jie negrazu buvo. Paskui ebay maciau, toj pardej dar kur Tvyne pirko , jau tokie idomesni.

Jo turi rudumo...

Dabar turesiu programa nuotraukoms ikelt...tai ikelsiu savo dramblio kaulo...bet ryt foto padarysiu, nes nelabai gaunai grazios nuotraukos...
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:35)
Ne nespecialiai...veziau panele i dekupzo kursus...tai tuo paciu mirksiukas.gif  apiprekinau panele, ir va man nuskilo...

nu ir sekasi gi zmonem ax.gif
o tas sarvuotis sakei geltonas, tai gal apelsino sp.su pilkais sonais kur cia siemet suretintas ane? ar kitas dar koks?
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 00:42)
nu ir sekasi gi zmonem  ax.gif
o tas sarvuotis sakei geltonas, tai gal apelsino sp.su pilkais sonais  kur cia siemet suretintas ane? ar kitas dar koks?

Kad ne , ten unikute...Jo geltona su pilkais, sviesiai fioletavais soniukais...Ji spalviskai labai panasi i banana...

Ir dar...kas nori meksikietisko uzsegimo, tai paskubekit, nes ziuriu tirpsta, tirpsta...jau tuoj neliks...kad paskui vel nereiktu ieskot... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 00:08)
AA JUM MERGOS NESIMIEGA? AR RYT I DARBUS NEREIK? As tai uzmigdziau seimyna, niekaip per jumi iki vonios nenuslenku, o dar kaip vyksta toki zaidimai "Atspek ka papirkau 2,5 karto pigiau"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau tikrai, net spakliaus per tuos trolius ner kada nusiplaut, tuoj uzkniauks maziukas, eisiu miegot su visais spakliais... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 00:17)
,o tai i Vilniu specialiai troliaut vaziavai?Kad as taip-i Kauna-grynai per taskus prasibegt  biggrin.gif .Gal ir as koki grobi nepastebeta rasciau bigsmile.gif

Manau,kad kaunas jau patikrintas...cia dar reik tikrint tokius nuosalesnius taskus... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 00:12)
wow, aš jo labai norėjau,o tu kur radai?

Mindaugo maximoj...auksinej sirdelej... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 00:28)
http://www.trollbead...U...(Mini).aspx

Cia atseit ta mini unica. Tik foto nesuprasi kokio ji dydzio

Gal cia turi omeni tai,kad , anksciau mazesni karoliukai buvo...nes va jei visa apyranke retirine, nelabai gaunasi idet nauja karoliuka, labai jau issisoka naujokas,... dabartinio kepimo...anksciau kepe mazesnius... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 19 birželio 2010 - 00:04
erilukaha, tai bent radinys thumbup.gif

Aš neseniai mačiau geltonai oranžinį šarvuotį-uniką, mažiuką labai, bet man spalviškai netiko. Jeigu kam aktualu, galiu pasufleruoti, nors negarantuoju, ar dar nenupirktas.

mini karoliukai - mano supratimu, tiesiog mažesnio dydžio karoliukai, nebūtinai unikos. Man jie visai gražūs, kai kuriuos netgi specialiai mini esu pirkusi smile.gif
Atsakyti