Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 06 18, 23:58)
Tada jis tau nereikalingas doh.gif  doh.gif . Jei persigalvotum  mirksiukas.gif

Nu bordinis jis toks...gal ir nelabai dera man, bet is godumo prigriebiau... turesiu omeny jei ka, nes va dzaskai prie bordo apyrankes tinka labai, bet jai gal maziukas bus, nes jis nera didelis...ne taip kaip facetuotas... tai pirma jai parodysiu dar...nes pazadejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 19, 00:03)
O tai manai, kad jei kuri perleistų, tai jau ne pabrangiaja? lotuliukas.gif

nu ka as zinau schmoll.gif -cia jau kaip susiderintume.nu bet ka cia svaigt-niekam gi jis nereikalingas dar nepatapo
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 19, 00:03)
O tai manai, kad jei kuri perleistų, tai jau ne pabrangiaja? lotuliukas.gif

Nu as jai jau perleidziu, tai ta kaina kuria pirkau... ax.gif
Nors gal kelis tik ir buvau perleidus,...kazkaip visi kurius paperku, man labai patinka...nebent is godumo prisiperku tokiu paciu, ir paskui nezinau kur det... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 18 birželio 2010 - 23:08
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:04)
Nu bordinis jis toks...gal ir nelabai dera man, bet is godumo prigriebiau... turesiu omeny jei ka, nes va dzaskai prie bordo apyrankes tinka labai, bet jai gal maziukas bus, nes jis nera didelis...ne taip kaip facetuotas... tai pirma jai parodysiu dar...nes pazadejau... mirksiukas.gif

Zinoma, gerai. Man patinka ivairaus dydzio. Netgi dar graziau.

Pas amerikonkas skaiciau, kad kazkokie mini yra. Reikes atidziau pasidometi. Mano supratimu jie turi buti perliuku dydzio. Visai patiktu bent pora tokiu paivairinimui

Cia kaip as tu zaliu naslaiciu ieskojau . Kai visai man ju nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 18 birželio 2010 - 23:09
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:04)

labai grazi spalva, super thumbup.gif , jei pirkciau agata, tai tik toki, as sita vis veizejau kur imetei nuoroda, man uznesa i Tvynes agata , ji is cia papirko mirksiukas.gif

AA JUM MERGOS NESIMIEGA? AR RYT I DARBUS NEREIK? As tai uzmigdziau seimyna, niekaip per jumi iki vonios nenuslenku, o dar kaip vyksta toki zaidimai "Atspek ka papirkau 2,5 karto pigiau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 18 birželio 2010 - 23:12
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:06)
Nu as jai jau perleidziu, tai ta kaina kuria pirkau... ax.gif

as ne apie tavo kankola lotuliukas.gif -apie savo svaigala karalius su Enita diskutuoju
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 19, 00:08)
Zinoma, gerai. Man patinka ivairaus dydzio. Netgi dar graziau.

Pas amerikonkas skaiciau, kad kazkokie mini yra. Reikes atidziau pasidometi. Mano supratimu jie turi buti perliuku dydzio. Visai patiktu bent pora tokiu paivairinimui

Nu nemaciau tokiu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 00:09)
as ne apie tavo kankola lotuliukas.gif -apie savo svaigala karalius su Enita diskutuoju

Nu jo...supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:09)
Nu nemaciau tokiu... g.gif

Kai uzmatysiu , parodysiu. Ten ta ju forumo ikureja kazkur minejo apie juos.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:56)
Isdykelis agatas - valentino dieanos proga...ju buvo atvezta lietuvon gal 20vnt kokiu tik... ir beje, jis ne saltibarzciuspalvos...jis bordavas... wub.gif

wow, aš jo labai norėjau,o tu kur radai? aš mat apart Panoramos nelabai daug kur veizėju ,nes kažkaip man ten labiausiai patinka blush2.gif nu viskas,reiks dabar ir kitur daugiau akis paganyti - tik kad su vaikais labai ilgai nepažiūrėsi doh.gif

sveikinu su tokiu geru pirkiniu thumbup.gif jei ką,tai aš jo irgi labai noriu,jei tau netiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 19, 00:08)
labai grazi spalva, super thumbup.gif , jei pirkciau agata, tai tik toki, as sita vis veizejau kur imetei nuoroda, man uznesa i Tvynes agata , ji is cia papirko mirksiukas.gif

Nu nevisai jis toks, as pafotkinsiu, einu i tulika, ten gera sviesa, gal iseis foto padaryt,.. o jus imeskitprogramike kur foto ikelt, per ta laika, nes mano kompo dar nesutaise, tai sitam cia nieko ner... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 19, 00:12)
wow, aš jo labai norėjau,o tu kur radai? aš mat apart Panoramos nelabai daug kur veizėju ,nes kažkaip man ten labiausiai patinka  blush2.gif nu viskas,reiks dabar ir kitur daugiau akis paganyti - tik kad su vaikais labai ilgai nepažiūrėsi  doh.gif

sveikinu su tokiu geru pirkiniu  thumbup.gif jei ką,tai aš jo irgi labai noriu,jei tau netiktų  blush2.gif

Tai kad as kai ju ieskojau, visus taskus buvau perskambinusi...ir jurbarke ir silutej, nu visur, visur...nesuprantu, kaip jis uzsiliko... schmoll.gif
Atsakyti
,o tai i Vilniu specialiai troliaut vaziavai?Kad as taip-i Kauna-grynai per taskus prasibegt biggrin.gif .Gal ir as koki grobi nepastebeta rasciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 18 birželio 2010 - 23:23
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 19, 00:15)
Nu nevisai jis toks, as pafotkinsiu, einu i tulika, ten gera sviesa, gal iseis foto padaryt,.. o jus imeskitprogramike kur foto ikelt, per ta laika, nes mano kompo dar nesutaise, tai sitam cia nieko ner... rolleyes.gif

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
http://www.radikal.ru/
Atsakyti