Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:51)
Galejai, papirkt, ir prakalt dvigubai, ore butu isejas... bigsmile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif -kas ten?Kaaa??? doh.gif doh.gif doh.gif valentininis?Kokioj pardej radai?Nu geras bigsmile.gif .Matai,as tik i sidabriukus praktiskai veizejau,o kankolus dar reik mokytis studijuoti,katrie cia geruliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 18 birželio 2010 - 22:56
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif -kas ten?

Isdykelis agatas - valentino dieanos proga...ju buvo atvezta lietuvon gal 20vnt kokiu tik... ir beje, jis ne saltibarzciuspalvos...jis bordavas... wub.gif

http://www.beadsensa...-agate-105.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 18 birželio 2010 - 22:59
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif -kas ten?

Taigi valentininis agatas. Buvo Mindaugo Maximoj užsilikęs nuo senų laikų, bet kažkaip niekad net nekilo mintis čia garsiai paskelbt, nes jis toks negražus man pasirodė unsure.gif , kad visai nesinorėjo jo pirkt - ir spalva jo tokia murzina, panašesnė į rudą nei į šaltibarštinę, ir dar jis ne visiškai lygus, o toks tarsi porėtas, na man kažkodėl jis nevertas dėmesio pasirodė, net nepagalvojau, kad kažkam jis gali patikt doh.gif
Atsakyti
Kad ir buciau macius, ko gero, buciau neemus. Nebent rezervavus ir cia paskelbus. Nu man tos przmes dar kazkaip netroliskos, nors tu ka.

O va akmenai jau pradeda rupeti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 18 birželio 2010 - 22:57
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:56)
Isdykelis agatas - valentino dieanos proga...ju buvo atvezta lietuvon gal 20vnt kokiu tik... ir beje, jis ne saltibarzciuspalvos...jis bordavas... wub.gif

taip ir maniau jobtararai doh.gif , tik tylejau ir stebejau ax.gif rodykis greiciau, kol dar nemiegam mirksiukas.gif
ir is kur tu ji istraukei, kurgi tu ji radai? kodel kitos nerado? nugis daug klausimu iskilo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 18 birželio 2010 - 22:59

Tada jis tau nereikalingas doh.gif doh.gif . Jei persigalvotum mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Enita @ 2010 06 18, 23:56)
Taigi valentininis agatas. Buvo Mindaugo Maximoj užsilikęs nuo senų laikų, bet kažkaip niekad net nekilo mintis čia garsiai paskelbt, nes jis toks negražus man pasirodė unsure.gif , kad visai nesinorėjo jo pirkt - ir spalva jo tokia murzina, panašesnė į rudą nei į šaltibarštinę, ir dar jis ne visiškai lygus, o toks tarsi porėtas, na man kažkodėl jis nevertas dėmesio pasirodė, net nepagalvojau, kad kažkam jis gali patikt doh.gif

Maciau maciau as ji bigsmile.gif bigsmile.gif -tikrai keistos spalvos ax.gif -nu tai labai dziaugiuosi uz tave,Erilukaha,kad tokia laiminga o ir as laiminga,kad ne karalius prazioplinau lotuliukas.gif

Matot,mergos,tirai as dar zaliuoju kankoluose,jei nesuprantu,kokie is ju tokie vertingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 18 birželio 2010 - 23:01
QUOTE(Enita @ 2010 06 18, 23:56)

O man kaip tik akmenukai patinka murzini ir nelygus
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:58)
Maciau maciauas ji bigsmile.gif  bigsmile.gif -tikrai keistos spalvos ax.gif -nu tai labai diaugiuosi uz tave,kad tokia laiminga o ir as laiminga,kad ne karalius prazioplinau lotuliukas.gif

Pražioplinai pražioplinai ir karalius ten tongue.gif Tik prieš kokius porą mėnesių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 19, 00:00)
Pražioplinai pražioplinai ir karalius ten tongue.gif Tik prieš kokius porą mėnesių ax.gif

uztai dabar pabrangiaja turesiu pirkt ax.gif -nebent kazkuriai jusu jie nepatinka ir perleisit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 19, 00:02)
uztai dabar pabrangiaja turesiu pirkt ax.gif -nebent kazkuriai jusu jie nepatinka ir perleisit rolleyes.gif

O tai manai, kad jei kuri perleistų, tai jau ne pabrangiaja? lotuliukas.gif
Atsakyti

http://www.beadsensa...-agate-105.html

ax.gif drinks_cheers.gif -sveikinu
Atsakyti