Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
is retintu?Sidabriukas ar nea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 18 birželio 2010 - 22:21
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 22:20)
Pirma atspekit... bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Nesakyk kad išmintį biggrin.gif Kažką iš retesnių?
Papildyta:
Alioooo
Papildyta:
Erilukaha, nebekankink..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 23:27)
Nesakyk kad išmintį biggrin.gif Kažką iš retesnių?
Papildyta:
Alioooo
Papildyta:
Erilukaha, nebekankink..

Is retiriniu... rolleyes.gif (as dar papildziau pries tai savo komentara, gryskit paskaityt)
Atsakyti
ale rimtai,davai nebekankink - nu tai ką ten fainaus nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:21)
is retintu?Sidabriukas ar nea?

Neeee... bet Tacita, nagus nusigrausi tuoj...gal nesakysiu... doh.gif
Atsakyti
Erilukaha, ohohooo, kaip fainai, tiek nemažai.. Raudonasis labai gražu wub.gif Vieną durkai gali perleist jei ką - tikrai nepradings, manau. Aš saviškei matavau apyrankę, na kaip gražu... Bet dar abejoju..
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:30)
Neeee... bet Tacita, nagus nusigrausi tuoj...gal nesakysiu... doh.gif

nusprogsiu jei karaliu su karaliene radai fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 23:31)
Erilukaha, ohohooo, kaip fainai, tiek nemažai.. Raudonasis labai gražu wub.gif Vieną durkai gali perleist jei ką - tikrai nepradings, manau. Aš saviškei matavau apyrankę, na kaip gražu... Bet dar abejoju..

Tai cia jis ir yra dukros...Ji gi renka visa kinietiska... Bet jei dar viena atves...nu paziuresiu, gal sau ir paliksiu...Geltona unika, dukra irgi nudziobino...Man liko tik vienas, vienintelis, pats nerealiausias... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:20)
Pirma atspekit... bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Pasigyrsiu tik tuo, kad papirkom dukriukui du kiniecius, o likusius keturis atsidejom... tai galima sakyt, kad jau beveik ir surinkom visus kiniecius ax.gif  Raudona  nefrita atsidejom... bet del pastarojo, buvau uzprasius kitur, sake is klaipedos atves, bet ko tais neskambina, tai ar neatveze, ar jau neturejo...tai jei atves..galesiu viena perleist... Ir uz lipdukus pasiemem geltona sarvuoty - unika...Pradzioj susinervujau, sako tik is turimu karoliuku rinktis Auksinej sirdelej....sakau, o pas mus forume kazkas sake,kad duoda normaliai is visu rinktis, tai norejo skambint, bet paskui uzmatem geltona sarvuoty, tai sakau tiek to...sitas labai tinka... thumbup.gif Kazkaip, labai norejau geltono, buciau papirkus  dauk brangiau... gerai kad nepasiskubinau... ax.gif

nu kaip faina - gera trolių diena thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:33)
nusprogsiu jei karaliu su karaliene radai  fear.gif

As ji jau turejau...Su man paciom graziausiom spalvom wub.gif Tai tikrai nepirkau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 22:33)
Tai cia jis ir yra dukros...Ji gi renka visa kinietiska... Bet jei dar viena atves...nu paziuresiu, gal sau ir paliksiu...Geltona unika, dukra irgi nudziobino...Man liko tik vienas, vienintelis, pats nerealiausias... wub.gif

Aaaa, tai surpatau dabar. Aš paskutiniu metu kaip iš medžio iškritusi biggrin.gif Karalius gavai?? bigsmile.gif Ką? Veidus? Dar kažką nerealesnio? Aišku, supratau. Kas dar čia tokio ką pardėj gali rast, bet baisiai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 18 birželio 2010 - 22:36
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:33)

nuuu?Dar ilgai man kraujospudi kelsi?Jau tocnai karalius nurovei blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 18 birželio 2010 - 22:37