is retintu?Sidabriukas ar nea?
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 22:20)
Pirma atspekit...
Nesakyk kad išmintį Kažką iš retesnių?
Papildyta:
Alioooo
Papildyta:
Erilukaha, nebekankink..
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 23:27)
Nesakyk kad išmintį Kažką iš retesnių?
Papildyta:
Alioooo
Papildyta:
Erilukaha, nebekankink..
Papildyta:
Alioooo
Papildyta:
Erilukaha, nebekankink..
Is retiriniu... (as dar papildziau pries tai savo komentara, gryskit paskaityt)
ale rimtai,davai nebekankink - nu tai ką ten fainaus nusipirkai?
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:21)
is retintu?Sidabriukas ar nea?
Neeee... bet Tacita, nagus nusigrausi tuoj...gal nesakysiu...
Erilukaha, ohohooo, kaip fainai, tiek nemažai.. Raudonasis labai gražu Vieną durkai gali perleist jei ką - tikrai nepradings, manau. Aš saviškei matavau apyrankę, na kaip gražu... Bet dar abejoju..
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:30)
Neeee... bet Tacita, nagus nusigrausi tuoj...gal nesakysiu...
nusprogsiu jei karaliu su karaliene radai
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 23:31)
Erilukaha, ohohooo, kaip fainai, tiek nemažai.. Raudonasis labai gražu Vieną durkai gali perleist jei ką - tikrai nepradings, manau. Aš saviškei matavau apyrankę, na kaip gražu... Bet dar abejoju..
Tai cia jis ir yra dukros...Ji gi renka visa kinietiska... Bet jei dar viena atves...nu paziuresiu, gal sau ir paliksiu...Geltona unika, dukra irgi nudziobino...Man liko tik vienas, vienintelis, pats nerealiausias...
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:20)
Pirma atspekit...
Pasigyrsiu tik tuo, kad papirkom dukriukui du kiniecius, o likusius keturis atsidejom... tai galima sakyt, kad jau beveik ir surinkom visus kiniecius Raudona nefrita atsidejom... bet del pastarojo, buvau uzprasius kitur, sake is klaipedos atves, bet ko tais neskambina, tai ar neatveze, ar jau neturejo...tai jei atves..galesiu viena perleist... Ir uz lipdukus pasiemem geltona sarvuoty - unika...Pradzioj susinervujau, sako tik is turimu karoliuku rinktis Auksinej sirdelej....sakau, o pas mus forume kazkas sake,kad duoda normaliai is visu rinktis, tai norejo skambint, bet paskui uzmatem geltona sarvuoty, tai sakau tiek to...sitas labai tinka... Kazkaip, labai norejau geltono, buciau papirkus dauk brangiau... gerai kad nepasiskubinau...
Pasigyrsiu tik tuo, kad papirkom dukriukui du kiniecius, o likusius keturis atsidejom... tai galima sakyt, kad jau beveik ir surinkom visus kiniecius Raudona nefrita atsidejom... bet del pastarojo, buvau uzprasius kitur, sake is klaipedos atves, bet ko tais neskambina, tai ar neatveze, ar jau neturejo...tai jei atves..galesiu viena perleist... Ir uz lipdukus pasiemem geltona sarvuoty - unika...Pradzioj susinervujau, sako tik is turimu karoliuku rinktis Auksinej sirdelej....sakau, o pas mus forume kazkas sake,kad duoda normaliai is visu rinktis, tai norejo skambint, bet paskui uzmatem geltona sarvuoty, tai sakau tiek to...sitas labai tinka... Kazkaip, labai norejau geltono, buciau papirkus dauk brangiau... gerai kad nepasiskubinau...
nu kaip faina - gera trolių diena
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 23:33)
nusprogsiu jei karaliu su karaliene radai
As ji jau turejau...Su man paciom graziausiom spalvom Tai tikrai nepirkau
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 22:33)
Tai cia jis ir yra dukros...Ji gi renka visa kinietiska... Bet jei dar viena atves...nu paziuresiu, gal sau ir paliksiu...Geltona unika, dukra irgi nudziobino...Man liko tik vienas, vienintelis, pats nerealiausias...
Aaaa, tai surpatau dabar. Aš paskutiniu metu kaip iš medžio iškritusi Karalius gavai?? Ką? Veidus? Dar kažką nerealesnio? Aišku, supratau. Kas dar čia tokio ką pardėj gali rast, bet baisiai gerai
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 18, 23:33)
nuuu?Dar ilgai man kraujospudi kelsi?Jau tocnai karalius nurovei