Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 16, 12:36)
Merginos, cia reikejo pazymet savas pajamas ar seimos??? Nes pazymejau, tada paziurejau i skaicius ir pagalvojau, gal nesupratau  g.gif

Nu as tai pazymejau savas...pastovias pajamas, o tokiu kur susizvejoji, uz koki darbeli ( harturka) as neskaiciuoju...O kadangi man kaip ir nieks neperka troliu daugiau...tai as zymiu savo...prie ko cia vyro...nu bet as taip pagalvojau, bet gal ir neteisingai,dabar pati pasimeciau... g.gif

Kol damusiau sena tema..karsta.gif dabar galvoju, ka norejau pacituot..mastau.gif

Nu kazkieno pritroliauta .... karsta.gif karsta.gif karsta.gif Nerealu...gerai,kad as ne vilniui ar Kaune gyvenu... butu sakes,.. O jei dar gintaru apyranke pamatyciau, tai gal ir nesusilaikyciau...gerai, kad nemaciau...jau gana dzaskos asaru...skambina visa apsiseilejus... kokie gintarai, kokie gintarai, maz kooperuojamies... bet kai nematai lengviau atsilaikyt... assa.gif bebe.gif liezuvis.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 16 birželio 2010 - 12:45
Nu jau kokia violečitava apyrankė ant viršelio graži wub.gif Vos nuo kėdės nenukritau blush2.gif
Atsakyti
O as jei gryst prie temos kuri buvo gvildenta dar praitoj ligoninej...Tai is suretirintu... turiu tik fura zvaigzdziu, ir dar planuoju keleta papirkt... agata...perlu fura tamsiu.. ir zvirbli su antyte, pastaroji ne baisiai patinka... o visu kitu nenoriu visai...grazu tik paziuret bigsmile.gif blush2.gif
Dukra tai daugiau turi, va kiniecius renka, tie tai man visai nieko, ypac gyvate nereali... tokia ir pati uzsideciau...nu bet as galiu ir pasiskolint... g.gif nu ir stikliuku ji turi nemazai suretirintu svieziai... bet manes jie ir gi netraukia...
Baisiausia, kad, kai prades traukti..., jau gali nebut...va tada tai kukuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 16, 12:36)
Merginos, cia reikejo pazymet savas pajamas ar seimos??? Nes pazymejau, tada paziurejau i skaicius ir pagalvojau, gal nesupratau  g.gif

Savas mirksiukas.gif Nes jeigu žymėti šeimos, tada teisingiau būtų paskaičiuoti ir pagal šeimos narių skaičių, kiek vienam nariui tenka.
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 06 16, 10:52)
Tacita, sveika, matau irgi ligonė smile.gif

aha,matai kur susitikom lotuliukas.gif -o tu-irgi troliauji?

Atsakyti
Apziurejau gintarus siandien Megoj thumbup.gif
Nerealus wub.gif
Bet su paradveja nutarem kad negalima kooperuotis nes galima paskui labai stipriai susipykti nes gintarai skiraisi schmoll.gif Vienoj pyrankej yra keletas kurie uz sirdies traukia ir kitoj tas pats doh.gif
Auskaru dar negave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 16 birželio 2010 - 13:48
Rezervavau paskutinius ko gero Vilniuj 8veidelius ir zvirblioka iki sio vakaro-jei kas norit,rasykit i az smile.gif
Atsakyti
o pas mane laisvos varlytes retirintos,jei ka domina-prasom ax.gif Galimi mainai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Eee, kaip nėr auskraų? Gi rašė, kad šiandien Mega turi gaut. Noriu pačiupint bigsmile.gif Nors kol kas man jie nelabai..

Klausykit vilnietės, kaip ten su Auksinės širdelės lipdukais? Už kiek kankolą duoda? Ir ar už vieną pirkini lipdukas, ar piklausomai nuo sumos? 7dienį į vln trauksiu, apžiūrėsiu kur pasirinkimas geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 16, 15:52)
Klausykit vilnietės, kaip ten su Auksinės širdelės lipdukais? Už kiek kankolą duoda?

Na, seniai jau nebuvau. Reikia tikėtis, kad akcijos dar neatšaukė. Bet, kai buvau, dovanojo 79 lt. vertės karoliuką, jei surenki 5 lipdukus. Lipduką duoda, jei perki už 79 lt. jei už 79 lt.- 1 lipdukas, jei už 158 lt. - 2 lipdukai ir t.t. Va ir pati turiu du pildukus, bet su trolių dieta, matyt, taip jie ir liks nepanaudoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 16 birželio 2010 - 14:58
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 16, 14:58)
Na, seniai jau nebuvau. Reikia tikėtis, kad akcijos dar neatšaukė. Bet, kai buvau,  dovanojo 79 lt. vertės karoliuką, jei surenki 5 lipdukus. Lipduką duoda, jei perki už 79 lt. jei už 79 lt.- 1 lipdukas, jei už 158 lt. - 2 lipdukai ir t.t. Va ir pati turiu du pildukus, bet su trolių dieta, matyt, taip jie ir liks nepanaudoti verysad.gif

Ačiū 4u.gif Nus pas mus irgi 2, daug pirkt nesiruošiam, bet maža ką.. Kartais dėl bonuso išleidi dar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Bent iki pietu tai tikrai dar nebuvo auskaru schmoll.gif
Atsakyti