Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 18, 18:08)
Mano zadetoji sesija su akmenais, bandziau is visu pusiu  smile.gif
Isigijau visus, isskyrus rausvaji kvarca (kolkas nepatinka)  ir rubina (tolimoj ateity galbut  lotuliukas.gif )

O jau kad suderinusi bigsmile.gif Labai viskas tinka, ir jokių pasikartojimų thumbup.gif
Atsakyti
Garzuole apyranke wub.gif
Tokios spalvos ir man prie sirdies thumbup.gif
O kas ten per karoliukas prie karaliaus is desines o ant paskuitines nuotraukytes is kaires g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 18 birželio 2010 - 17:30
QUOTE(Laivite @ 2010 06 18, 18:29)
kas ten per karoliukas prie karaliaus  is desines o ant paskuitines nuotraukytes is kaires g.gif

Aha, tas mane irgi domina lens.gif
Atsakyti
Fontenay, nerealiai gerai suderinai akmenis su stikliukais drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites aciuks.gif su tuo derinimu, tai kaip isprotejus bandziau kelis variantus, apsistojau su siuo, na man labai norisi kuo daugiau graziu karoliu sukist ant vienos apyrankes doh.gif , tik kad ne visi telpa schmoll.gif , ir plius labai svarbu spalvu pereinamumas ax.gif
o tas karolis tai is auksarankes tokios, olande gal, nepamenu doh.gif , cia AURORA vadinasi, jis ne trolis beje, bet labai jau grazuolis wub.gif , keliom temukem anksciau mes rasem su senosiom forumietem,(Song ir Erszebeth tikrai zino mirksiukas.gif ) ir ir rodemes ka papirke, tai teko ir man viena nuraut blush2.gif wub.gif

Ir labai noreciau jau uzbaigt savo geletaja, bet nesulaukiu verysad.gif vieno karolio is beadsensation niekaip schmoll.gif va tada irgi pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 18 birželio 2010 - 17:53
Supratau thumbup.gif
Oi Erszebeth uzkretei ir man su veidukais siandien pirkau astuoniu veiduku karoliuka ir va gal gausis dviveidi nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 06 18, 17:55)
O ten galima pirkti kronomis?Nes gaunasi pigiau nei doleriais.

galima
Atsakyti
Song tavasis skaitliukas super  thumbup.gif , ir as jau pradedu noret lotuliukas.gif

Akmenai nuostabūs. Ir visas derinys vasariškai žavus thumbup.gif
Skaitliukus kitu pirkimu iš olandų imsim, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 18, 20:12)
Akmenai nuostabūs. Ir visas derinys vasariškai žavus  thumbup.gif
Skaitliukus kitu pirkimu iš olandų imsim, ane  mirksiukas.gif

aha hihihi.gif , jauciu, jei gausim tai ka uzsakem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 18 birželio 2010 - 19:42
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 18, 20:42)
aha hihihi.gif , jauciu, jei gausim tai ka uzsakem  mirksiukas.gif

Nu, rytoj pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Isigijau visus, isskyrus rausvaji kvarca (kolkas nepatinka)  ir rubina (tolimoj ateity galbut  lotuliukas.gif )

wow,nu taip gražu, vat kai įsigijau labradoritą ir obsidianą supratau ,kad ir kitų akmenukų noriu blush2.gif

Beje aš šiandien irgi apžiūrėjau auskariukus,na ištikro didelio susižavėjimo nesukėlė,bet o tačiau akmenukas obsidianas tai visai gal ir nieko,tik tokie mažuliukai,bet mastau jei jau eisiu šią vasarą į vestuves,vistiek reiks kažkokių auskariukų - tik pradžiai reikia sumastyti ka rengsiuosi ir kaip viską įsivaizduoju doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 18, 18:52)
Oi Erszebeth uzkretei ir man su veidukais siandien pirkau astuoniu veiduku karoliuka ir va gal gausis dviveidi nusipirkti  thumbup.gif

Veidukai yra gėris thumbup.gif Kur sugebėjai rasti aštuonveidį?
Atsakyti