Song, bandyk pakabinti skelbimus- pamesta stikliniu karoliuku apyranke, vaiko dovana. Pvz. Gal tikrai kas rado , ir nera surambejusios sirdies. Arba turi nemalonios patirties su radybomis. Esu radusi Maximoj salia prekiu pinigine. Paemiau ir nunesiau i info skyriu. Ir grizau atgal i sale. Matau , moteris blaskosi ir iesko kazko. Paklausiau ar ne rudos pinigines. Pasirodo tos pacios. Pasakiau, kad eitu i info, ten pasiims. Ilgokai uztrukau, nes sutikau pazistama ir gerokai paplepejom prie bariuko. Iseinu ir matau ta pametusia moteri laukiant. Pamaniau, gausiu bent sokolado O ji sako-kur jus palikot ta pinigine, klausiau, sake niekas nieko neatnese. Tik kai kartu nuejom ir nelabai svelniai pakalbejau, mol paprasysiu atsukti kameras. Tada atidave.
Jei dar kada ka rasciau, niekada nebenesciau niekam, pati parasyciau skelbima.
I tema, tai skaiciukai liuks atrodo, tiesiog idomus , normalus karoliukas.Maniau, kad gali buti koks spirgiukas visai. Kaip retirintos kaukes. Be mikroskopo neiziuresi kas ten
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 15:50)
Nebūsi nebūsi, aš seniau galvojau, kad jau mano vaikas tai nebus iš tų zyziančių parduotuvėj saldainio ir ledų ir žaislo, o jei ir zys nieko nepirksiu, klausys manęs kaip šilta vilna - figuski... Ir perku visko, kad tik nezystų, ir trolius duodu namie panešiot Ir vis pagalvoju apie jai grandinėlę Bet stabdausi, nes vyras pagalvotų kad visai trenkta o iš tikro dėl trolių jai tai stabdo mintis, kad viską ji panešioja ir numeta, tai jei po dienos nutrenktų - tai man būtų labai labai gaila
O as bijau, kad nebutu taip kad mano vaikai vien mano zvilgsnio bijotu bet manau, kad mano vyras bus tas, kuris viska perka ir buna geras o as busiu tas blogasis velnias
Na jei panesios ir numes tai pasiimsi sau tik va reikia karolius skirtingus pirkt... nu bet manau, kad gal ir nenumestu, juk vistiek mato kaip mamai tai svarbu
QUOTE(danske @ 2010 06 18, 14:58)
Song, bandyk pakabinti skelbimus- pamesta stikliniu karoliuku apyranke, vaiko dovana. Pvz. Gal tikrai kas rado , ir nera surambejusios sirdies. Arba turi nemalonios patirties su radybomis. Esu radusi Maximoj salia prekiu pinigine. Paemiau ir nunesiau i info skyriu. Ir grizau atgal i sale. Matau , moteris blaskosi ir iesko kazko. Paklausiau ar ne rudos pinigines. Pasirodo tos pacios. Pasakiau, kad eitu i info, ten pasiims. Ilgokai uztrukau, nes sutikau pazistama ir gerokai paplepejom prie bariuko. Iseinu ir matau ta pametusia moteri laukiant. Pamaniau, gausiu bent sokolado O ji sako-kur jus palikot ta pinigine, klausiau, sake niekas nieko neatnese. Tik kai kartu nuejom ir nelabai svelniai pakalbejau, mol paprasysiu atsukti kameras. Tada atidave.
I tema, tai skaiciukai liuks atrodo, tiesiog idomus , normalus karoliukas.Maniau, kad gali buti koks spirgiukas visai. Kaip retirintos kaukes. Be mikroskopo neiziuresi kas ten
Ohohoooo bet tai kiaulė, ne kitaip... siaubas.. Dar pasakyk, kad ta moteris neatsilygino
QUOTE(Campanada @ 2010 06 18, 15:11)
Na jei panesios ir numes tai pasiimsi sau tik va reikia karolius skirtingus pirkt... nu bet manau, kad gal ir nenumestu, juk vistiek mato kaip mamai tai svarbu
Ai kur aš dėsiu tokią trumpą apyrankę paskui Rankelė kaip mano trys pirštai.. O 4ių metų proteliui tai tas surpatomas dar toli gražu... Auksinę grandinėlę kažkada užsegiau su labai gražiu pakabučiu (gavo dovanų 1o gimtaidenio proga), sakau, va angelėlis, saugos tave - tuoj atlėkė, nuimk, nenoriu, nereikia. O troilius mato kaip aš nešioju nuolat, tai ji baisiai pavydi, ale tai žinok dabar..
Labai fainas katinas,Laisve,as neatsilaikau katiniskiems kerams .
Song,skaiciukas superinis.Apyranke-apverkei-pamirsk.Kitam ji laimes neatnes,bijau0kas rado-ne nenutuokia ka rado,galvos-zibukai ir tiek.Gaila aisku.Bet-ka darysi,ne tokiu bedu buna,kai pagalvoji-ne pasaulio pabaiga.Taip kad-laikykis ir viskas bus ok.
O is diamond4ever jau renkasi norincios-kas dar gal?
1.as
2.Laivite
3.Beibis
4.Sadi
5.sweeta
Song,skaiciukas superinis.Apyranke-apverkei-pamirsk.Kitam ji laimes neatnes,bijau0kas rado-ne nenutuokia ka rado,galvos-zibukai ir tiek.Gaila aisku.Bet-ka darysi,ne tokiu bedu buna,kai pagalvoji-ne pasaulio pabaiga.Taip kad-laikykis ir viskas bus ok.
1.as
2.Laivite
3.Beibis
4.Sadi
5.sweeta
Aš irgi dar jungiuosi.
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 16:17)
Ai kur aš dėsiu tokią trumpą apyrankę paskui Rankelė kaip mano trys pirštai.. O 4ių metų proteliui tai tas surpatomas dar toli gražu... Auksinę grandinėlę kažkada užsegiau su labai gražiu pakabučiu (gavo dovanų 1o gimtaidenio proga), sakau, va angelėlis, saugos tave - tuoj atlėkė, nuimk, nenoriu, nereikia. O troilius mato kaip aš nešioju nuolat, tai ji baisiai pavydi, ale tai žinok dabar..
O jai nepraeitu pvz. a la troliai? Ir nebutu gaila jei numestu, o kai jau paaugtu tada jau butu galima ir tikrus pirkt
QUOTE(Tacita @ 2010 06 18, 16:36)
1.as
2.Laivite
3.Beibis
4.Sadi
5.sweeta
1.as
2.Laivite
3.Beibis
4.Sadi
5.sweeta
QUOTE(Twitter @ 2010 06 18, 16:39)
Aš irgi dar jungiuosi.
6.Twitter
Song, uzuojauta. Zinau ta slykstu jausma Esu brangu telefona, taip praradus, tai gera savaite prablioviau. Linkiu stebuklo,kad ji atsirastu.
Mano namuose nuotaikos karingos, tai ta proga isigijau tupilaka ir tupilako nasrus. Jauciuosi agresyvi dabar
O va ka mano vaikas daro, kai mama is kompo islysti negali
Papildyta:
Ka ruosiates pirkti is diamons? Ziurejau, bet kazkaip niekam nesusigundziau. Uzrodykit ka gero
Mano namuose nuotaikos karingos, tai ta proga isigijau tupilaka ir tupilako nasrus. Jauciuosi agresyvi dabar
Papildyta:
Ka ruosiates pirkti is diamons? Ziurejau, bet kazkaip niekam nesusigundziau. Uzrodykit ka gero
QUOTE(Campanada @ 2010 06 18, 15:40)
O jai nepraeitu pvz. a la troliai? Ir nebutu gaila jei numestu, o kai jau paaugtu tada jau butu galima ir tikrus pirkt
Ai neaa.. nenoriu.. Aš jai leisiu metus laiko pagalvot
QUOTE(Dovis @ 2010 06 18, 15:40)
Song, uzuojauta. Zinau ta slykstu jausma Esu brangu telefona, taip praradus, tai gera savaite prablioviau. Linkiu stebuklo,kad ji atsirastu.
nereaaaaliai
Manai tupilakai padės? Reikėjo iš karto Torą imti
Sveikos, iš diamonds dar light blue norėjo, brūkštelkit jai.
O aš atitolau nuo kompo, tai ir troliai ramybės būsenoj, be papildymų.
Song, gaila dėl apyrankės, labai, bet, kaip sako, neverk pametęs...
O aš atitolau nuo kompo, tai ir troliai ramybės būsenoj, be papildymų.
Song, gaila dėl apyrankės, labai, bet, kaip sako, neverk pametęs...
light blue-tiksus nickas?Tokiu ir parasyt zinute?
QUOTE(Dovis @ 2010 06 18, 16:43)
Super Oj ir dar mano avataras ekrane matosi
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 16:43)
Ai neaa.. nenoriu.. Aš jai leisiu metus laiko pagalvot
Nu tada galvokit